RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

doktorkakristal -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 12:28:13)

moje saucesce ,gomila tuznih vesti,sta se ovo dogadja [sm=smiley19.gif]

nina26 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 13:58:41)

UM, da l' je moguce[sm=smiley19.gif] ?? nek joj Bog da snage...

koliko joj je stara devojcica /

bea83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 14:02:59)

Napunila dve godinice u novembru (čini mi se) [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

nina26 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 14:04:52)

ih, tuga bas....[sm=smiley19.gif]

viktori -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 14:12:36)

Htela sam svasta da napisem, al ovo me potpuno slomilo. Jao Boze dragi. Nemam reci [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 14:14:41)

IZVORNA PORUKA: bea83

Napunila dve godinice u novembru (čini mi se) [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

u oktobru, 14-og....
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mtajcica83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 21:10:29)

Boze dragi, tuge.Citam ovo za PE.[sm=smiley19.gif]..tj.za njenog supruga..[sm=smiley19.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.3.2014 21:49:30)

Tuzno ! Grozan dan obojen losim vijestima. [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (5.3.2014 14:44:05)

Nervozna kao pas.... i to se nece promeniti sve do ultrazvuka....odlepicu [img]http://www.pic4ever.com/images/smoke-3-2.gif[/img]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (5.3.2014 14:46:15)

Bolesna! [sm=smiley11.gif][sm=smiley19.gif]
Sinusi me otkidaju, hladno mi je, bolu me kosti....

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (5.3.2014 23:00:48)

Bas bezveze, sestri su ipak prepisali hemoterapije 3x3 terapije, 3 dana uzastopno prima, pa 21 dan odmara, i tako u krug, lekari su zadovoljni njenim orporavkom, sve je u redu, ali kao preventive radi, jer ima toliko godina koliko ima. A ona je bas bezveze psihicki, posustaje, a treba da se bori[sm=smiley19.gif] tesko mi je, ne znam kako nas je sve ovo snaslo u tako kratkom vremenskom roku[sm=smiley19.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (6.3.2014 9:22:53)

Teško je sad, ali dobro je da su joj prepisali. To znači da smatraju da je sve ok. Držite se! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (6.3.2014 9:35:23)

Lelaigor[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (6.3.2014 12:41:34)

Pospano [sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif]

moja ciklama -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.3.2014 16:08:34)

Sve ukupno BESNO na sebe!

Jutros išla u Konzilijum..em gužva, em 35min tražila parking, em 3h ne mogu kafu da popijem. Tudnjače imaju prednost uđem među one "metuzaleme" koji od 6 h čekaju da se otvori..gledaju me kao da će da me pojedu. Unutra devojčica vrišti, zapeva..krici..mislim se u sebi: "A Danice, budeš li polkušala da budeš ovakva, polomiću te" i onda taktika: kad svoje dete budem dovodila, ja ću da joj kažem da malo boli, ali ako ona bude bezobrazna, ima da je tučem pa će to više da je boli[sm=zmeden2.gif] i u tom mom razvijanju taktike sestra me prozove..
Izlalzi preslatka devojčica, koja je urlikala, i ulazi presladak dečak koji seda naspram mene, tati u krilo, mama mu drži glavu i dve sestre ruku..i kreće pakao dranja, urlikanja, trzanja, bacanja..od muke sam pobelela i sestra je sačekala da oni završe..jer je i sama primetila da mi nije dobro..
Dolazim posle 2h i nema gužve, pa pitam sestru: jel su sva deca danas tako nevaljala, a ona me pogleda i kaže..jao vi ste bili jutros..ono dvoje klinaca je autistično[sm=zz_unsure.gif] E kao da me udarila čekićem po glavi! A deca preslatka, po izgledu potpuno uredu..nikada ali nikada se nisam susrela sa takvim oblikom autizma..Kaže mi ova sestra da ih ima mnogo, i da je ona prvi put pala u nesvest kada je gledala, koliko su jaki i kakve krike ispuštaju (meni su ti krici ličili na razmaženu decu).
Izašla sam, i molila Boga da mi oprosti što sam "osuđivala" a da nisam znala o čemu se radi, ceo dan sam ljuta na sebe trudnu,dodje mi da samu sebe najcrnje opsujem, kad guram nos gde mu mesto nije i pamatujem..uf uf.

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.3.2014 16:22:05)

Uzbuđeno. Sutra idem u Budimpeštu i iako sam polu-mađarica i bila sam već u Mađarskoj brdo puta, u Budimpešti nisam nikad. Mm ide poslom da obavi neki servis, dete ćemo uvaliti mojoj sestri, ide i mm šef i njegova žena...i tako. Ne znam ni šta je lepo za videti tamo... ali sam jako jako happy! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.3.2014 16:27:49)

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Sve ukupno BESNO na sebe!

