RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

degu -> RE: ime za devojcicu (11.9.2016 14:57:55)

Aha i ja sam na ivici da puknem [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (11.9.2016 23:11:47)

Jess ma salim se, pa znas da sam i ja do poslednjeg dana bila neodlucna.
Za drugo dete sam bila ubedjena da je devojcica i tada sam rella e bice Kalina, medjutim rodio se Kosta. Tako i treci put.
I dalje mi se svidja to ime. Ali i Natali mi je bas bas lepo i zenstveno[sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: ime za devojcicu (12.9.2016 12:18:03)

IZVORNA PORUKA: jess021

Veselice, koje su vase opcije?

Jess nemamo opcije samo jedno ime se dopalo i meni i mm,tj meni jos odavno a njemu tek kada sam ostala trudna i kada smo saznali da je devojcica.
Degu nisam ni pisala u prvim mesecima,tesko mi je bilo,povracala sam 8-9 puta na dan.Kasnije mi A imala zakazanu operaciju pa muke oko toga.A i ja sam kafanska zena,tamo najvise pisem[sm=smiley36.gif] Modovi sori za off,nemojte trudnicama pec-pec[sm=smiley31.gif]
Kalina je i meni mnogo lepo ime,a tebe Dijana samo cekam da napises da si ugledala [sm=rozacrtici.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (12.9.2016 14:36:13)

Veselice koje je to jedno ime? [sm=smiley36.gif] pa nije kasno ni sad da nam se pridruzis pomalo, nije kafana za trudnu zenu [sm=jezicek.gif]

MAGDI -> RE: ime za devojcicu (12.9.2016 18:21:13)

Devojke kako vam se svidja ime Antonela [sm=zz_wub.gif][sm=angel.gif]? Razmisljala sam dosta o tome prvo je bilo Sofija pa Kristina pa Djina pa sad Antonela, al sve mi se cini da ce mozda prevagnuti Djina[sm=smiley36.gif]. Dajte mi neki predlog?

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (12.9.2016 23:51:40)

IZVORNA PORUKA: veselica
Kalina je i meni mnogo lepo ime,a tebe Dijana samo cekam da napises da si ugledala [sm=rozacrtici.gif]

Dijana se dosta nagledala crtica[sm=smiley36.gif] to je to, nema vise[sm=smiley36.gif]

Veselice koje ime vam se svidja?

Mariya -> RE: ime za devojcicu (13.9.2016 0:04:41)

IZVORNA PORUKA: MAGDI

Devojke kako vam se svidja ime Antonela [sm=zz_wub.gif][sm=angel.gif]? Razmisljala sam dosta o tome prvo je bilo Sofija pa Kristina pa Djina pa sad Antonela, al sve mi se cini da ce mozda prevagnuti Djina[sm=smiley36.gif]. Dajte mi neki predlog?

Od ponuđenih Sofija, pa kristina. Đina mi se ne sviđa nikako, Đurđina ok,ali samo Đina ne. A Antonela mi je tako teško za izgovoriti.

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (13.9.2016 0:07:26)

Od ponudjenih i meni Sofija.
Djina mi je vise kao nadimak.

degu -> RE: ime za devojcicu (13.9.2016 0:34:06)

Slažem se, Sofija pa Kristina, ne volim imena koja su kao nadimci, ali to je stvar ukusa.

emicaa -> RE: ime za devojcicu (13.9.2016 3:43:06)

Sofija i Antonela [sm=smiley1.gif] Djina nikako [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: ime za devojcicu (13.9.2016 6:27:51)

Meni se ne dopada antonela nikako.od ponudjenih jedino sofija mi se svidja.

superm -> RE: ime za devojcicu (13.9.2016 22:08:49)

Jess, uz ime Lenka baš se slaže Kalina.
Ali, eto, ja uvek predložim svoj favorit- Milica[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 11:05:01)

IZVORNA PORUKA: veselica

Veselice, koje su vase opcije?

