RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 16:10:29)

Grozno. Boli me stomak sa desne strane i mislim da je žučna kesa. Imam problem sa njom, rečeno mi je da će mi se kad tad stvarati kamenje, ali nisam mislila da će da me sahvata baš sad usred selidbe. Juče sam se u novom stanu jedva savijala i lepila linoleum. Pazim šta jedem, pa možda me prođe bez odlaska kod lekara... [sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 16:17:32)

Uplaseno . [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 19:19:23)

hvala,devojke drage,mnogo znaci kad te neko razume,ne mora da pomogne,nekad je dovoljno samo da te saslusa dok si u bedaku i bude bolje,ipak..sve vas[sm=smiley31.gif]
bolje sam nego sinoce..
verka,on izmislja reci,ne tepa,je ne mogu da provalim da li to njemu nesto stvarno znaci ili prica skroz bezveze..to zvuci npr ovako-pua mika zukta,sadija,pua cece binini asu asu....i to prica sam sa sobom,hleda se u ogledalo i krene govorancija ili hoda tako iz sobe u sobu i prica gluposti.ponovi nekad za nama nesto smisleno ili sam nekad imenuje konkretnu stvar,ali nemamo nikakvu interakciju u smislu pitanje-odgovor.posao je pre 10-ak dana u vrtic.socijalizacija mu je ineophodna,drustvo vrsnjaka.sluh je ok,bar ova klasicna provera.izvinjavam se sto pisem sad o ovome,nije tema,ali eto..razlog mog raspolozenja,tj neraspolozenja..

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 20:44:06)

Ja zbog navedenog moram da ti kazem isto sto i ostali-ostavi ga, propricace. Bice mastovit, jer je sam sebi dovoljan i posto nije zainteresovan za komunikaciju sa vama nema potrebe ni da savladava jezik. On je ususkano srecno dete. Nema potrebe od vas nesto da trazi jer ima sve sto mu je potrebno. Bice sve ok.
Ako te tesi cinjenica, moj burazer je do dve godine znao da kaze samo jednu rec-maaam. A kad je poceo da prica do dan danas zvuci kao da je progutao singericu (dok snajka ne drekne, onda se ucuti[sm=smiley36.gif])

suki -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 21:10:53)

Katastrofalno!Grudi mi se upale svake 2 nedelje i danas sam popila poslednji panklav i zbog jednog malog cvorica ponovio se scenario od pocetka. Grudi tvrde bolne a gromada ogromna. Sutra ujutru idem na hirurgiju da mi to seku i pocinjem sa tabletama za zaustavljanje mleka a moj bekac nece ni gutljaj ad mleka da prihvati.[sm=smiley19.gif] Od kada traje ova agonija smrsao je skoro pola kg. Umrecu...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 21:22:03)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Grozno. Boli me stomak sa desne strane i mislim da je žučna kesa. Imam problem sa njom, rečeno mi je da će mi se kad tad stvarati kamenje, ali nisam mislila da će da me sahvata baš sad usred selidbe. Juče sam se u novom stanu jedva savijala i lepila linoleum. Pazim šta jedem, pa možda me prođe bez odlaska kod lekara... [sm=smiley13.gif]

Draga, uzmi Buscopan, on ce ti olaksati bolove, cini mi se da idu po 2 na 4-6h. Dijeta obavezno. Nadam se da ce te brzo proci. Ako se pogorsa, znas sta ti je ciniti....
Branki, pa i ti si od krvi i mesa, olaksaj dusu [sm=smiley31.gif]
Ja sam umorna, pospana.....

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 21:34:23)

IZVORNA PORUKA: Torbica

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Draga, uzmi Buscopan, on ce ti olaksati bolove, cini mi se da idu po 2 na 4-6h. Dijeta obavezno. Nadam se da ce te brzo proci. Ako se pogorsa, znas sta ti je ciniti....
Branki, pa i ti si od krvi i mesa, olaksaj dusu [sm=smiley31.gif]
Ja sam umorna, pospana.....

Hvala, Torbice! Puno ti hvala! Uzeću. [sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 21:40:11)

Jos nisam napunila 32 a vec imam isijas u najavi!!! Osecam se matoro!! Da ne spominjem koliko me boli :(

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (24.4.2014 22:08:02)

Lela, ma nista... Sigurno je zucna kesa - ako od bradavice povuces ravnu liniju prema dole i na spoju sa rebrom imas jak bol. Zucna kesa je supalj organ i reaguje na spazmolitike kao sto je Buscopan. Grcevi bole. Ponekad se smiri i od dijete i terapije bola, u najblazim slucajevima. Navijam!

