RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Mariya -> RE: ime za devojcicu (8.10.2016 19:20:11)

Jess, a Lucija?
Ja ga nikad ne predlažem jer je samo moja[sm=9nebesa.gif]
Ali evo dajem ga tebi[sm=smiley1.gif] Lenka i Lucija [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: ime za devojcicu (8.10.2016 19:23:03)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

I dalje mi je omiljeno Tara,

I meni bilo omiljeno,bas sam pisala u ovoj temi da mi se mnogo svidja ali eto nasla sam ime koje mi se jos vise svidja.
Joj Jess za koje ces se odluciti,tebi bas problem[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (8.10.2016 22:43:12)

IZVORNA PORUKA: mamica 91

Jeste da mi je pre, pre, prerano da mislim o imenu, ali prizeljkujem da ovaj put bude devojcica.. Svadjaju mi se jako Kasijana, Hana(tako smo Vasilija zvali dok nije Dr rekla da je decak) i Tanita mi je zanimljivo... Ali Una srcu najdraze[sm=smiley1.gif]

Mamice jesi li ti to treci put trudna???[sm=smiley1.gif]

Sa Kostom u vrtic ide devojcica koja se zove Kasijana i zovu je Kasi.
Kosta je video jednom ispred zgrade i kaze evo je Kasi, reko kako, kaze Kasjana a ja mislila da on ne zna da kaze pa hiljadu puta jel Tatjana pa ovako pa onako dok njena mama nije cula i rekla da je Kasjana. Tada sam prvi put cula za to ime.

bubulence -> RE: ime za devojcicu (8.10.2016 23:18:43)

Moja Emilija (dete sa najlepsim imenom na svetu [sm=smiley36.gif]) ima lutku Kasiju. E to ime mi je presavrseno! Inace, cula ga je u onoj seriji Sindjelici i od tada obe obozavamo to ime... Ali da cekam trece dete, ipak bih gledala da ime bude pravo Srpsko...

Sanjica26 RR -> RE: ime za devojcicu (8.10.2016 23:21:49)

Glas za Nataliju. [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (9.10.2016 0:07:17)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Moja Emilija (dete sa najlepsim imenom na svetu [sm=smiley36.gif]) ima lutku Kasiju. E to ime mi je presavrseno! Inace, cula ga je u onoj seriji Sindjelici i od tada obe obozavamo to ime... Ali da cekam trece dete, ipak bih gledala da ime bude pravo Srpsko...

i ja sam tu čula i baš mi se svidelo, valjda zato što je bila slatka [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: ime za devojcicu (9.10.2016 7:28:04)

Sad me zanima koja bi od vas dala detetu ime Kasija?!
Kod nas Kasija nece biti sigurno[sm=smiley36.gif]
Isidora mi je dala dobru ideju sa L izvuce papiric, ali mislim da bi mm na nekom napisao Ksenija, a meni se ne dopada.
Evo, i dalje smo bez imena[sm=smiley1.gif]
Vec ce se nekako zvati.
Sanjice, i meni je Natalija lepo, ali izgleda ne dovoljno.
Marya, meni se Lucija nesto ne dopada. A ti si divna sto bi mi dala tvoje najlepse ime[sm=smiley31.gif]

isidora88 -> RE: ime za devojcicu (9.10.2016 9:05:40)

Jess na papirice stavite samo imena koja su vam oboma ok, ti stabv veto na kseniju[sm=smiley36.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (9.10.2016 9:21:41)

Zo sa papiricima sam ja uradila i T je izvukla opet Bogdana, mada ne mogu da kazem da smo definitivno odlucili, ali to je jos jedan plus. Nemojte pisati imena koja se nekom od vas nas ne svidjaju.
A sto se tice Kasije, evo povlacim predlog, bzv sam se setila, a u pravu si da ne bih dala to ime detetu, ja uvek nekako volim da ime ima znacenje

mamica 91 -> RE: ime za devojcicu (9.10.2016 9:45:00)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Mamice jesi li ti to treci put trudna???[sm=smiley1.gif]

Sa Kostom u vrtic ide devojcica koja se zove Kasijana i zovu je Kasi.
Kosta je video jednom ispred zgrade i kaze evo je Kasi, reko kako, kaze Kasjana a ja mislila da on ne zna da kaze pa hiljadu puta jel Tatjana pa ovako pa onako dok njena mama nije cula i rekla da je Kasjana. Tada sam prvi put cula za to ime.

Da, da treca srecica, znam tacno o kojoj devojcici pricas, preslatka, ima frckavu kosu i duuge crne trepavice.

