Fidelity -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (17.3.2014 12:46:34)
|
Dobar dan [sm=nosecka.gif] Jole, usitnilo Boga mi BAS- ja sutra idem u porodiliste[sm=bravo.gif] Doktor kaze da tako treba zbog ove moje temperature, plasi se da nije neka infekcija pa da ne ceka nista vise, zbog bebe, ionako smo pred terminom, beba je zrela..i danas mi je rekao ujutru da se javim..Dva prsta sam otvorena, setacu i danas koliko mogu..sutra ce mi prvo staviti gel pa cemo da vidimo. Iskreno, radujem se sto ce moj bebac biti sutra tu ali nije mi svejedno sto ce to biti izazvan porodjaj za koji znam kako izgleda[sm=smiley13.gif] Jedino se nadam da ce brzo bar biti gotovo jer je druga beba a sa prvom sam se bas brzo otvarala, bez ikakvih pomagala.i brzo se i porodila. Moram pozitivno da razmisljam.Mogu da trpim dosta..ali prilicno sam naplasena iskustvima. Nego necu o tome ovde , da ne odem u off. Kasnije cu da se lepo sredim i spakujem...Nikome nismo rekli, znamo samo mm i ja. Posto sveki mora da cuva ceru, rekli smo da idemo na kontrolu opet..kao zbog temperature me prate cesto. Hvala Bogu, dobro mi je, oporavila sam se od te temperature i nejela..trebace mi snaga. Masem svima..kuckacem ose jos danas...[sm=smiley27.gif]
|
|
|
|