Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.10.2011 19:03:46)
|
Osećam se užasno, pucam po šavovima, ne mogu više pod ovakvim pritiskom da funkcionišem[sm=smiley13.gif] Nebojša je bolestan, jubilarni četvrti put od 1. septembra. meni je 1. septembra počela ludnica oko faksa, takva da ne bih možda sve postigla ni da on ide u vrtić. Imam dva posla (jedan prevod, i deo keteringa za jedan diplomski) da završim do kraja nedelje, a Neša se ne odvaja od mene, duša moja, kao i sva deca kad su bolesna - samo im mama treba. Na sve to, u petak na faksu mi kaže asistentkinja da joj se javim u ponedeljak (danas) da mi kaže kako da dođem do skripti za ispit, pa da mi onda profesor zakaže ispit, pošto taj predmet više ne postoji i samo ja treba da ga položim. Ona me zove danas i kaže da mi je zakazala ispit za sutra u podne, i da moram do sutra da uradim seminarski za koji nemam materijal, i da nučim knjižurinu koju nemam gde da nabavim. I to na faksu na kom godinu plaćam preko 100 hiljada. Imam znači ispit sutra, ispit u četvrtak i ispit sledeće nedlje, plus bolesno dete, plus dva posla. Idem da popijem rakiju.
|
|
|
|