RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (7.2.2012 22:10:43)

pogresno sam se izrazila,olaksala bi se[sm=smiley29.gif]
a sto kazes problem ne moze da nestane!a jedan moze (moj),odoh da spavam!

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (7.2.2012 22:15:13)

[sm=bravo.gif] Problem po problem[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 8:40:09)

Tri dana i tri noci sama sa Gicom [sm=smiley36.gif] Sve me boli. Moracu negde da me srede, otkazuje mi kicma.
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Devastirano

?što

Videla sam za siterku [sm=smiley31.gif]

minavb -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 8:41:39)

Imaš neku preporuku?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ivannna -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 10:32:12)

naspavano posle par meseci! ne idem na posao,gledam filmove,citam knjigu,malo ceprkam na netu,uzivancija!

vukosava -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 14:20:11)

Tuzno

Adriana83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 15:43:16)

Fantasticno! Rucak gotov,kuca sredjena a sto je najbitnije,USPAVALA SAM SVU DECU! Sad uzivam u tisini... Zivele ljuljaske na baterije!

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 18:44:12)

Tužno, razočarano, ljuto... mislim da i ne znam ni kako se tačno osećam, znam samo da je loše...

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 18:46:33)

Gae[sm=smiley13.gif] nadam se da je popravljivo[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 18:55:57)

Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima... [sm=smiley31.gif]

lesica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 18:59:12)

GG [sm=smiley31.gif] ja te razumem skroz po pitanju zatvorenosti medj 4 zida-a niko nece u planinu da mi dodje (doduse u malo sam boljoj poziciji,posto je moja L veca) ali proci ce. Baci se na pod mama i uci ceru da vrti guzu uz neku super muziku,a sneg ce se vec otopiti (negde u maju [sm=smiley36.gif])

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (8.2.2012 18:59:21)

Sad će vikend, pa švrćkaj nege da proluftiraš glavu, znam kako je teško kad si po ceo dan u kući sa bebom, pa si psihički premorena a fizički želiš da odsprintaš krug oko zgrade samo da se pokreneš[sm=smiley31.gif]

mtajcica83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 14:59:06)

Danas sam sva nikakva, nenaspavana, tuzna, bolesna,imam temperaturu, svaki cas placem, jednom rijecju katastrofa.

Jeca* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 18:06:42)

obrisala prasinu, usisala, obrisala parket...i spremam se da dignem sve 4 u vis i uzivam u sredjenom stanu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sanjica26 RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 18:08:35)

Uskoro idem na latino vece, pa sam bas raspolozena. [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 18:13:28)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ma jeste, samo mi se sve skupilo a pri tom sam zatvorena u 4 zida, od kako je ovo vreme ne mogu ni do prodavnice da odem pa mi onda glava po ceo dan puna sr**a... Čini mi se da bih lakše sve izgurala da se ne vrtim u 43 kvadrata danima... [sm=smiley31.gif]

Potpuno te razumem. Kao da sam u kućnom pritvoru, samo mi ona narukvica fali.

bebać -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 18:31:18)

Jedva čekam noć da spavam..noćas sam do tri se mučila, tako da mi je san preko potreban[sm=smiley1.gif] zijevam li zijevam

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 18:44:40)

Mišu pazi kavu biraš, moja siterka se naglo urazumila od kad je čula da sam predala Milošu za vrtić, danas je Luki pravila neku brzu tortu s bananama a juče palačinke[sm=smiley29.gif]

minavb -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 18:58:37)

Ne bira Miš siterku nego ja. Naša Tića nas napušta, ali izgleda da sam našla jednu finsku.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Verus -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 19:02:57)

I ja, i ja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] po ovoj zimi jedino idemo na kontrole kod lekara, i 2x sam otisla sa njim do prodavnice.  To mi je bio hajlajt nedelje!
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Potpuno te razumem. Kao da sam u kućnom pritvoru, samo mi ona narukvica fali.

pepeljuga -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.2.2012 22:55:09)

Molim vas ne kukajte zbog 4 zida, ja sam zeljna kuce i deteta [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] zivim za vikend, a on pocinje sutra [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.2.2012 16:53:52)

trenutno se osecam rastereceno-boza fino jeo,kupila novi blender,izgleda da cu uspeti da produzim bolovanje,brat ide na neki seminar u grcku,baas sam rasterecena za razliku od sinoc!

PoisonEve -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.2.2012 18:57:39)

Moram da se malo izfiltriram. Bas me je stiglo sve. Uglavnom sam sama sa Mini po ceo dan, ne stizem da obavim ni neke primarne stvari, nju muce i zubici i stomak i ko zna sta pa uglavnom hoce da se nosa, a meni ponestaje snage. Kada konacno zaspe uvece umesto da i ja odmah legnem i zaspem ko za inat san nece na oci[sm=smiley13.gif]
Hronicno sam umorna, mada verujem i da me dokrajcila i ova samoca (Mini ne racunam [sm=smiley36.gif]) pa cesto imam osecaj da sam bukvalno zaboravila da komuniciram.
Eto, sad bi kao trebalo da mi je lakse.

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.2.2012 19:19:11)

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Moram da se malo izfiltriram. Bas me je stiglo sve. Uglavnom sam sama sa Mini po ceo dan, ne stizem da obavim ni neke primarne stvari, nju muce i zubici i stomak i ko zna sta pa uglavnom hoce da se nosa, a meni ponestaje snage. Kada konacno zaspe uvece umesto da i ja odmah legnem i zaspem ko za inat san nece na oci[sm=smiley13.gif]
Hronicno sam umorna, mada verujem i da me dokrajcila i ova samoca (Mini ne racunam [sm=smiley36.gif]) pa cesto imam osecaj da sam bukvalno zaboravila da komuniciram.
Eto, sad bi kao trebalo da mi je lakse.

Znam kako ti je!!! I ja sam odlepila, mm radi po ceo dan Žaba i ja same, ne mogu ni do prodavnice da odem... Prsla sam... Iako nisam tako umorna, jer Nevena ume sama da se igra i čavrlja dok sedi u ogradici pa mogu normalno da se organizujem... Ali ni to ne pomaže, sustigne me nekad pa plačem satima...

Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.2.2012 19:46:28)

[sm=hudicek1.gif]
i jos gore

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>