RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

bebać -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:35:52)

Ribizla pijem Deprozel(nadomješćuje serotonin-hormon sreće, opuštenosti). Pijem pola tablete ujutro pola naveče(ukupno 20mg). Čitala sam nuspojave, ima nešto za žuč..mene je bolilo oko želudca(ma kao da me paralo nožem na svake 3-4 sekunde, nisam mogla da se ispravim)[sm=smiley13.gif]

Ne nam, sad ću da doručkujem i popijem opet, ako se bolovi opet jave(ne dao Bog) onda je sto posto od toga.

minavb -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:36:44)

Imaš  li kamenac u žučnoj kesi?

bebać -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:38:56)

mina ma nemam, dosad sam totalno bila ok.ovo je prvi put da me ovoliko stomak bolio i na ovakav način[sm=smiley13.gif]

Ne dao Bog da se vrati, odoh ja u hitnu ALI odmah!Još mi nije jasno kako sam izdržala

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:39:49)

Pa ne znam , ja bih prvo pozvala tog doktora i konsultovala se sa njim , mozda postoji nesto u leku sto te iritira a postoji zamena za isti .. U svakom slucaju ti zelim terapiju bez bolova i sa uspehom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

minavb -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:40:55)

Proveri ti abdomen za svaki slučaj, toliki bol sigurno na nešto upozorava.

Lu -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:41:50)

IZVORNA PORUKA: Modessty

E pa da se pohvalim

TRUDNA SAM!!!!!!!!!

Sad idem kod dr u 16.45h da potvrdim i na uz! JAvljam naravno odmah![sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Wow, čestitam Mod[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Šta znači opuštenost aaaa[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Neka je sa srećom draga[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Lu -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:43:21)

IZVORNA PORUKA: bebać

Ne nam, sad ću da doručkujem i popijem opet, ako se bolovi opet jave(ne dao Bog) onda je sto posto od toga.

Ja ne bih to ponovila, odnijela bi tablete doktoru, ispričala šta se desilo i nek me pregleda.

Ognjenka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (9.2.2012 9:43:44)

Bebac, a da predjes na Fluoxetin? Pre par godina i ja sam imala tegobe od Deprozela, pila sam 40 mg.
Onda me je dr prebacila na Fluoxetin i bilo mi je super.

zvoncica79 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 10:42:20)

Ognjenkaaaa rasplakala si me! Nasla sam se u nekim tvojim recenicama...
Modesty CESTITAM OD SRCA!!!!

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 10:43:39)

Bebac sta bi , jesi popila , jesi zvala doktora ?

zvoncica79 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 10:45:32)

Ognjenka, nadam se da je sada sve ok i da ste svi dobro!

Ognjenka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 12:27:18)

Joj, Zvoncice nisam mislila nikog da rasplacem [sm=smiley31.gif]
Ali, ako si se nasla u nekim kojim recenicama, onda mi je drago.
Dobro sam, hvala na pitanju, jos u modricama, ali ziva i zdrava [sm=bravo.gif]

World -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 12:30:58)

ali ziva i zdrava

evo srecna sam zbog tebe.... [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 12:43:51)

IZVORNA PORUKA: Ognjenka

Isto... sto sam ziva, posle saobracajke prosle nedelje i noci u hitnoj.

I sto imam divnog muza koji svako jutro, jos dok se nije rasanio kaze "Ti si moja ljubav", ili "Evo je moja srecica", a onda ustane da zakljuca zamnom, pa se ne vrati u krevet jer mu je mrsko da tamo bude sam.

Sto sam tetka jednom divnom decaku, sa kojim su se rodila osecanja koja nisam znala da mogu da imam. Pored koga sam i ja prvi put u 32. god iskreno pozelela da budem mama. Koji mi je pokazao sta znaci kad ti se srce steze od ljubavi, srece i brige, sve u isto vreme (nemam bolji opis). Za koga bih dala zivot a, da ne trepnem.

I sto imam divnu sestru koja je ama bas sva svoja.

I sto sam nasla divne prijateljice na Ringeraji.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

bebać -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 12:46:15)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Bebac sta bi , jesi popila , jesi zvala doktora ?

jesam popila, nije me više bolio nikako[sm=smiley1.gif] hB

Ognjenka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 12:49:55)

World, Mina [sm=smiley31.gif] sad sam srecna sto sam vas usrecila [sm=bravo.gif]

viktori -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 15:52:51)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.2.2012 16:50:18)

Ja sam danas srećna jer imam prave prijatelje [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley1.gif]

Honey -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (12.2.2012 18:19:20)

Mislim da sam danas jedna od najsrecnijih osoba. Kasnilo mi je nekih nedelju dana, sto nije nista neobicno kod mene, ali ipak sam uradila test i pokazao da sam trudna vise od 3 nedelje. Jos samo sl. nedelje kod doktora da vidimo da li je sve u redu [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (12.2.2012 18:23:46)

Čeatitam, Honey i dobrodošla!!!

mamamikka -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (12.2.2012 18:34:56)

[sm=bravo.gif]

LillyT -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (14.2.2012 22:21:09)

Srećna sam jer sam jer ne radim do ponedeljka [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tanjica85 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (27.2.2012 11:35:45)

četitam od srca [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (4.3.2012 14:29:15)

Danas sam ponosna na sebe posto smo mm i ja od juce u ulici sakupili 173 potpisa za akciju ukidanja pdv-a na opremu za bebe. [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (4.3.2012 14:37:48)

Svaka cast [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>