A sto se tice imena ja ga bih dala svom detetu, ali ne u verziji Kasija nego bas Kasijana, bas mi je zvucno ime, a i favorit ako bude devojcica.

Anck Su Nmaun -> RE: ime za devojcicu (9.10.2016 9:47:30)

Tara nego sta [sm=smiley36.gif]

Jess tako smo mi drugoj ceri, stavili po dva imena mm i ja u kinder jaja i dali Tari (starijoj ceri) da izvuce [sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 11:13:28)

meni se svidja Petra...

MasnaMasnica -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 11:16:22)

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

meni se svidja Petra...

N je to ime palo na vodici.
Moja treca cerka ce biti Hana😊

Animsaj9 -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 11:24:43)

a ako bude decak Um? "Lepo bi ti stajao i jedan mali svrca [sm=smiley36.gif]

MasnaMasnica -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 11:29:24)

Je l ovo ono imate 2 cerke, kad ce musko[sm=smiley36.gif]
Salim se.
Nikada ne razmisljam o muskom imenu , uvek unapred imam zensko. Ako budem imala sina neka bira tata, ali posle Hane[sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 11:36:18)

mozda budu blizanci jedan decak i devojcica[sm=smiley36.gif]

MasnaMasnica -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 11:50:23)

Nemam predispozicije😂😂😂

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 12:32:53)

Mamice nisam znala, cestitam ti od srca[sm=smiley1.gif]
Da, na tu malu frckavu mislim. Ma preslatka je sa onim loknicama, kao medic.
Kasijana mi je lepo ime ali ne bi svom detetu dala. Dala bi Kalina ili Natali. I Natalija mi se mnogo svidja ali Natali mi je lepse.

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 12:59:02)

Ja ne bih nikad dala Kasija, ni Kasijana. Ne dopada mi se uopste [sm=zmeden.gif]

Jess ti kad izabereš ime, svi cemo da slavimo [sm=smiley36.gif] Ništa nego stavi anketu [sm=smiley36.gif]

Moze li Dorotea? Meni je i to bilo jedno od, ali nisam dala jer je sestrina mala Teodora pa mi bilo glupo.

degu -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 14:11:24)

I meni su Dorotea i Darija prosli put bile u opticaju. Ali smo se oko Teodore oboje nekako slozili i osetili da je to to.

Mariya -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 18:27:37)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Je l ovo ono imate 2 cerke, kad ce musko[sm=smiley36.gif]

Nikada ne razmisljam o muskom imenu , uvek unapred imam zensko. Ako budem imala sina neka bira tata, ali posle Hane[sm=smiley36.gif]

Um, eto, i meni su to stalno govorili i eto izgleda da će biti treće muško[sm=smiley36.gif]
I moje ime je za devojčicu je Hana, i biće ukoliko se ispostavi da je ono ipak bila pupčana vrpca na UZ[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Jess, a šta je problem kod Ksenije ? To što će je zvati Ksendža[sm=jezicek.gif] i šta je sa imenima poput Ana, Anja, Nađa, Maša, Mina, Nina, Lena, Mia, Lara, Lea?
I meni je Darija super ime!
Danas sam negde pročitala Majda. Baš je lepo.

isidora88 -> RE: ime za devojcicu (10.10.2016 18:35:46)

Mm je hteo da smo dobili devojcicu da bude Natalija, meni je to lepo ime, ali ne za moje dete

Divnica -> RE: ime za devojcicu (11.10.2016 16:45:24)

Moja deca se zovu Ivana i Nevena i to su meni bas bas lepa imena.Teodora nije lose , a ova savremena ne volim

MAGDI -> RE: ime za devojcicu (11.10.2016 17:10:30)

Sve manje i manje se daju imena poput Ivana Milica Bojana itd. Iskreno kratka imena od tri slova za mene nisu bas imena koja bih dala detetu pogotovo sto je nekako postao trend i svaka dr dete se zove tako ali ukusi su razliciti. No Majda je lepo ime imala sam ga nekad u planu, a i Darija isto lepo ime i Simona i Izabela mi je lepo ime, neobicno ali ne preterano jel ne volim previse cudna imena[sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: ime za devojcicu (11.10.2016 18:09:00)

IZVORNA PORUKA: MAGDI

Sve manje i manje se daju imena poput Ivana Milica Bojana itd. Iskreno kratka imena od tri slova za mene nisu bas imena koja bih dala detetu

Slazem se.ja imam jednu malu bojanu,a milica mi je prelepo ime,za sva vremena i sve trendove!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>