RE: Molim za ocenu (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka



Poruka


Peace* -> RE: Molim za ocenu (8.9.2014 13:45:00)

Moj je čika Jovu, Ala su to grdne muke. [sm=smiley1.gif]




Bibilib -> RE: Molim za ocenu (14.7.2015 21:44:43)

Obzirom da svako treba da bude profesionalan u svom poslu,ova uciteljica se ponela neprofesionalno jer je po meni ismevala svog ucenika.
Inace bi rad ocenila sa 4,jednostavno meni je zao ovog decaka,tacno da je trebao da opise jedan dogadjaj i da je bio neki lep dogadjaj bio bi jedan ovako je decak opisao vise njih jer je nezadovoljan i jednostavno to ga je pogodilo....




mila83 -> RE: Molim za ocenu (14.7.2015 21:56:20)

Ja kao neko ko radi sa decom,nemam sta lepo da kazem o ponasanju ove uciteljice,strasno ! A sto se tice rada,iskren je i lep,a zbog nacina izrazavanja i sklapanja recenica. po mom misljenju za slabu cetvorku.(iako se ne smatram kompetentnom za ocenjivanje).




amdn -> RE: Molim za ocenu (15.7.2015 0:30:00)

da sam uciteljica dala bih detetu 5 a ja bih isla psihijatru jer ne treba da se bavim pedagoskim radom,
nisam citala komentare drugih mama, ali da ja dobijem ovakav sastav gde mene dete opisuje, bas bih se zabrinula.

ali i ja sam imala slicnu uciteljicu zbog koje sam imala dijabetes na nervnoj bazi ili dijabetes II, sredilo se posle u pubertetu, ali mi se ponovo vratio,
eto kakve mi pedagoge imamo, jadno i zalosno




vikiveki -> RE: Molim za ocenu (15.7.2015 8:15:43)

Šta reći[sm=smiley13.gif] ponašanje učiteljice je neoprostivo,detetu će ostati taj period detinjstva u lošem sećanju zbog njenog ponašanja prema njemu.A sastav je lepo napisan,mada malo promašena tema jer je opisao više događaja,trebao je opisati jedan ali detaljnije. Da sam ja učiteljica dala bih mu 4,a kao pedagog dala bih mu 5 zbog hrabrosti da napiše ono što ga muči i da toj osobi koja je zaslužna za to osećanje, da to da pročita.




Anarunika -> RE: Molim za ocenu (26.5.2016 23:16:38)

Ovaj sastav je pisan odavno . Ali vidim da su ga neki ocenili relativno skoro.
Za emociju ,otvorenost i iskrenost 5.
Za izražavanje , sklop rečenica ,Uvod,razrada ,zaključak je malo iznenada kao da nije dovršeno to što je trebalo reći pa stoga između 3 i 4.
A da sam učiteljica koja je akter sastava i da to pročitam ,verovatno bih od sramote dala otkaz i nikada se više ne bih bavila pedagogijom !!!




choopa choops -> RE: Molim za ocenu (27.5.2016 0:39:43)

Za emociju 5, za izražavanje i gramatiku između 3 i 4. Znači, krajnja ocjena vrodobar (4).

Realno, nije on promašio temu. "Nezaboravan događaj" je ono što ne možemo da zaboravimo, bilo ono lijepo ili ružno. Nigdje u naslovu ne stoji da je moralo biti lijepo. Učiteljica je mogla da im usmeno kaže da trebaju da pišu o nečemu lijepom, ako je to htjela. Ovako, dijete nije promašilo temu, ono očigledno te događaje ne može da zaboravi.

Dijete je opisalo nekoliko događaja, i svi su vezani za istu osobu i emociju koju ta osoba izaziva kod djeteta. Jednostavno, kad se nešto piše, krenu ti misli, pa ne možeš da se zaustaviš i pišeš i pišeš. Ovo nesrećno dijete je otvorilo dušu, pa neka je i opisalo više događaja.

Ima nekoliko gramatičkih grešaka, sastav sam po sebi nema cjeline (uvod, razrada i zaključak), ali sve u svemu na kraju je trebala da bude veća ocjena. Takođe, ukoliko je to ta opisana učiteljica, kao komentar ispod sastava je jedino trebala da stavi jedno veliko

IZVINI!!!!!










Mala Elena -> RE: Molim za ocenu (27.5.2016 8:53:13)

Mene je ovo bas dirnulo [sm=smiley13.gif]
Ja bih mu dala 4 samo zbog forme(toga sto nema uvod i zakljucak) , a tematici odgovara.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]