Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2014 21:21:34)
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Torbica Mm nije nijednom plakao ali je svaki put skakao i bacakao me. Hm, Torbice, pokušavam da zamislim kako te je bacakao. Ja nikako ne mogu da zamislim da mm može mene da bacaka, ne znam ni da li može da me podigne više od 2-3 cm. Zamišljam ga kako pokušava da me bacaka i u sledećem trenu ga ušinu leđa tako da ne može da se pomeri. [sm=jezicek.gif] Joj draga, ja to nisam nikad videla a ni moje drugarice, od prvog dana zabavljanja on se samnom igrao kao sa lopticom, bukvalno. Uzme me u narucje, odbaci/uhvati, pa me izvrne naopakko, bukvalno, pa vrati! Otkad imamo decu malo je sjasio sa mene, hehe. Jako zanimljiv nacin pokazivanja emocija [sm=jezicek.gif] Jos kroz centar kad prolazis, a ljudi gledaju, mislim komedija. Ja mu dodjem kao igracka! Lagana sam, pa je i tehnicki bilo izvodljivo. Moj svekar je frasove dozivljavao kad bi video tako nesto, i dok sam trudna bila, naravno, samo blaze... A i sad mozes da cujes od njih, ne, ne, ne, nemoj, pa sta radis, ne izvrci ga/je....
|
|
|
|