Jess nemamo opcije samo jedno ime se dopalo i meni i mm,tj meni jos odavno a njemu tek kada sam ostala trudna i kada smo saznali da je devojcica.
Degu nisam ni pisala u prvim mesecima,tesko mi je bilo,povracala sam 8-9 puta na dan.Kasnije mi A imala zakazanu operaciju pa muke oko toga.A i ja sam kafanska zena,tamo najvise pisem[sm=smiley36.gif] Modovi sori za off,nemojte trudnicama pec-pec[sm=smiley31.gif]

Bitna stvar je da se i meni to jedno ime jaaaakooo dopalo. Mozda zbog divne zenice- monahinje koju poznajem i nosi to ime..
Joj meni je Djina strasno ime. Asocira me na nesto ruzno... Kristina je divno...
I dalje mislim da je Emilija najlepse ime na svetu [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 11:50:59)

Bubi kad sam bila trudna sa T pa mm i ja poceli pricati o imenima,njegov predlog je bio Djina,Djurdjina ili Gordana...vise nije imao pravo da iznosi misljenje [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 11:52:38)

Bubi [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] bas sam i muzu spomenula da poznajes monahinju sa tim imenom.
Djina se ni meni ne svidja uopste,a Antonela mi deluje strano a ja ne volim strana imena.Volim da su nasa,pravoslavna i eto u nasem slucaju da pocinju na A [sm=smiley36.gif]
Sofija i Kristina su mi isto lepa.
Bubi izgleda da smo svi prvom detetu dali ime za koje mislimo da je najlepse na svetu,meni se nijedno ime ne svidja kao Andrejino.
Inace sada planiramo da smizlu nazovemo Antonina,mnogo mi se svidja ime a nadimak jos vise-Nina [sm=smiley27.gif] Moje cerkice je vec tako zovu,kao i ja i mm pa ce najverovatnije tako i ostati.
Emice i nemoj da dajes tm da bira ime za devojcicu ukus mu je uhhhh[sm=smiley36.gif]
Dijana ma mnogo ti se svidja ime,pa se sve nesto mislim da ces ti jos jednom da proset_as stomacic.

emicaa -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 13:09:30)

Joj Veselice strašan je,sad ga nisam ni pitala.Od početka sam govorila da će biti David.I govorila sam da je žensko bio bi Magdalena

jess021 -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 20:06:02)

Mene Djina asocira na onu domacu seriju, valjda Porodicno blago ili nesto sl.[sm=smiley36.gif]
Dijana, na tvoj predlog Natali pitah muza za ime Natalija, ali odgovor je bio ne[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 20:31:29)

Dzurdzina dzavolcicu [sm=smiley36.gif]

superm -> RE: ime za devojcicu (14.9.2016 20:40:27)

Hahaha, Emice, i ja imam istu asocijaciju[sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: ime za devojcicu (15.9.2016 14:16:52)

Ahahaha, Džurdžina džavolčiču, to je bila serija Srećni ljudi[sm=smiley36.gif]
Veselice[sm=bravo.gif]to je to, kad se u stomaku zove tako onda to ime ostaje i kad se rodi[sm=smiley1.gif]
Moje ime za devojčicu je bilo Hana, mm se oduševio kad sam mu rekla, ali izgleda da nećemo imati Hanu. Odoh ja u temu ime za dečaka[sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: ime za devojcicu (15.9.2016 15:03:02)

Meni se dopada Sofija.

jess021 -> RE: ime za devojcicu (24.9.2016 12:37:39)

Samo da prijavim da smo trenutno bez imena[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: ime za devojcicu (24.9.2016 16:04:11)

Helena, Andjelika, Smiljana, Danica, Isidora, Ilijana i Tajana (ova dva su popularna ovde gde zivim i ok su mi mada sam vise za staromodnija)...
Imena ima divnih, samo budite mastovite i znajte da nije obavezno da se sva deca isto zovu...

emicaa -> RE: ime za devojcicu (24.9.2016 17:25:50)

Helena,Katarina,Magdalena,Marija,Violeta [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (24.9.2016 17:46:34)

Samo da prijavim da smo trenutno bez imena[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

Emice Katarina, Marija i Magdalena, divna imena!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>