Ognjenka -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (16.2.2012 11:54:55)
|
Nervozna sam. Na poslu se u poslednjih mesec dana promenilo mnogo ljudi. Dosao novi direktor pa uvodi promene. Otisli u neki ljudi sa kojim sam godinama radila, medju njima i jedna dobra prijateljica. Sad me novi nerviraju, bahati su i neki su nekulturni. Ne mogu da se naviknem. I nisam jedina koja tako misli. O boze! Stalno stoji otvoren prozor u wc-u, na ovom uzasnom minusu. Lepo sam zamolila da se ne drzi non-stop otvoren, a jedna od tih novih koleginica kaze -Ajde sta ce da ti fali da malo razladis guzu! (mislim, moze majka da mi bude, ali ne moze tako da prica samnom)[sm=zmeden.gif] ja: Meni moji jajnici trebaju, ako vama vasi ne trebaju (ona ima vec unuke i razvedena je) ona: Ma batali i ti jajnike, ionako si vec okasnila (imam 35 god) ja: E nisam okasnila, samo sam pazljivo birala muza (njen je otisao kad je cerka imala 7 godina i nikad se vise nije javio). Tako, dobila je od mene sta je zasluzila. Ali sam ja konstantno nervozna. Nadam se da nisam off. Mozda ovo spada u temu "Prica o ljudima koji pitaju a kad ce te vi..." ili u temu za istresanje negativne energije.
|
|
|
|