Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (11.3.2014 10:56:09)
|
Sad mi bila patronazna sestra [sm=hudicek1.gif] Ne znam da li da se smejem ili da placem. Izmeri mi pritisak, ispita me svasta nesto i ode zena. Ali zena je majka od skolske drugarice mm pa se zapricavali sa mm ispred kuce i ona se set_ila da sam trudna pa banula, o Boze, ali ona tako smrdi na zaprske i znoj[sm=smiley19.gif] Moracu sve da izotvaram da izluftiram, pa cu do drugarice na kafu. Pri tome, ona kaslje kao magarac i smrce, a 100 puta rce da se ne plasim, da je samo alergija[sm=zmeden.gif] O, Boze dragi, jos sam u soku...kakva zena. U prvoj trudnoci nije dolazila, a kad se rodila K, banula tako, nije oprala ruke pa skocila da K obradjuje pupak, gde sam onda ja skocila, pa bese cirkus...izgleda zaboravila na nemili dogadjaj pa si dosla[sm=smiley36.gif] Moja sreca, dobrodosla...imas jos svakojakih nagrada ovde na RR. Ja sam kao malo dete i papagaj, ali ja nikad nista nisam osvojila u zivotu, a sad na RR vec drugi put osvajam nagradu. Prvi put Chicco kremicu za hladno i vetrovito vreme a, sad paket Mella kozmetike [sm=bravo.gif] i bas sam happy. Sad cu si kupim i Bingo i loto listic, mozda mi ovaj nemirko iz stomaka donosi tu kockarsku srecu[sm=smiley36.gif] Ljubim vas sve, idem da trazim zdravstvenu knjizicu koju sam negde zagubila, a to sam shvatila kad mi je ova patronazna trazila[sm=zmeden.gif] pa odoh da kafenisem sa drugaricom (ne znam da li sam vam rekla, ali s tom drugaricom nam isti dan termin, poradja nas isti dr i obema je drugi carski, pa smo mi zaplanirale da bude isti dan[sm=smiley36.gif] da se ne dosadjujemo u bolnici i budemo jedna drugoj podrska)
|
|
|
|