Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (12.3.2014 23:05:16)
|
Ma, nista mi ne kaze[sm=smiley36.gif] majke mi. Sem da nije opasno [sm=smiley29.gif] A, ja se ne sekiram jer mi je pritisak po njemu povisen, 120/80, a inace mi je pre trudnoce bio 90/60, u toku trudnoce 100/60, 110/70, uz tahikardiju konstatntnu. Tri puta mi merio, kao da je 200/100...ma, stvarno se ne opterecujem, te s toga nemojte ni vi[sm=smiley1.gif] Strahovito me iznervirao u vise navrata mm sat vremena pre nego da krenemo i jos par puta na putu do klinike, tako da je taj blagi skok od toga[sm=smiley36.gif] sigurno. A, od cega krv u spekulumu sa sekretom, plus sam ginodaktanol stavljala do pre dve nedelje u pm[sm=smiley35.gif] muka mi vise majke mi...sad nemam tegobe ali sama pomisao na onaj spekulum sto ga videh, odmah mi izazove sve moguce A, mm me iznervirao jer: 1. Opet je njegov otac odvezao "moj" auto bez pitanja, a ja krenula po drugaricu 2.Kad smo uzeli K u vrtic, zaboravio joj torbu u vrtic [sm=hudicek1.gif] 3. Prvi usao da se tusira, iako zna da nece njega da pregleda ginekolog [sm=hudicek1.gif] 4. Kad smo krenuli da ostavimo K kod mojih, poveo je bez jakne i patika[sm=zz_cold.gif] 5. Kad smo posli od mojih zaboravio moju drugaricu da pokupi[sm=hudicek1.gif] 6. Na mostu umalo udario u traktor koji je vukao neku masinu[sm=hudicek1.gif] 7. Onda se zamislio i promasio skretanje za kliniku, uz opravdanje da nas dve pricamo samo o bolnici, pa mislio da nas vozi tamo[sm=zz_eek2.png]
|
|
|
|