RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 22:33:47)

Mico da znaš da je sitno [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] šta si odlučila za kolica? [sm=smiley1.gif]
Nema nam Bube...
NM kako si draga [sm=smiley31.gif] jel te stomak i dalje boli...kako je Kaća [sm=angel.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 23:06:00)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Mico da znaš da je sitno [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] šta si odlučila za kolica? [sm=smiley1.gif]

Naručili smo ona Buggy World, stižu krajem marta[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 23:25:08)

Divna [sm=bravo.gif] čekamo sličicu čim stignu [sm=smiley1.gif]

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 23:55:15)

Ne stigoh ceo dan da se javim..
Jole, ne resavam nikako, pokusavam da podignem malo noge kad lezim ali ne pomaze puno. Ruke zategle, bride prsti..Zadnjih par dana je tako, nisam do sad oticala. Trebalo bi slano da se izbegava, da se seta..masira..
Jedva se namestim da legnem..jojjj mnogo sam nervozna..sve me nervira..
U prvoj trudnoci nisam bila ni blizu ovakva.

Pozdrav novima u grupi!

Stvarno..sta li je sa Bubom..
I Suboticankom?
Masem svima a [sm=smiley31.gif] za sve koje su usitnile.

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 8:30:57)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0311/m9-kafa.jpg[/img]

pocahontas -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 8:41:26)

cao zenskeee!
ne mogu sve da pohvatam i da iscitam, saljem vam svima [sm=smiley31.gif]
ja juce bila na kontroli, beba ima 1800gr, sve je super, poprilicno se suta, imam utisak mnogo vise nego S dok je bila u stomaku.. ja se ugojila samo 1kg u poslednjih 5 nedelja, verovatno zbog hemoroida, toliko sam ih se uplasila da sam jela samo bareno i nezacinjeno...

ljubac za sve!

bas sam vas se zazelela, ali ne postizem ni da citam redovno, a kamoli da pisem[sm=smiley13.gif]

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 8:52:44)

Klarita, vrednice [sm=smiley1.gif] hvala na kafici.
Ja evo na CTGu ali nema nicega.
Nocas cerka nije spavala uopste pa sam samlevena. Celu noc se budila i plakala..ne znam sta joj je bilo.

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 9:24:09)

Fidelity, nisam bas toliko vredna, nego ispratim dete u vrtic, pa dok pijem kafu, javljam vam se[sm=smiley1.gif] Je l' ti spali otoci?
Ja juce ceo dan skitala po Bg-u i za divno cudo, sasvim malo mi otekle noge. Znaci sto poznajem svoja stopala, pa sam uvidela, a inace nista specijalno. I to smo posli u 6h ujutro i vratili se sinoc oko 21h. Prethodni dan isto sam ceo dan bila van kuce, u Nis od jutra,pa popodne na neki rodjendan...tek uvece stigli kuci. pritisak ne merim. Danas idem kod Dr-a pa ce da me meri i da upute za briseve i dogovaramo sekciju...istovremeno jedva cekam i ne cekam[sm=zmeden.gif] Ovaj mali u stomaku se sutira nenormalno...vec mu je dosadno.
Maro, prihvatila sam te na FB.
Jole, evo imam ja momka za devojku [sm=smiley2.gif] Necu da tvrdim pazar, mnogo je decaka[sm=jezicek.gif] Moramo da utanacimo miraz samo[sm=smiley36.gif]
Bubo, sta se dogadja?
Dunja, Miko, Jeltje, LO,nove [sm=nosecka.gif][sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 9:55:37)

Dobro jutroooo [sm=kava.gif]
Fidelity očigledno ništa ne pomaže osim da nas muževi masiraju non stop,mom je već preko glave [sm=smiley36.gif] Probaću sa onim Mella gelom pa javljam utiske. Odakle si ti beše,na koliko ti rade ctg?
Poc kakvo je sad stanje s hemoroidima? Baš bezveze što te snašlo to. Al bar si nam najzgodnija trudnica [sm=smiley4.gif]
Klarita u miraz zet dobija i taštu [sm=smiley36.gif] nadam se da ti odgovara,lepo ćemo da se slažemo [sm=jezicek.gif] Ti se baš raskitala [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:09:05)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja juce ceo dan skitala po Bg-u i za divno cudo, sasvim malo mi otekle noge. Znaci sto poznajem svoja stopala, pa sam uvidela, a inace nista specijalno. I to smo posli u 6h ujutro i vratili se sinoc oko 21h.

