RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 14:21:09)

Hvala žene[sm=smiley1.gif] Celu noć sam učila, našla na netu neke diplomske radove iz sličnih predmeta,ali na engleskom[sm=smiley36.gif] Znala sam svih 6 pitanja, pofesor se šokirao kad sam mu rekla da nisam imala materijal. A jutros sam sa N u krilu radila prezentaciju i seminarski, njemu je bilo baš zanimljivo[sm=smiley36.gif]

maca821 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 19:07:04)

Razocarano, tuzno, zbunjeno....[sm=smiley13.gif]

GRGA -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 19:09:00)

Zene danas sam kao luda COCA samo se smejem......Pocinjem da mesim foondan za tortu pa sam hepi...volim da pravim figurice za torte!

indy_25 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 19:11:01)

Divno, cekam prijateljice da mi dodju i da se druzimo [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 19:36:30)

umorno

viking -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 20:51:09)

Smoreno. Sutra je mm-u slava i ladno njegovi prave porodični ručak u 13h a ja nikako ne mogu da izađem s posla tako da ja naću doći. Drugim rečima, nisu me zvali. Na ručku će biti njegova i njena majka (penzionerke), snajka (koja je nezaposlena), njihova deca (u vrtiću) i mm i dever koji sutra imaju slobodan dan. Dakle, nije da imaju neke obaveze i da nisu mogli da pomere ručak dva-tri sata kasnije, a znaju da ja ne mogu da stignem, nego ih jednostavno boli uvce da li ću ja biti tu ili ne.
Iskreno, pogodilo me to, mada ja nisam vernik i ne volim slave, ali nisam očekivala takav odnos "porodice".

minavb -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 20:54:35)

Nezaposleni ljudi i penzioneri cesto uopste nemaju osecaj da neki drugi ljudi imaju obaveze, posao. Dok sam bila na bolovanju, milion puta sam zvala ljude koji rade u prepodnevnu setnju. Totalno sam zaboravila da imaju posao, da su zauzeti. Mozda su zaboravili da ti ne mozes da izadjes sa posla.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

viking -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 20:58:21)

Ma nisu, čula sam kad je mm pričao s njima telefonom (još prošle nedelje) i čula sam da je rekao da ja tad ne mogu. Očigledno ih boli uvo. Ma, nema veze, ni ne volim da idem, ali baš mi je nešto bljak. Moji to nikada, nikada ne bi uradili, a ja se nikad nisam svađala sa njegovima, ne znam odkud to.

marija32 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:01:30)

Viking, sledece godine uzmi slobodan dan kada mu je slava, a ovu zaboravi.

minavb -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:02:34)

Moji bi to namerno uradili. Za tvoje svekijevce ne znam, mozda je stvarno slucajno.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Mozda oni ocekuju da ti prijavis njihovu slavu kao svoju, pa da i ti imas slobodan dan.

viking -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:07:29)

Ne mogu nikako, da sam mogla uzela bih i sutra, jer stvarno radim u opštenoj firmi, mogu da dođem ili ne dođem kad hoću, ali sutra imam baš važna posla i da sam mrtva morala bih dođem jer taj posao niko sem mene ne može da obavi (moram da budem na liniji sa Belgijom). Najviše što mogu je da izađem kad to završim, možda oko 15.30 - 16.00h.
Poenta priče je da nas u porodici nema 300, nego nas možeš izbrojati na prste jedne ruke, baš mi je to nekako tužno.

I najvažnije - to je i moja slava, imamo istu ali pošto meni otac živi u inostranstvu (a moji su razvedeni), mi ne slavimo.  

IZVORNA PORUKA: marija32

Viking, sledece godine uzmi slobodan dan kada mu je slava, a ovu zaboravi.

marija32 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:10:51)

S' obzirom da im jeovo "prva"  greska, ljudski je oprastiti. Da su znali da je tako nesto vazno u pitanju, sigurno bi pomerili. Ti otidji posle posla i bice ti lepse nego da si tamo od 13h, bices glavna zvezda i neces morati da peres sudove[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Lu -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:17:00)

Došla sam da nešto napišem i ...Viking miša mu poljubim baš mi je žao, potpuno te razumijem, nije stvar u Slavi nego u porodičnom okupljanju, pih baš su neki[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Nekako mislim da će ti dobro doći da razgovaraš o tome sa mm, čisto da razgovaraš da zna kako se osjećaš.

Brana -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:24:13)

Viking razumem te,to je jako ruzan gest prema osobi koja pripada toj porodici,tj.prema tebi,nevezano za veru ili priznavanje slave,nego vezano za postovanje...ali sto kaze marija,zaboravi,shvati to kao nesto sto se moglo i ocekivati i ignorisi,i obavezno popricaj sa tm...mislim da bi on trebao nesto reci i odreagovati u vezi toga...mm ne bi otisao na slavu da je tako nesto ispalo od strane njegovih,jer je u fazonu,ako ne postujete moju zenu-ne postujete ni mene...

dunja RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:32:36)

Trenutno užasno, slušam mm kako se dere na TV jer nam je Slovenija dala gol u zadnjoj minuti prvog poluvremena [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

tijatija -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:36:25)

E neka je kad ovi nasi pojma nemaju zao mi je samo sto ceo dan trubim da ce mo da IZGUBIMO a moj mm navijacki eto mu ga sad [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:37:39)

Užas smo, Sloveniji ni za šta ne treba a dadoše nam ga sa 50m?!?

hanka -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:38:16)

Da li je neko sumnjao u neuspeh "orlova"[sm=smiley36.gif]
Osecam da nisam patriota zbog ove izjave ali nemaju pojma kad igraju za reprezentaciju

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:40:10)

A jesi pričala sa tm o tome? Ako ste se dobro slagali, ako je do sad sve bilo ok, možda je neki nesporazum? Možda oni misle da tebi ionako nije stalo da dođeš (nije opravdanje, nego mi je baš bezveze da se tako odjednom naprave blesavi[sm=smiley13.gif]). U svakom slučaju, akoim je to stvarno prva greška, oprostićeš im vremenom[sm=smiley31.gif]

Lu -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:42:27)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Užas smo, Sloveniji ni za šta ne treba a dadoše nam ga sa 50m?!?

Pa zato su ga i dali[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

dunja RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:43:20)

IZVORNA PORUKA: hanka

Osecam da nisam patriota zbog ove izjave ali nemaju pojma kad igraju za reprezentaciju

Uvek se nadam da će to užasno igranje za reprezentaciju jednom da zaobiđu, ali slaba vajda ...

tijatija -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:44:36)

IZVORNA PORUKA: hanka

Svaka ti je rec na mestu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pojma nemaju

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:47:27)

Uzbudjeno .
Sutra je mojoj baki slava . To je uvijek bio poseban dan kada se svi okupimo .
Jedva cekam njene starinske  oblatne sa kuvanim jabukama. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Ana RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:47:31)

Viking, bezveze situacija. Koliko god da čovek možda ne voli neka porodična okupljanja opet zaboli kad te preskoče. Ne znam šta bih ti rekla, u takvoj situaciji znam da mm ne bi išao bez mene, možda da i tm tako uradi? 

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.10.2011 21:49:06)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Uzbudjeno .
Sutra je mojoj baki slava . To je uvijek bio poseban dan kada se svi okupimo .
Jedva cekam njene starinske  oblatne sa kuvanim jabukama. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Divno Nado, bake su stvarno posebna bića[sm=smiley27.gif] Uvek drže porodicu na okupu, i uvek su nekako mekane i tople i mirišu na krofne[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>