RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

tanjica85 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 12:41:14)

kao i vreme. jos je danas pprvi dan skole posle raspusta. o neeee! necu u skolu! [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 13:45:01)

Bolje nego jutros [sm=smiley1.gif]

indy_25 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 19:04:01)

Ma bas sam tuzna. Zaova me zvala maloprije i rekla mi da joj je stigao nalaz na kojem stoji da ima multipla sklerozu [sm=smiley13.gif]. A ona je moje godiste, i vec je imala smetnje poceo joj se mutiti vid i trniti pola glave [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 21:37:06)

oo,indy,bas bezveze[sm=smiley13.gif]

Sanchy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 21:40:38)

Indy bas mi je zao....naspram ovog moj razlog neraspolozenja je minoran...

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 21:43:31)

Sve više mladih ljudi oboleva, užas baš grozna, ima dosta novih lekova danas da se bolest drži pod kontrolom ali ipak.......

indy_25 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 22:10:14)

Ma uzas bas sam se nasekirala pogotovo sto je mlada i ima dvoje male djece. Ma bas me pogodilo evo sam cijeli dan na internetu googlam da sto vise saznam o tome.Necu da joj pokazem da sam tuzna i da mi je zao puno da se ne bi osjecala gore zbog mislim da se ne bi osjetila kao neko drugaciji. Ali ne znam sta da joj kazem danas kad smo pricale pokusala sam da mjenjam temu da pricamo o odmoru jer cemo ici zajedno i o nekim drugim stvarima.Ovdje ce joj dati te neke skupe lijekove ustvari injekcije da bi usporili bolest. Samo daj boze da joj dugo traje ta neka prva faza. Pricala sam s muzem da joj trebamo pomoci da svi prihvatimo to na najbolji moguci nacin i da joj uzimam djecu vikendom kod nas da se ona malo odmara i opusti. Ona jadna bas puno radi i bas je zrtva za porodicu [sm=smiley13.gif] Znam da se ne umire od te bolesti ali opet sam se bas puno nasekirala uh [sm=smiley13.gif]

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (17.4.2012 22:13:27)

Da dobijaće beta Inteferon, no i to se ponekad teško podnosi a i bolest može da bude ćudljiva nekad bolje nekad gore. Ali biće dobro no ipak sada mora manje da radi i više da se štedi.

nina26 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.4.2012 19:58:56)

Uh bre Indy ja dosla da se pozalim za moje "probleme" procitah sad ovo i smorih se bas[sm=smiley13.gif]Nadam se da ce joj terapija pomoci.

Mene rasturaju ovi hormoni, placem za svaku sitnicu...juce cujem neku pesmu od jednog pevaca koji je preminuo i krenem da placem, ne znam da li zbog pevaca ili pesme[sm=smiley19.gif]

Pa sad procitah da je umro Novakov deda i videh snimak i opet u [sm=smiley19.gif] Bas sam postala preosetljiva...[sm=smiley13.gif]

minavb -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (20.4.2012 18:13:20)

Tužna. Igoru Milanoviću je umrla žena. Uopšte nismo u kontaktu sa njima od kako joj se stanje pogoršalo i nisam imala pojma šta se dešava. Tako je bila pozitivna, diiivna žena. Imaju dve preslatke devojčice. Mnogo mi je žao.[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (20.4.2012 20:02:36)

blesavo

bebać -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.4.2012 7:43:04)

Very very well, first day at the job[sm=smiley1.gif]

vukosava -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.4.2012 16:34:36)

IZVORNA PORUKA: bebać

Very very well, first day at the job[sm=smiley1.gif]

THE first day

A gde radis?

vukosava -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.4.2012 16:38:40)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Ma bas sam tuzna. Zaova me zvala maloprije i rekla mi da joj je stigao nalaz na kojem stoji da ima multipla sklerozu [sm=smiley13.gif]. A ona je moje godiste, i vec je imala smetnje poceo joj se mutiti vid i trniti pola glave [sm=smiley13.gif]

Ima to jedna moja drugarica. Nasli su joj da to ima pre jedno 10 godina. Od tada ima periode ovakve i onakve. Cesto je ok. Znam da ne jede meso uopste, da ima bas tacno definisan rezim ishrane i zivota. Rodila je i sina nakon dijagnoze. To je nazalost neizleciva bolest, nesto vezano za imuni sistem koji se zbuni. Njoj muz jako puno pomaze i oko kuce i oko kuvanja, ona radi a on radi od kuce i cuva sina.

Moja mama ima drugaricu koja je u poodmakloj fazi, zena ima oko 55 godina. A to je tek druga tuzna prica... Nepokretna je skroz i totalno zavisi od tudje pomoci kad ce da je neko presvuce, okrene, nahrani itd...

Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (22.4.2012 23:15:13)

paaa onako
rekla sam nesto dugo precutkivano i sad ne znam da li mi je lakse , teze ili me bas briga
mada , kad bolje razmislim
bas me zivo zabole za sve i ako nekom nije jasno , slobodno nek me nazove objasnicu potanko , bez ikakve cenzure
znaci , osecam se sasvim dobro

pepeljuga -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (22.4.2012 23:46:06)

Ja i nedelja uvece prosto nismo u ljubavi [sm=smiley29.gif]

peca -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (22.4.2012 23:52:20)

Mene vec danima ledja odvaljuju, pa tako i sad, do te mere da se vrtim na stolici, ne mogu da sedim,,i kad legnem nije nista bolje [sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (23.4.2012 9:44:30)

tuzno .. [sm=smiley13.gif]

mtajcica83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (23.4.2012 13:30:17)

Bezveze totalno,situacija sa mm sve gora,nezadovoljna i razocarana :(

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (23.4.2012 13:36:59)

mtajcice,ne daj se[sm=smiley31.gif]
kod nas situacija sa sveki dostigla kulminaciju,sad je sve ravno.no,dovoljna je nekad jedna stvar da te trgne i ulepsa ti dan,danas se osecam odlicno,puna sam pozitive i jaka sam[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2012 10:49:19)

pomalo uplaseno... pre sat vremena sam imala bolove kao da mi je krenuo pesak iz bubrega[sm=zmeden.gif]

minavb -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2012 10:52:49)

Nemoj da se plašiš, ja moj izbacivala prethodne dve nedelje. Samo sam dodala više vode i skakanja na treningu da lakše izađe.

tanjica85 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2012 10:55:44)

grozno. dobila sam, a taman sam mislila da sam trudna. curi kao iz kabla, ne mogu da se pomerim, a treba da idem na posao.

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2012 10:58:02)

Potpuno pobrkano od kad sam se vratila, loše spavam, iznervirao me i mm sinoć pa će sad da bude na ignore bar jedan dan uh, stariji sin sprema prijemni, mali kreće u vrtić i sve ću to da završim dok se gospodin profesor vrati iz Amerike[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .

madre -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2012 11:17:27)

mina, a je l tebe bolelo? meni se prvi put desilo, pa sam zatecena... mozda uopste nije to u pitanju, ali stezalo me je pola sata bas u predelu desnog bubrega, tako jako da nisam mogla da se pomerim!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>