Klari pa što se ne javnu, tama si mogla da podigneš Mella paket što si osvojila [sm=smiley31.gif]

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:09:36)

Jutro [sm=kava.gif]
Jos malo pa ce i ti otoci proci [sm=smiley2.gif]
Nego jel koristila neka od vas to Mellino ulje i krem protiv strija? Meni u prvoj saljicev bas i nije mnogo pomogao,pa bih sad probala nesto od ova dva

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:14:32)

Dunjči [sm=smiley31.gif]
Srećo ja sam sad počela da koristim njihovo ulje,dobila sam preko RR [sm=bravo.gif] mnogo je blago i lepo miriše,a Degu je baš zadovoljna,kaže da uklanja čak i stare strije.
I ja sam na početku koristila Striet ali čini mi se da mi je koža zahtevala nešto masnije,pa sam prešla na susamovo ulje+nivea mleko a sad na Mella.
Jel se kod vas zna pol? [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:18:23)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ja juce ceo dan skitala po Bg-u i za divno cudo, sasvim malo mi otekle noge. Znaci sto poznajem svoja stopala, pa sam uvidela, a inace nista specijalno. I to smo posli u 6h ujutro i vratili se sinoc oko 21h.

Klari pa što se ne javnu, tama si mogla da podigneš Mella paket što si osvojila [sm=smiley31.gif]

Pa, nisam uopste otvarala RR juce [sm=smiley9.gif] ni FB, pa nisam znala da sam dobitnik. I meni to palo napamet kad sam videla poruku od Ane, ali sta da radim[sm=zmeden.gif] Bila sam do jedne veleprodaje da biram garderobu i ostalo za bebu pa sam bila uzbudjena. Onda mm isao svojim poslom, ja odmarala u kolima ili ispijala kafe sa sekretaricama firmi.Onda prosla po Delti, da se ne ispustim[sm=smiley36.gif]. Moram da priznam da sam grozna, ali vise sam birala za K nego za bebu [sm=zmeden.gif]

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:21:08)

Za sad je devojcica,al ja ne verujem dok ne vidim [sm=smiley36.gif]
Bas cu potraziti po gradu,neko rece da ima u liliju?

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:23:40)

Malo su mi noge splasle..uvece budu haos.

Iz Kragujevca sam..jednom nedeljno CTG od kad sam usla u deveti.
Ali ruke su mi isto otekle, one su i jutros iste

Al to ce da ode a ove kile sto sam nabila ne vodeci racuna...e to ce da potraje. ..

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:31:56)

Jao,ne spominjite kile,ja sam u prvoj bila kao tenk,a sad ima da budem jos gora,u startu sam imala 8kg vise nego u prvoj,iako sam se posle porodjaja vratila na devojacku kilazu,al nabacila ih pre ove druge trudnoce. [sm=zmeden.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:32:18)

Klara šta si lepo šopingovala [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
Srećo [sm=smiley36.gif] baš lepo,prvo ti je sin a drugo bože zdravlje ćera,šareno [sm=smiley1.gif] Ima u Liliju i ponekim apotekama. A možeš i da se prijaviš za nagradnu igru na RR pa možda i dobiješ [sm=smiley4.gif]
Fidelity koliko si dodala? Ma otići će sve uz trčanje za bebom [sm=smiley1.gif]

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:38:07)

da,bilo bi lepo da je sareno,mada svi navijaju za devojcicu,mali nece batu...a ja nesto imam osecaj da ceru necu imati,pa videcemo..
Prijavila sam se,ako mislis na paket za trudnice.
Pogledacu po gradu,naci cu sigurno.hvala na info

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:56:09)

Sad mi bila patronazna sestra [sm=hudicek1.gif] Ne znam da li da se smejem ili da placem. Izmeri mi pritisak, ispita me svasta nesto i ode zena. Ali zena je majka od skolske drugarice mm pa se zapricavali sa mm ispred kuce i ona se set_ila da sam trudna pa banula, o Boze, ali ona tako smrdi na zaprske i znoj[sm=smiley19.gif] Moracu sve da izotvaram da izluftiram, pa cu do drugarice na kafu. Pri tome, ona kaslje kao magarac i smrce, a 100 puta rce da se ne plasim, da je samo alergija[sm=zmeden.gif] O, Boze dragi, jos sam u soku...kakva zena. U prvoj trudnoci nije dolazila, a kad se rodila K, banula tako, nije oprala ruke pa skocila da K obradjuje pupak, gde sam onda ja skocila, pa bese cirkus...izgleda zaboravila na nemili dogadjaj pa si dosla[sm=smiley36.gif]

