RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:03:35)

Iva, isto je i meni[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:18:50)

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja nikako ne mogu da zamislim da mm može mene da bacaka, ne znam ni da li može da me podigne više od 2-3 cm. Zamišljam ga kako pokušava da me bacaka i u sledećem trenu ga ušinu leđa tako da ne može da se pomeri. [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley26.gif] joooj umirem, mene moj ne bi ni ta 2cm podigao!
lelo, mogu da ga zamislim, nema lepseg poklona definitivno!

Anck Su Nmaun -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:18:56)

Neispavano i premoreno [sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:21:34)

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mm nije nijednom plakao ali je svaki put skakao i bacakao me.

Hm, Torbice, pokušavam da zamislim kako te je bacakao. Ja nikako ne mogu da zamislim da mm može mene da bacaka, ne znam ni da li može da me podigne više od 2-3 cm. Zamišljam ga kako pokušava da me bacaka i u sledećem trenu ga ušinu leđa tako da ne može da se pomeri. [sm=jezicek.gif]

Joj draga, ja to nisam nikad videla a ni moje drugarice, od prvog dana zabavljanja on se samnom igrao kao sa lopticom, bukvalno. Uzme me u narucje, odbaci/uhvati, pa me izvrne naopakko, bukvalno, pa vrati! Otkad imamo decu malo je sjasio sa mene, hehe. Jako zanimljiv nacin pokazivanja emocija [sm=jezicek.gif] Jos kroz centar kad prolazis, a ljudi gledaju, mislim komedija. Ja mu dodjem kao igracka! Lagana sam, pa je i tehnicki bilo izvodljivo. Moj svekar je frasove dozivljavao kad bi video tako nesto, i dok sam trudna bila, naravno, samo blaze... A i sad mozes da cujes od njih, ne, ne, ne, nemoj, pa sta radis, ne izvrci ga/je....

Anck Su Nmaun -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:23:58)

E da mi je ovo videti ....vec mi je slika u glavi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:26:24)

[sm=smiley9.gif] hehe, mislim ja 50-tak kg, on 90-tak, lako mu je da se zeza, ja mu dodjem kao dzak brasna!

Didy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:55:44)

Hihihi, Torbice, pokusavam da stvorim sliku u glavi, ali mi nesto bas i ne ide. Ja i kad sam bila najmrsavija (58kg na mojih 174 visine) i dalje sam bila krakata, pa opet ne mogu da zamislim bacakanje u nasem slucaju.

Brand new mama -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 7:40:43)

[sm=smiley36.gif] moj je odustao od bacakanja i ako je 40 kg tezi-to se Torbica hvali da joj je dragi u dobroj formi ;)ja sam naspavana i jedva cekam da nas "spakujem" i da idemo na piknik u jedan udaljeniji park..nadam se da nam kisa ne pokvari planove. Anci- ne opterecuj se previse,svaka odluka moze biti i prava i pogresna, nekad uz najbolju volju ne ispadne kako je trebalo.Ali uz Pms sigurno izgleda jos gore:)
Lelo[sm=bravo.gif]sve cestitke za novu bebu[sm=duda.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 12:21:23)

Hvala svima! [sm=smiley31.gif]

amelia -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 12:38:24)

Grozno...izmuceno...povredzeno [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 12:41:14)

sta je bilo,ameliiii[sm=smiley31.gif]

IVA 11 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 12:47:20)

Amelia :*** Ja sam sad iz hitne, imam bronhitis. Danima sam kašljala i to samo kad legnem, kad me jutros uhvatilo gušenje... Primila injekciju, kupila tablete koje pijem 3 dana. Kako sam ovo zaradila ne znam.