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 9:16:34)

Apdejt od sinoc! Lela, nemoj da si pila Buscopan! Trudnjacice! Mozda te i zeludac zeza, to je uobicajeno u ranoj trudnoci! Cestitam jos jednom![sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:03:06)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Jos nisam napunila 32 a vec imam isijas u najavi!!! Osecam se matoro!! Da ne spominjem koliko me boli :(

uh,ne znam sta je isijas,ali mi sve lici da je i meni nesto slicno u najavi..mene lopatice,ramena,vrat bole..pa onda i glava..a ne smem nista osim panadola da pijem,a izbegavam ga..to je sve od sedenja..kompa!!

madre -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:05:23)

Apdejt od sinoc! Lela, nemoj da si pila Buscopan! Trudnjacice! Mozda te i zeludac zeza, to je uobicajeno u ranoj trudnoci! Cestitam jos jednom![sm=bravo.gif]

bas to sam i ja pomislila jutros kada sam videla pozitivan test[sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:06:27)

Tuzna sam! Nema vise moje bakice[sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:06:57)

Saucesce!

ivaMark -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:18:37)

Branki, nadam se da si se smirila i zelim ti da sa Bozom sve bude u redu [sm=smiley31.gif]

Sanjice, dve godine je skoro proslo od smrti moje bake i dan danas se desi u prici da je pomenem kao da je ziva. Pre neki dan sam je bas mm pomenula da ce biti i ona na rodjendanu nase bebane, nabrajala i nju sam ubrojala u goste [sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:23:38)

Moje saucesce![sm=smiley13.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:29:39)

Sanjice, primi moje saučešće. [sm=smiley13.gif] Mene moje dete neki dan pita: "Mama, jel' ti imaš baku?". Ja kažem: "Nemam". Tatinu mamu nisam nikad upoznala, ali mamina mama mi ejbila kao druga mama. Ne znam, bake su posebna bića. Nedostaje mi moja. Drži se Sanjice. [sm=smiley31.gif]

Žene, hahaha, neću piti Buscopan, da budem iskrena danas me ni ne boli više žučna kesa. MAlo mi je nadut stomak, ali em ne boli ništa. [sm=smiley36.gif]

Meisje -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:41:19)

Saucesce[sm=smiley19.gif]

Didy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 10:45:54)

Sanjice, saučešće.
Pre mesec dana je bilo 10 godina kako je moja baka umrla (za mene jedina, pošto maminu mamu nikad nisam upoznala), a ja se svaki put zaplačem kad je se setim. [sm=smiley27.gif] I svaki put osetim svu silinu ljubavi koju sam dobila od nje.

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 11:03:22)

Blago vama zene koje ste imale priliku da uzivate u ljubavi svojih, ja ne poznajem nijednu baku, deku, tatu...

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 11:10:51)

Pospanoo [sm=zaspan.gif]
Samo da mi dodje 20h veceras

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 11:15:16)

Blago vama zene koje ste imale priliku da uzivate u ljubavi svojih, ja ne poznajem nijednu baku, deku, tatu...

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Didy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 11:16:37)

Torbi [sm=smiley31.gif]
Meni je još uvek jedan deda živ. [sm=smiley27.gif] Star i slab, ali mentalno vrlo bistar. A mamina mama je umrla kad su mama i ujak (blizanci) imali pola godine. I to mi je nekako uvek bila strašna priča i uvek sam nekako, pogotovo dok sam bila mlađa, patila što je nikad nisam upoznala. A sa drugom bakom sam uvek spavala u krevetu kad bismo odlazili kod njih i držala je za uvo dok ne zaspim. [sm=smiley27.gif] I ona je mene posebno volela, bila sam njena miljenica, jer sam joj bila jedina unuka, ostalo su bili dečaci, a i ona sama je imala dva sina, a želela je devojčicu. [sm=smiley1.gif] A moja Sofija jako liči na nju (i ja ličim).

Meisje -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 11:25:59)

Torbice i ja isto+mama[sm=smiley31.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 16:30:01)

Uzbuđeno, srce će da mi iskoči. Još pola sata i stiže mm kući, pa ću mu pokloniti test i betu. Pozliće mikoliko sam se uzbudila. [sm=jezicek.gif]

Evo, ovo ga čeka, u dnevnoj sobi. Sveće palimo svake godine. On plavu, ja rozu, i onda uz pomoć plave i roze palimo belu. To je neki mađarski (katolički) običaj. dokle god palimo sveće, goreće i naša ljubav, tako nekako... U kutiji su test i rezultat bete.

[img]http://www.dodaj.rs/f/R/tg/DCffeEF/p4250001.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>