Moja sreca, dobrodosla...imas jos svakojakih nagrada ovde na RR. Ja sam kao malo dete i papagaj, ali ja nikad nista nisam osvojila u zivotu, a sad na RR vec drugi put osvajam nagradu. Prvi put Chicco kremicu za hladno i vetrovito vreme a, sad paket Mella kozmetike [sm=bravo.gif] i bas sam happy. Sad cu si kupim i Bingo i loto listic, mozda mi ovaj nemirko iz stomaka donosi tu kockarsku srecu[sm=smiley36.gif]
Ljubim vas sve, idem da trazim zdravstvenu knjizicu koju sam negde zagubila, a to sam shvatila kad mi je ova patronazna trazila[sm=zmeden.gif] pa odoh da kafenisem sa drugaricom (ne znam da li sam vam rekla, ali s tom drugaricom nam isti dan termin, poradja nas isti dr i obema je drugi carski, pa smo mi zaplanirale da bude isti dan[sm=smiley36.gif] da se ne dosadjujemo u bolnici i budemo jedna drugoj podrska)

little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 11:08:33)

Pozdrav debelice!

Poc jel ista bolje stanje sada? Odmaraj zeno malo, nemoj da se forsiras...
Klarita samo ti kupi bingo, znas onu, ko ne igra i ne dobija [sm=smiley36.gif] nikad se ne zna!
Jole, opet se slihtas zenama, kupis poene kod potencijalnih svekrva...nemoj da ti cera nagrabusi zbog tvojih ambicija [sm=smiley36.gif]

KOd nas sve skoro spremno, sinoc sam popeglala svu robicu, juce se naradila za medalju, poprala prozore i sredila sta sam mogla, a i danas sve gledam sta bih jos mogla raditi...a vidim da bi mi pasalo sad samo da lezim jedno deset dana i da odmaram...al od toga nazalost nista...nabijam si tempo, bice...inace, sve mi je teze i teze, i jedva cekam da se porodim...treba izgurati barem jos 2 sedmice i da se poradjam....dosta je bilo [sm=smiley36.gif] a onda kako cemo - lako cemo.

Veliki [sm=smiley31.gif] za sve trudnice!

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 13:05:45)

Jole, 17 kg, sto je na mojih 1,63m bas dosta, plus sam bila 5 kg teza nego pre prve trudnoce. A nisam se merila 10ak dana..uz ovu vodu sam mozda zaokruzila na 20kg. Na nervnoj bazi jedem...
U prvoj trudnoci 12 kg ukupno. A nagojila sam se kasnije..opustila se.

Ali tacno je da ce trcanje oko beba da pomogne u sredjivanju linije.
LO, ja te ne pitah..je l' imas ti pomoc? Kako ces sa dvoje malih?
Priblizio ti se 9.mesec..svaka ti cast sto sve to radis..ja od 8-og nisam ni za sta. Energija nula.

A celulit sto se nagomilao...ja ne znam sta je ovo! I po rukama..Strasno.

Klarita , ta patronazna je bas slucaj..Dobro si je tad pustila uopste blizu bebi.
Raznih ima ljudi, stvarno.

Odoh da podignem noge...izludjuje ovo kad bride..sutirala bih nesto[sm=smiley36.gif]

little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 13:24:22)

Fidelity, muz mi dosta pomogne kad navece dodje s posla, a mama uzme preko dana malenu nekih pola sata sat dok ja spremim rucak ili poradim nesto tako da ide nekako....snacicemo se, malena mi je jako dobra, fino mogu sa njom pa sse nadam da nece biti problema...a da se primaklo, jeste....jedva cekam, teska sam na nogama vec...

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 14:39:27)

Klarita,koji pacijent od patronazne...podseti je na nemili dogadjaj
I ja sam slabo sta osvajala,al eto sad se prijavih,pa kako bude...i obavezno bingo/loto da kupis,mozda te krene
Fidelity,ja sam u prvoj 25kg nabacila na istu tu visinu kao ti...tenk je bio sitan za mene...al brzo sve otislo...zato sad ima muku da mucim,ako mi genetika ne pomogne i ovaj put,a nadam se da hoce

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 14:43:59)

Gde ste drugarice? [sm=smiley31.gif]
Ova moja bebanica baš reaguje na promene vremena [sm=smiley13.gif] već 3 dana je poprilično mirna, totalno je ispala iz njene rutine spavanja i aktivnosti, danas sam se već bila zabrinula, pa mi se javila da znam da je dobro [sm=smiley36.gif] neobično mi je, navikla sam da skače ceo dan.
NM mislim da bi mi tvoja ćera bila prava pomoć za vežbanje odgovora, jer na svaki moj odgovor dalje ide zšto :))) Snaja mu je rekla da će tetki malo da secne dr stomak i da izvadi bebu, onda se rastužio što će da mi seku stomak. Fenomenalan je <3

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 14:52:27)

kad ste opet kod radjanja bebe i objasnjavanja istog deci....moj danas kaze kad ti mama jako naraste stomak to znaci da je beba velika i onda ce stomak da ti eksplodira i da izadje beba...ja sam bila [sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>