lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (27.4.2014 16:10:04)
|
Uf, ljuta sam kao ris! Jedva čekam više da se preselimo, jer ću se na kraju posvađati sa mm! Danas ceo dan vozika stvari iz kuće njegovih roditelja, gde smo mi nekad živeli, i tamo je naš nameštaj. Pa taj isti nameštaj nosi odatle u novi stan. Nešto treba da vozi i od moje mame. I sad sam ga nazvala da mu javim da idemo Daria i ja do grada sa mojom kumom, a on je tako nadr*an! Verovatno ne ide sve po planu, i nervira ga što će od sutra kiša, ali eto i ja sam nervozna, i ja jedva čekam da se preselimo. Moram da džedžim kući sa Dariom, muka mi je već danima i spava mi se i sve me mrzi da radim i što je najgore ni nemam još šta da radim dok on ne preveze stvari...i šta sad! Mogu i ja da budem nadr*ana! Ali, nisam. Samo sam ga pitala, šta su sve preneli i da li su skinuli oooogromnu ugaonu sa sprata. Eto, zanima me da vidim jesu li uspeli, je li bilo teško, jel'''' zvao nekog od komšija. I on se nadr*ao! E, pa baš me briga, idem da ručam i idem do grada! Ako će on tako, onda neće ni da me zanima šta je sve uradio i kako je! [sm=smiley35.gif][sm=lev.gif]
|
|
|
|