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 12:48:24)

Mene nikad u zivotu nije ovako bolelo grlo, a pri tom nemam krajnike. Kasljem kao magarac[sm=smiley13.gif]
Iva, Amelia[sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 12:52:15)

Verka, probaj TantumVerde sprej, ali sprej, ublazice ti....
Ja sam odlicno! Borim se sa mojim malim vragolanima, laksi mi je dan nego juce!

amelia -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 13:06:16)

Placem ko kisa i bolje rastereticu se malo od svega sto me snaslo..[sm=smiley19.gif] evo ovako stoje stvari ja od kad sam se udala 2 ipo godine sam zivela u italiji mm je imao dobar posao sve je bilo ok nakon izvesnog vremena firma je bila u minusu poceli su da kasne sa platom i tako mucili smo se godinu dana[sm=smiley13.gif] i na kraju firma je propala nikom nista italia u krizi niko ti ne nudiposao jer nema da ti plati... moj muz je na srecu od ranije predao za drzavljanstvo morao je da ceka 3 god i dok je bila takva situacija svi su nam odavde iz svajcarske otvaral vrata svi su nam nudili posao ma milina samo da uzmemo pasos i problem resen i sad kad smo dosli ovamo dobili smo posao rekli za tri meseca onda nista za jedan i to za najmanje pare onda sada drugi posao za jos manje pare i samokad im zatreba ja ne znam kako ce mo se snaci a jos ne mogu nisvoje roditelje da trpim jer izgleda i njim smo poceli da smetamo[sm=hudicek1.gif] za dve nedelje treba da dobije boravisnu dozvolu treba da pla zdrasvenu kasu ovde je obavezno treba da uzmemo stan a kako cemo kad nemas stalni posao [sm=hudicek1.gif]. Ivo draga zelim ti brz oporavak i sve vas grlim grlim jako vrrka branki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] izvinjavam se na predugom postu

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 13:06:50)

Mene bolu grudi, otpašće... [sm=smiley13.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 13:08:17)

Joj, amelia... [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 13:12:14)

uffff[sm=smiley13.gif]amelia,mozes li ti da nadjes neki posao,nesto?a,sad tvoji roditelji..pa,verujem da tu svako svakom vec ide na zivce,bar bi tako bilo u mom slucaju,ali neka se strpe malo,necete doveka kod njih da zivite.sad je tako,sutra ce biti drugacije..ko ce da pomogne ako ne svoj?!

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 13:13:23)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Verka, probaj TantumVerde sprej, ali sprej, ublazice ti....
Ja sam odlicno! Borim se sa mojim malim vragolanima, laksi mi je dan nego juce!

To i koristim.

Sanjica26 RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 13:21:38)

Ili neku dobru rakiju potopis na neku krpu i vezes oko vrata. To nam je mama uvek stavljala kad smo bili stariji.

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 14:28:31)

Verka, sta da ti kazem, valjda ce popustiti brzo. Pogledaj u temi Curi nos/kaslje, linkovala sam napitak koji deci dam kad kaslju a ima jos dobrih saveta, naci ces nesto sigurno!

Ivanka 75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 14:30:53)

Gladna saaammm mirisu mi ove pljeske u krilu [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 21:02:30)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ili neku dobru rakiju potopis na neku krpu i vezes oko vrata. To nam je mama uvek stavljala kad smo bili stariji.

I ovo mi je vise pomoglo.[sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (26.4.2014 21:52:33)

Super! Ma, babski lekovi su zakon.[sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (27.4.2014 16:04:30)

Branki ne mogu ja da radim ovde jer imam italiansku boravisnu dozvolu mogu da zivim 3 meseca ovde immoram napistiti drzavu jer ja nemam italianski pasos planirali smo kad mm pocne da radi onda da ja dobijem svajcarske dokumente tojest boravisnu dozvolu...moji roditelji su jako cudni ljudi kad si daleko od njih stalno zovu na skype na tell ne mogu bez nas a kad smo kod njih sve im smeta sve ih muci ja ne znam ako nam oni nece pomognu ko bi drugi ..da ne skrecem sa teme inace se jakoo lose osecam htela bih da spakujem kofer i da idem al ne znam gde bih i ne mogu sad mm se vec prijavio i dobice dokumente za dve nedelje tako da sade ne znam sta cemo i kako [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>