Jutros išla u Konzilijum..em gužva, em 35min tražila parking, em 3h ne mogu kafu da popijem. Tudnjače imaju prednost uđem među one "metuzaleme" koji od 6 h čekaju da se otvori..gledaju me kao da će da me pojedu. Unutra devojčica vrišti, zapeva..krici..mislim se u sebi: "A Danice, budeš li polkušala da budeš ovakva, polomiću te" i onda taktika: kad svoje dete budem dovodila, ja ću da joj kažem da malo boli, ali ako ona bude bezobrazna, ima da je tučem pa će to više da je boli[sm=zmeden2.gif] i u tom mom razvijanju taktike sestra me prozove..
Izlalzi preslatka devojčica, koja je urlikala, i ulazi presladak dečak koji seda naspram mene, tati u krilo, mama mu drži glavu i dve sestre ruku..i kreće pakao dranja, urlikanja, trzanja, bacanja..od muke sam pobelela i sestra je sačekala da oni završe..jer je i sama primetila da mi nije dobro..
Dolazim posle 2h i nema gužve, pa pitam sestru: jel su sva deca danas tako nevaljala, a ona me pogleda i kaže..jao vi ste bili jutros..ono dvoje klinaca je autistično[sm=zz_unsure.gif] E kao da me udarila čekićem po glavi! A deca preslatka, po izgledu potpuno uredu..nikada ali nikada se nisam susrela sa takvim oblikom autizma..Kaže mi ova sestra da ih ima mnogo, i da je ona prvi put pala u nesvest kada je gledala, koliko su jaki i kakve krike ispuštaju (meni su ti krici ličili na razmaženu decu).
Izašla sam, i molila Boga da mi oprosti što sam "osuđivala" a da nisam znala o čemu se radi, ceo dan sam ljuta na sebe trudnu,dodje mi da samu sebe najcrnje opsujem, kad guram nos gde mu mesto nije i pamatujem..uf uf.

Ciklamice, ne se jediš. [sm=smiley1.gif]
Sa mojim sestrićem u vrtić ide mali koji je autističan. Nisam ni znala. Bili mi na rođusu sestrićevom u Meku, i taj mali tako...malo je povučeniji, manje priča, ali kad je došlo do toga da se igraju, guraju, itd. bogme lakta se... Isto sam rekla sestri: "Bože, ovaj mali što je bezobrazan i razmažen!", a ona meni kaže da je autističan. Pa šta sad... Ja sam uvek bila za to da se na bilo koji način hendikepirani ljudi tretiraju kao normalni, jedino ako su baš oštećeni na neki način da ne mogu da "pariraju" drugima (ne mogu da hodaju istom brzinom kao drugi, ne čuju kao drugi, itd) treba im se prilagoditi, ali ne i smatrati ih nesposobnim. Takav odnos prema njima im valjda jedino i pomaže u životu. Ja nikad da mi sestra nije rekla ne bih rekla za tog malog da je autističan...ali nikad! Normalan dečko, povučeniji, manje priča, ali se smeje, igra, pa onda malo sedne, skunji se, pa onda opet sve ok...

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.3.2014 14:08:59)

Prilicno sokirano ! [sm=smiley22.gif]

U autobus koji vozi iz mog naselja danas ubacena bomba.

Mogla sam biti I ja unutra . [sm=smiley13.gif]

mtajcica83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.3.2014 23:21:37)

pospano[sm=zaspan.gif]

mali_mis -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.3.2014 0:05:28)

Umorno, nervozno, spava mi se, a ne mogu da spavam.

17 joka -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.3.2014 1:51:33)

Ciklamice, nemoj se osecati lose zbog toga, svi pogresimo ponekad,pomislimo nesto zbog cega nam bude zao, sve je to normalno[sm=smiley31.gif]

a ja ja se danas osecam bas[sm=smiley1.gif] lepo a i provedoh divan dan u BG

Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.3.2014 8:54:08)

tuzno , jako tuzno [sm=smiley19.gif]
sigurno je bezveze sto sad pisem po forumu ali ne znam sta cu od sebe
sta ti je zivot , jedno veliko nista

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.3.2014 9:39:25)

Oldzi [sm=smiley31.gif]

Ja sam se bas rastuzila . Uvijek kazem necu da otvaram tuzne clanke ali eto. [sm=smiley19.gif]

Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.3.2014 11:22:17)

Nado moja [sm=smiley31.gif]
to je zivot i izgleda da je vreme da se i zver upozna sa gubitkom [sm=smiley19.gif]

nata11 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.3.2014 11:30:47)

Bespomocno [sm=smiley13.gif] Na putu za poso svakog dana prolazim pored groblja gde ljudi redovno izbacuju male kuce a one dusice stoje i cekaju da se vrate po njih. [sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>