Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (20.3.2014 23:47:17)
|
eto otac Stanimir je drzao danas opelo , dosao je na vreme , bilo je ok problem je bio sto kod sahrane na Almaskom moras da imas "ugovoreno "opelo da kovceg ne ostave na onom platou nego da ga ubace u kapelu nema one "mrtvacnice "sto ima u Su iskreno ja sam sokirana kako sahrana izgleda u NS , ono samo sto mismo morali sami da guramo ona kolica sa kovcegom . Lisje je bilo ono sto je sahranu "organizovalo funero i lisje u istom danu se ne mogu pomenuti koliko je vazno dostojanstvo u tim momentima kad treba da te zavale pa to je nesto eto , necu da bacam hejt , pojma nemam ni koja je cena sahrane bila jer predpostavljam kolko para tolko muzike al eto samo da kazem kad umrem nadam se da ce me sahraniti u Su i da ce to da odradi funero svaka cas_t svakome al eto i stvarno me interesuje kako izgleda sahrana nekog zakletog ateiste na Almaskom groblju [sm=zmeden.gif] mislim ne interesuje me al sam stvarno pod utiskom koliko je sve to jezivo lose organizovano i koliko dostojanstvo tog pokojnka nema veze i koliko je ljudskost tamo prevazidjena mozda je do Lisja ,nemam pojma i bri ga me al eto da primetim zivela provincija , tamo mozes da se osecas ko covek kad umres [sm=smiley24.gif]
|
|
|
|