Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (20.3.2014 13:14:00)
|
Jel se javila Mara? Jole, ne brini, reci ce ti doca sve. Proteini u mokraci+visok pritisak+oticanje mogu da budu simptomi preeklampsije, ali to sada nije ozbiljno kao sto je bilo pre napretka medicine. Kod tebe verovatno nije to, nego samo hoce da provere da budu sigurni, i bas dobro, nek rade sve analize, bolje da provere i sta ne treba, nego posle da se ceses. U svakom slucaju, ako jeste preeklamspija ides na dijetu bez soli da se malo rasterete bubrezi, a to bi mogla i bez doktorskih savet, posto si rekla da otices? Inace, za trudnice koje hoce ili moraju da postede bubrege, pa jedu neslano: imajte na umu da postoje i skrivene soli, recimo u jednu veknu hleba ide puna kasicica soli, ko hoce hleb, trebalo bi da mesi sam! Pa onda, u kekse iz prodavnice ide so, cak i u slatke, sva kupovna tursija, da ne pominjem pastete, suhomesnato, gazirana voda je puna soli itd. Ko hoce da pazi, treba da dobro obrati paznju. Meni je zakazan prijem u bolnicu 3. aprila, a 4. sam predvidjena za carski. Nadam se da cu izgurati do tada, da na miru sve pripremim [sm=smiley1.gif] Mene sad muce sinusi, a mali decko mi je bolestan, napao ga neki virus i imao je prvi put u zivotu visoku temperaturu, bas ga je izmorilo...
|
|
|
|