RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

nata11 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (12.5.2014 22:21:18)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Umorno ali prilicno zadovoljno.
Obavila sam za danas sve zacrtano I mogu u krevet . [sm=smiley36.gif]

Ista pesma [sm=smiley36.gif] Odavno nisam uspela da u jednom danu pozavrsavam sve, da nista ne ostane za sutra. A sad [sm=zz_sleep.gif]

Klarita -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (12.5.2014 22:30:52)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Uplaseno!
Moja majka vec neko vreme krvari, mesec i po dana, radili joj eksplorativnu kiretazu i danas stigli rezultati sa patohistologije. Nalaz je Polypus adenomatosis endometri. Njena doktorica radi tek za vikend [sm=smiley13.gif] Svasta na google procitah [sm=smiley13.gif]

Nije strasno...moj dr insistira da je on "vidi", pogledace je UZ pa ce odluciti da li ce morati operacija ili ne, jer je jos uvek mlada i do pre par meseci imala redovne cikluse. Ona ce svakako otici i do svoje dr za vikend...vazno da nije ono najgore uffffffffff hvala dragom Bogu!

Inace, osecam se iscrpljeno i raspadnuto...

anci kv -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.5.2014 22:16:05)

opet gladnooo[sm=zmeden.gif]

Ivanka 75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.5.2014 22:18:42)

Mrtvosano [sm=zz_cry.gif]

minnica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.5.2014 18:06:20)

Ja sam se osećala grozno danima, otkad je krenula kiša pulsirajuće glavobolje svaki dan. Na kraju i ove poplave. [sm=smiley19.gif] Baš sam bila plačljiva i nikakva. Juče smo odneli jedan veliki paket pomoći, pa mi je bilo malo lakše, a jutros sam ugledala sunce i malo se oraspoložila. [sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.5.2014 22:13:11)

Bespomocno I beznadezno ... Ne mogu vise [sm=smiley19.gif]

Didy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.5.2014 22:17:05)

Nado [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Ne mogu da zamislim kako se osećaš, ali moraš da budeš jaka. Zbog dece, zbog vas.

anci kv -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.5.2014 22:24:30)

Nado [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.5.2014 22:24:47)

Pretuzno.....

nata11 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.5.2014 22:34:09)

Nado [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Žapkić -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.5.2014 0:02:08)

Tuzno... pretuzno... Kao žaba sam naduta od plakanja...[sm=smiley19.gif]

anci kv -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.5.2014 22:59:15)

tužno...na tv samo se vrte slike nesrećnih ljudi...a u mom komšiluku u nekoj kafančini veselje,trešti pevaljka...besno[sm=lev.gif]

dijana1* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (19.5.2014 23:08:22)

Nado [sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 1:27:44)

Tužno ....gledam neke snimke na TV-u i sva se ježim a iz očiju suze same liju

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 8:12:03)

[sm=smiley19.gif] pretuzno...

Didy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:13:18)

Ja se danas malo trudim da se izmestim od svih informacija, odlazim u minus, previše me opterećuje. Malo samo da razmišljam o drugim stvarima...

bubulence -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:18:22)

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja se danas malo trudim da se izmestim od svih informacija, odlazim u minus, previše me opterećuje. Malo samo da razmišljam o drugim stvarima...

pratim te po forumu [sm=smiley1.gif].
e isto ovako, danas sam resila da ne gledam vise nista vezano za poplave. ja sam pomogla koliko sam mogla, kada legne plata pomoci cu jos a svojim nerviranjem i plakanjem necu nikom pomoci. zato sam jutros ustala, oprala kosu, nalakirala nokte, i cekam da V ustane da me vodi na sladoled. osecam se bolje...

Didy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:23:39)

IZVORNA PORUKA: bubulence

pratim te po forumu [sm=smiley1.gif] .
e isto ovako, danas sam resila da ne gledam vise nista vezano za poplave. ja sam pomogla koliko sam mogla, kada legne plata pomoci cu jos a svojim nerviranjem i plakanjem necu nikom pomoci. zato sam jutros ustala, oprala kosu, nalakirala nokte, i cekam da V ustane da me vodi na sladoled. osecam se bolje...

Vreme je za zajedničku kaficu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Lepo sam ti rekla pre neki dan da moram na momente da se isključim da ne bih odlepila.

New Mom -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:26:53)

Smireno. Cula sam se sa nasim Snelletom, ne u zurbi ovaj put i na 20 sekundi, i lakse disem.[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:34:39)

IZVORNA PORUKA: bubulence

pratim te po forumu [sm=smiley1.gif] .

Vreme je za zajedničku kaficu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Lepo sam ti rekla pre neki dan da moram na momente da se isključim da ne bih odlepila.

ajde stvarno, dete mi je u NS kod mog brata, veceras dolazi pa bi mogle da organizuijemo jedno druzenje

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:36:54)

bas tako..zivot mora da ide dalje..a svi su tmurni,samo o tome,ne smes nista normalno da radis,odmah si bezosecajan...i ako nisi objavio neku sliku,ili sta si uradio,kao da nisi nista uradio...[sm=smiley13.gif]
mene pucaju hormoni,ne mogu da gledam...danas mi dolaze mm-ovi,iz Smederevske Palanke,nemaju vode,niti ce imati jos bar 7 dana..da srede ves,sebe..a meni crkla ves masina!![sm=zz_banghead.gif]..mislim da je grejac..docice majstor popodne..paf 3000din..min![sm=zz_furious.gif]

cockic -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 10:47:06)

von nije u garanciji.moja ima jos malo manje od dve godine garancije.ali vala ako je neko testirao gorenje masinu onda sam ja.negasim je.to se vidi i u racunu za struju.samo pere.upravo radi.mislim da perem 3 masine dnevno.ako je jedan dan odmorim to je super.pa ne moze sa malom decom se samo pere ves.jos leni omane nocno piskanje,pa mora odmah da se pere.kao sto joj je nocas omanulo.

vikiveki -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 11:05:10)

Joj ja sam preumorna ,juče smo klali piliće i sami ja i mm ih sređivali,pali smo sa nogu.Ovo je prvi put da smo sami to radili,uvek dođe svekrva ili komšinka da nam pomognu,međutim juče su svi bili zauzeti pa smo morali sve sami.Danas nas očekuje druga polovina pilića za klanje.

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 11:08:18)

cockic,garancija je bila 24 meseca,a proslo je 3 godine...to smo dobili za svadbu..i nije nesto,ako je crkao grejac tako brzo...

anci kv -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (21.5.2014 11:11:43)

dobro i toliko trajslo,koliko garancije toliko i trajnost. Moguće da ga je kamenac pojeo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>