jance -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 9:46:17)
|
IZVORNA PORUKA: anajid Osjecam se jako depresivno[sm=smiley13.gif] .Pricala sam sa svojom starijom sestrom,koja ima jedno dete i nece vise dece.Postujem to,ja sam uvek bila kontra tip.Medjutim danas kad je pocela da mi prica kako se utegla i sredila za leto,pa mora rezervisati more,bla bla.Mene uhvatila neka tuga,ja ne mogu nikuda,ni zbog para ni zbog trenutnog stanja.Uhvatila me panika da nikada vise necu moci ni prebijenu paru odvojiti za sebe kraj 3 djece,da necu vise nikada imati svoju slobodu,koliko ce jos puno vremena proci da za sebe nadjem 5 minuta.Znam reci cete da sam nezahvalna,i sama isto mislim,kad pogledam koliko se ljudi muce da dobiju decu,koliko para,suza,vremena potrose,ali eto bas sam nezahvalna.I sama sam 3 godine cekala prvo dete a vidi me sad......[sm=smiley19.gif] Bas sam bzvz i stidim se po malo sto se ovako osecam[sm=smiley19.gif] mocices. i bices presrecna kad to budes mogla, naucis da cenis svaki minut slobodnog vremena, svaki izlazak nasamo sa muzem, pa makar i do radnje, svaki komad sminke i bices tako srecnija, veruj mi. ja sam bila u takvom bedaku samo sa jednim detetom tamo negde kad je imao 2 meseca, mislila sam da nikad vise necu moci ni kod frizera, ni kod kozmeticara, ni komad garderobe da si kupim, da izadjem na kaficu bez toga da razmisljam dal mi je dete kuci zivo i tako to, al sam onda vremenom pocela da se opasuljujem, nasla sam nacine, pomoc gde mi je trebalo i polako dolazim sebi. sve u svoje vreme i na svoj savrsen nacin... ja iskreno podrzavam tvoju zelju da imas jos dece i da se odreknes svega da bi mogla da trudnocu nosis bez problema... [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|