RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

pocahontas -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 12:39:58)

jao Klarita, potpuno te razumem sto se tice hemorroida, dobro je da su prosli [sm=bravo.gif] moj je i dalje tu, doduse smanjio se i prestao da boli i krvari, nadam se da ce do porodjaja skroz proci...

mene uzasno boli kicma cim malo duze sedim ili hodam, al izdrzacu jos malo i stize bebac [sm=smiley1.gif]

sve vas [sm=smiley31.gif]

moja ciklama -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 13:03:02)

Dan devojke..mislim meni je jutro..[sm=smiley36.gif]
od kako sam trudna sanjam non stop, svašta[sm=zmeden.gif].
Gorušica kako koji dan..al je generalno tu[sm=smiley13.gif].
[sm=smiley31.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 14:32:21)

Pa i meni je jutro, po drugi put[sm=smiley36.gif]
I ja tako sanjam svašta nešto, valjda su to trudnički snovi[sm=smiley29.gif]
Inače žene kako ste? Mi guramo polako, brojimo dane, sad se zadišem i kada jedem, sama sam sebi smešna[sm=smiley36.gif]

Suncepravde -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 15:02:08)

Cao trudnice!
Evo da se javim,bila sam danas u setnji i posle toga sam osetila blagi bol kao kad treba da dobijem.Da li je to normalno,tj jesu li to kontrakcije? Inace sad sam 33+1 nedelja

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 15:40:56)

Suncepravde, odmah u horizontalu...nista strasno, ali je upozorenje da si malko preterala[sm=smiley1.gif]

Poc, zeno, da...i ti si nadrljala sa "napastima". Nisu se ni meni povukli, malo se smanjili i prestali da jako bole. Osecam ih, ali mogu da ustajem,hodam, sedim (na kant [sm=smiley36.gif])

Sitno brojim, sitno...radujem se bas! Moracu da se pozabavim pakovanjem torbe, jer spremila sam i pokupovala sta mi treba, ali nisam spakovala[sm=smiley13.gif]

jovana jojo -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 15:47:48)

Karlita ti ko ja sve spremno samo da se popakuje. Ja nisam mogla iscekati kad cu da se pakujem za porodiliste a sad mi se nikud ne ustaje iz sedeceg polozaja, ne mogu da verujem da mi je to toliko tesko[sm=zmeden.gif]

Ciklama i ja svasta sanjam ali mozda smo previse u trudnoci optereceni svime pa zato, ja sam za gorusicu pila po casu mleka i mogu ti reci da je odma prestajala, pokusaj mozda i tebi pomogne...

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 18:03:43)

Cao devojke ja samo da mahnem.... danas sam odmarala za sve pare kao i mm i baš nam je bilo lepo... vreme bilo super i od jednom sr[sm=smiley35.gif]... ali to nam nije pokvarilo dan [sm=bravo.gif] napravila sam gomilu kompota i sve smo pojeli.... pa,pa do daljnjeg [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 21:22:41)

[sm=hudicek1.gif]Zenske cao..pisem s moba pa je malo nerazumno. Ja bila na uz,dr mi reko da bebi kasni 10 dana pa sam se malo zabrinula. Sl nedelje radim proteine iz krvi i mokrace zbog oticanja nogu i ruku. Sta kazete jel tih 10 dana nije strasno? Ljubim vad sve

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 21:36:27)

Jole [sm=smiley31.gif] verujem da 10 dana nije mnogo, verovatno ti je o bila kasnije oni računaju da ciklus traje 28 dana a meni recimo traje 32-35 dana. Nemoj se sekirati sve će biti uredu, negde sam pročitala da odstupanja od 2 nedelje više ili niže nije problem.
Što se tiče oticanja probaj da smanjiš slano.

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 21:50:59)

Jole ne brini normalno je i do dve nedelje [sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 22:06:22)

IZVORNA PORUKA: Suncepravde

Cao trudnice!
Evo da se javim,bila sam danas u set_nji i posle toga sam oset_ila blagi bol kao kad treba da dobijem.Da li je to normalno,tj jesu li to kontrakcije? Inace sad sam 33+1 nedelja

Sunce [sm=smiley31.gif] ja takve bolove imam od početka, sad stvarno ređe al naiđu tu i tamo, navikla sam već.
Ja sam danas bila na babinama kod jedne lepe bebice, joj kako su slatki [sm=smiley27.gif]
Cico još malo i sići će ti deca sa želuca [sm=jezicek.gif]

Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 22:44:11)

Nije me bilo par dana, zakacila sam neki virus izgleda. Tri noci me tresla groznica, nisam spavala, nisam nista jela dva dana. Jedva sam se malo povratila danas..Dr.mi prepisao palitrex.
Bas mi je ovo trebalo kad porodjaj moze svaki dan da krene.

Juce me je pregledao, samo jedan prst otvorena. Na UZ sve ok.
Jos je visoko beba..i bas nezgodno gura..sve me boli oko zeluca.

Sutra opet na pregled i CTG...

Laku noc svima[sm=smiley31.gif]

anci kv -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (16.3.2014 23:19:27)

Jole, ne brini!!!!
Trudnice, uživajte sa vašim stomačićima!!!

little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 8:21:38)

Dobro jutro debelice!

MI smo zvanicno od danas u devetom mjesecu....jos pune 4 nedjelje do termina. Bila sam bas lose nekoliko dana, al mi se nekako povratila energija, jos kad vidim ovo lijepo vrijeme bas se radujem i porodu i bebici....jedva cekam...

Jole ne brini, i meni je Andrea kasnila po uz al kod mene je sigurno bila kasnije ovulacija....10 dana nije strasno, strasno je mjesec dana ili vise...a to je jako rijetko...opusti se i uzivaj....bitno je da se beba konstantno razvija i napreduje....bice to sve ok.

