RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (30.1.2012 10:59:23)

Evo i ja da se pridruzim tom dobrom duhu  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
I md je otisao da radi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

New Mom -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (30.1.2012 12:11:18)

Što sam konačno prošla ispit za koji sam zapela.[sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (30.1.2012 13:54:02)

[sm=bravo.gif] NM

World -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (3.2.2012 21:41:16)

sto sam danas izvukla zivu glavu na ovom snijegu... [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:05:33)

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Drage moje, nova sam i ovih dana kreativna (iskreno sam se navukla na forum, wow). Otvorila sam ovu temu kako bi smo se hvalile "na sva usta".

Danas sam koleginicu lepo dočekala (zaslužila je svaku ružnu reč s moje strane) . [sm=lev.gif].

kada sam joj rekla šta sam imala, na miru smo popile [sm=kava.gif]

Drago mi je zboh mnogih današnjih odluka. Ništa, samo se hvalim. [sm=bravo.gif]

pohvalite se i vi na sva zvona.

IZVORNA PORUKA: Modessty

E pa da se pohvalim

TRUDNA SAM!!!!!!!!!

Sad idem kod dr u 16.45h da potvrdim i na uz! JAvljam naravno odmah![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: LillyT

Opa bato, MOD [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:08:39)

Mod, čestitam od [sm=smiley27.gif] ! [sm=9nebesa.gif][sm=rozica.gif]

NadaR -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:09:57)

Mooood [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Cestitam .

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:12:28)

Jaoooo modesti, pa ovo je i za lepe vesti, i za delimo pozitivnu energiju, ma za sve teme, čestitam[sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:16:20)

hvala cure [sm=smiley1.gif] Ja cu definitvno da se radujem kad mi dr potvrdi da je sve ok

*Alexx* -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:38:26)

Mod, jeeeee!!!! [sm=sloncek.gif] Držimo fige [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 16:39:25)

Jeee [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

hanka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 17:25:18)

Modessty cestitam [sm=bravo.gif]

Maya21 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 17:35:18)

Jao mod cestitam!!! Divne divne vesti, i pored svih onih problema sa hormonima ti si uspela [sm=9nebesa.gif]

Zelim ti laku trudnocu [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 17:57:24)

Imaćemo još jednu bebuuuuuuuu [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

trudnoća oko 8 -9 nedelja!!!

Olga75 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 17:58:01)

cestitam [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 17:58:14)

Bravooo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] 

zoća -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 18:07:30)

Mod [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 18:08:41)

Modesty cestitamo za jos jednu bebicu.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 18:09:26)

Mod, cestitam!

lesica -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.2.2012 18:28:24)

Mod [sm=sloncek.gif] od srca cestitke [sm=smiley1.gif]

mamamikka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 6:58:41)

srećna sam jer imam moju divnu dečicu i što se dokazalo da prvo dete nije uvek ljubomorno i posesivno kao što su me svi plašili, dosad nije bilo problema. jutros stariji sin (3god) ustaje da piški i dođe do kreveca, ušuška mlađeg i pomazi. rastopila sam se...
modesty, čestitam, jeste da se ne znamo, ali mi je divno što sam član ovde gde su deca i porodica najveće radosti. [sm=bravo.gif]

bebać -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:05:47)

Sretna sam što sam živa[sm=smiley1.gif]

Sinoć od 21 do jutros do 3 me je stomak bolio, neizdrživo..mislila sam da više bolove neću moći izdržat. Počelo mi se nesvjestit od bolova[sm=smiley13.gif]

Uopšte ne znam šta mi je, kontam da nije neka nuspojava jer sam juče popila prvu terapiju(što idem psihologu)...kud se i m razbolio, ima gripu, temp...noćas smo bdjeli kao dva jadnika u dnevnoj, nismo znali kako da sebi pomognemo, pa hoćemol zvat hitnu da me odvezu u dom zdravlja il nećemo, na kraju me on ubijedi da popijem čaj sa rastopljenim brufenom, i bol je prestala odjednom[sm=zmeden.gif]

A ljudi kako je lijepo kad te ništa ne boli, ma nismo svjesni definitivno[sm=smiley1.gif] Još mi nije jasno kako sam ono izdržala[sm=zmeden.gif] sad se bojim popit terapiju opet sve kontam da je možda od toga(mada mi doktorica nije ništa pomenula)[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:31:16)

Pa sta pijes , jel pise na uputstvu nesto o tim simptomima koje si imala , mozda da se javis tom doktoru i pitas ga ?

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:33:21)

A mož biti i gastritis, što to boliiiii.... -majko mila, nakoliko puta sam završavala na urgentnom u sred noći...

Ognjenka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:35:24)

Isto... sto sam ziva, posle saobracajke prosle nedelje i noci u hitnoj.

I sto imam divnog muza koji svako jutro, jos dok se nije rasanio kaze "Ti si moja ljubav", ili "Evo je moja srecica", a onda ustane da zakljuca zamnom, pa se ne vrati u krevet jer mu je mrsko da tamo bude sam.

Sto sam tetka jednom divnom decaku, sa kojim su se rodila osecanja koja nisam znala da mogu da imam. Pored koga sam i ja prvi put u 32. god iskreno pozelela da budem mama. Koji mi je pokazao sta znaci kad ti se srce steze od ljubavi, srece i brige, sve u isto vreme (nemam bolji opis). Za koga bih dala zivot a, da ne trepnem.

I sto imam divnu sestru koja je ama bas sva svoja.

I sto sam nasla divne prijateljice na Ringeraji.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>