RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (16.5.2014 21:36:30)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (16.5.2014 22:36:45)

Jole,biće dobro,ne brini

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (16.5.2014 23:17:26)

Jole, ne brini [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (17.5.2014 10:03:05)

Jole budi ponosna na brata,a biće on dobro...ne brini....

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (17.5.2014 14:04:44)

Vratio se bata..mrtav umoran produvao ga vetar sa sve kišom...kaže glava mu puca, al je zadovoljan što je bio sinoć kad je bilo najpotrebnije...da kako sam ponosna na njega [sm=smiley27.gif]

T pajki..mm danas sprema ručak, pa sam ja libero..danas samo odmaram..a ustra ću generalu sebe da opalim..od kose do peta..sve redom..

T hvala Bogu nema od sinoć temperaturu, čak je jutros i hladnija nego inače..merili joj ima 36,0..guza je pu pu bolje...nadams e da će od ponedeljka moći konačno ponovo u jaslice...

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (17.5.2014 14:16:17)

jole,za batu[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
I nama je guza vratila prvobitnu boju [sm=smiley36.gif]

lokica77 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (17.5.2014 16:16:45)

Dobar dan mame,
nas nema nemamo vremena, a i laptop nam se pokvario a mrzim da kuckam preko tel.
bili smo bolesni, od 4 aprila ne idemo u vrtic, sve nas je snaslo od povracanja i proliva preko temperature i upale usiju i grla do osipa. Sad je valjda sve proslo, u ponedeljak vadimo krv pa ako bude sve u redu konacno se vracamo u vrtic a mama na posao.
Kiss za sve mamike i bebane

adulence -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (17.5.2014 16:36:21)

Dobar dan mame...puno vas sve pozdravljam,ovih dana nisam bas u ptilici da pisem,ali mislim na vas i nadam se da ste sve dobro....jole bravo za batu,mi smo danas isli i odneli bebece stvari,licnu higijenu,vodu i jako sam ponosna sto smo svi tako organizovani,svi skupljaju,nose ko koliko ima nema veze samo da i drugi imaju...srce mi se cepa kada vidim malu decicu na tv-u u onim halama,ali ako nista drugo bar su zivi a svi se mi trudimo da prikupimo,da imaju osnovno...uhhhh eto iskukah se ja vama,ali bese mi potrebno,skupljalo mi se ovih dana,kuca moje kume u Paracinu je potpuno unistena,od mm-ove tetke takodje...ali bice bolje...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 1:24:20)

Adulence[sm=smiley31.gif] i meni su pred očima samo slike dece koja su onako uplakana i prestravljena.Ja sam zbog toga danas i odlučila da se evakuišem tj. odem od kuće i pre nego što su rekli jer su rekli da naš deo sela nema šanse da poplavi, ali što je sigurno sigurno je[/left]

Žapkić -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 1:48:09)

Joj, gldamo mi danas TV i prikazuju kako decu ukrcavaju u helihopter. A moja će Tina:"Mama, i mene će ovako da spasavaju helihopterom iz bare za nekoliko dana!"
Ja sam samo , u sebi pomislila: "Daleko bilo!!!"

viktori -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 2:01:55)

Drage mame nadam se da ste dobro. Drzite se. Meni neki kamen u grudima stoji i ne pomera se. Jadni, jadni ljudi...Imam na sve strane prijatelje, familiju...i nemam reci. A najavili su jako toplo vreme, pa sam proveravala i na svetskim meteo stanicama, Zaista se poklapa. 29 u cetvrtak vec. Infekcije me uzas plase sad i zapravo sad sve sto te jadne ljude ceka...Da ne crnim dalje. Svakakve sam info saznala i nije mi dobro, a najgore sto ne mozes nista da uradis da pomognes tim ljudima osim garderobe, hrane...a to nije nista kad je njima zivot ugrozen [sm=smiley19.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 12:56:46)