Ostale trudnice poljubac za vas! Lijep dan vam svima zelim!

Milica cica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 8:28:37)

Jutro i od mene[sm=smiley1.gif] LO bravo, konačno deveti, još malo i eto bebe[sm=bravo.gif] Kod nas divan dan, a mi leškarimo, to nam je što nam je, moramo još malo.

dijana1* -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 8:59:05)

LO cestitam na 9-tom[sm=bravo.gif] jos samo malo:-)
P.S. bicemo na balonima pa ako budete negde skitali svratite.

Anoniman -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 10:48:59)

Lo super,
Jole duso no sikiriki,kazu da i do dve nedjelje bude + ili -
Sunce kako si danas.
Ja na poslu normalono funkcionisem,ali popodne nikuda ne mogu...Najvise mi prija lagana setnja,a vrijeme idealno za to...

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:23:00)

Dobro jutro [sm=kava.gif]
Miko,Mico,Anči,LO,Cece [sm=smiley31.gif] hvala vam,malo se umirih,baš sam čitala i ostala iskustva,vidim da uz hoće da greši,ali ipak nisam mirna,videćemo za dve nedelje.
Kako ste mi vi debelice,šta ima novo? LO,Mici i Fidelity se baš usitnilo,kakav vam je osećaj [sm=smiley27.gif]

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:31:52)

Jutro zenske, mene moja stidna kost i dalje boli, tesko sedim i hodam [sm=smiley13.gif]
Jole, ne brini, nije to nista 10-ak dana, ali pritisak i proteinourija su vrlo bitni i kontrolisi ih. Da, izbaci slano, dizi noge u vis, meni oticu kad popijem vise kisele vode, To je ovde neko pisao i skontala sam da je i kod mene tako [sm=smiley31.gif]

lavica28 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:40:34)

Nisam imala net par nedelja i bas ste mi nedostajle!! Nemam pojma sta se desava, trebace mi puno da vas iscitam[sm=zmeden.gif] ali dobro, sta i onako trudnice da rade!! [sm=smiley36.gif]

Mi smo dobro, 04.03. smo bili na Uz i dalje smo napredni za dve, tri nedelje, rekla doca praticemo. Tako da idem sutra da vidim hoce li mi zakazati novi Uz.

Pozdravljam sve mame i buduce mame i kuckamo se [sm=smiley31.gif]

Bebac se redovno mrda po ceo dan i nocu budi samo tako, sve mi je teze da sedim pa i lezim, haos [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:45:00)

Lepto i mene je bolela u tom periodu,možda si se malo preforsirala,leškari [sm=smiley31.gif]
Meni nije od kisele,ne pijem je,doduše slano jedem pa se trudim da omanjim što više. Pritisak redovno merim,a videću ovih dana i proteine da proverim,u krvi su mi niski,a u mokraći nisam do sad proveravala (valjda ne sme da ih ima uopšte,jel tako? )
Lavice baš te nije bilo dugo [sm=smiley31.gif] baš te briga ti bar ideš u školicu,nisi neuka ko ja [sm=jezicek.gif] Puno poljubaca za tebe i mrdka [sm=bravo.gif]

lavica28 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:53:22)

Pozdrav Jole!! Bas me nije bilooo!!

Jos dva casa i gotova skolica, bilo je super, kreni sada ako nije kasno, znaci, veruj mi, pogotovo za nas prvorotke! A i to mi je razlog da se sredim i prosetam do grada mimo drugih obaveza! [sm=smiley1.gif] Poslednji utorak u martu idemo u porodiliste, jedva cekam! Odoh sada do grada da resavam lk i promenu prezimena, da zavrsim i to cimanje dok ne stigne bebac! Ljubim vas sve [sm=nosecka.gif]

jovana jojo -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:54:25)

Jutro dan trudnice kako kome.[sm=kava.gif]

Ja sam se sad vratila od interniste pa se istusirala i sad da vam se javim. Sve je ok, EKG dobar, pritisak 100\60, secer,keatinin,faktori koagulacije sve dobro, malo u urinu znakovi na secer mrsavim jer me je grip unistio u ovoj trudnoci pa smo zakljucili da je to od prehlade mrsavljenje jer nisam imala apetit i slabije sam jela. Za 3 meseca samo 1kg sam se ugojila i to je izgleda beba dobila a ne ja, i neka je nek uzima sve sto joj treba dok je u trbi[sm=zz_cloud9.png]
Sutra idem kod gin. samo da ubaci sve ovo u karton i to je to ja mislim da vise necu ici kod njega nego pravo u bolnicu, mozda odem na CTG samo.

Spakovala sam bebine stvarcice kad dodje mm po mene a moje cu danas, moram da se nakanim nema smisla vise otezati[sm=smiley1.gif]

Ostale trudnice[sm=smiley27.gif]

jovana jojo -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 11:56:25)

Jole ne brini previse, znam da ne mozes da mislis o tome, brini ali u manjoj meri[sm=smiley2.gif] dizi noge uvis[sm=smiley36.gif] i sto manje slano jedi cak ako mozes i skroz neslano[sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 12:41:00)

evo i mene,stigla sa putesestvija! od pola 7,prvo brisevi,vadjenje krvi,sa sve cerkom,koju sam morala da vodim kod dr jer je nocas imala 39,2.. i stigla sam na uz,napokon!! sve je u redu!![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
po menst. 10 nedelja, po uz 10+4,kaze dr sve je odlicno,srce kuca,dovoljno vodice,posteljica na zadnjem zidu i tako..dobili smo i slicicu,cerka je bila odusevljena,moja beba,moja beba!
sad mi je laknulo! jos da mi cerka ozdravi,opet upala uha...a operisali treci krajnik pre mesec dana[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>