Evo nas na Novom...bili smo na kontroli za ovo dupe više..
Taman se smirivalo fino i sinoc opet jedan deo buknuo[sm=hudicek1.gif]
Aaaa...sad opet modofikovana terapija..nema vrtića do daljnjeg..u sredu opet na kontrolu..
Mislim ide sve na bolje ovo je sad suuuuper kako je bilo...nego nas je ova temperatura malo unazadila..srećom pa je prošlo za tri dana...na prvi pogled se i ne vidi ništa...al ja već znam kako kreće pa sam prepoznala..to su tri tačkice bile sinoć, jutros celo to polje u samoj "dupetnoj pukotini"...ili ti but crack-u...joj više...nadam se da ćemo do kraje nedelje sanirati i da dete krene ponovo u vrtić..zaboraviće ga...a ja ću celu platu primiti u avgustu zbog silnih bolovanja..sledeći mesec ću primiti 21 hiljadu...još sad kad stupi na snagu 45% plate kad si na bolovanju...pa za dete do 3godine plaća socijalno ima da se načekam..
I to me nervira u najmanju ruku, a da ne kažem da pravi problem...al samo nek ona bude bolje...ostalo ćemo lako..

viktori -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 12:59:38)

Joj Jole mrvica mala mora da joj se smucilo i mackanje i cackanje. Ljubi je. Nece zaboraviti vrtic, vec cete uleteti u letnju smenu kad ih spajaju...ma moda joj bude i to jos lepse.

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:08:37)

Da znaš da joj se smučilo..presvlačim je na 2 sata sa sve luftiranjem od po 10 15 min koliko izdrži...da je bar toplo pa i da joj ne stavljam pelene..al cvrc...
Kako vidi pelene počne da divlja...meni se bre smučilo, a mogu misliti njoj mukici..srećom dr mi kaže a vidim i ja..da ovo njoj ne smeta ništa...nema sigurno nikakve tegobe tipa pečenja svraba..samo se smara presvlačenje...a teši me mm..ako se ovo ovako nastavi možda T odluči da skine pelene i predje na nošu...ko veli za*ebi me više s tim gaćaronkama, ja ću konkretno[sm=smiley36.gif]
Al moram da primetim da već ima pauze po par sati kako joj bude suva pelena...i često se desi da piški samo kad kaki...ono obavi sve odjednom.mislim piski i ovako..al ima te pauze..
Noćno mleko smo izbacili tj ne pije više mleko za večeru nego večera u pola8 i do pola 9 je u krevetu..sad pije samo ujutru kad se probudi..
Taman me ovo nateralo da joj ukinem večernje mleko kako bi joj bila što manje namočena pelena noću...i evo već par večeri pošto sam je obilazila zbog temperature..ispipam je i do 3-4 noću joj bude suva pelena[sm=bravo.gif]
Sad ću i nošu da joj kupim pa da krenemo polako da se pripremamo za leto..možda i skine pelene do kraja godine..
Nema ona da najavi kad joj se kaki pa mi je bilo van pameti da je stavljam kad nema pojma...al sad pošto je svako malo presvlačimo počela je da me vuče za nogavicu kad se ukaki znači da je počela da kapira...došlo vreme i za nošu[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:11:06)

Dobar dan mame,mi se javljamo iz Sida gde venom biti do sutra,valjda ce sutra biti bolja situacija. Jole najbitnije da T ozdravi prilagodice se ona bez problema

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:11:51)

viki čitam sve i pratim [sm=smiley31.gif] držite se

Janncica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:23:11)

Vikiveki dobro je sto si se sklonila sa decom. Mislim na sve vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley13.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:28:12)

Viviveki pametno sto si otisla. Citam sta kuckas. Vec je lepse vreme valjda nece biti tako strasno vise.

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:42:37)

žene,aj na kaficu [sm=kava.gif]

viktori -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:45:59)

hehhe evo pijem kao jutarnju jos uvek...Zene jel se vama poremetio ciklus mozda? Meni na 26 dana sad, a bilo je uvek na 28. Pitala sma sestru i neke drugarice i njima...Uglavnom se namucim dok ne dobijem i to su mi sad ovi dani, niti mi se jede, niti mi se pije, plus vesti...Tako da cevcim ovu mucenu kafu nikako da vidim dno.

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 13:54:51)

haha...meni bio na 26,sad na 28

viktori -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 14:05:02)

hehe anci [sm=smiley36.gif] neko kasni neko zuri

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 14:08:31)

za sad,bitno da stiže

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 21:04:20)

ljudi sta se desava ,ja malopre stigla iz BG nemam vremena sad sve da citam,koja nas nesreca zadesila [sm=smiley19.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 22:55:01)

Dobro vece mame. Ja danas spakovala dve vrece od 60l Dunjicinih stvari koje u koje vise ne moze da stane (svekrva me pitala "zar necete imati jos dece? sto sve dajes?). Mm i ja se slozili da ako bude drugo dete da cemo kupiti i skrpiti se kao i za D a ovoj deci sad trebaju stvari pa smo ih poklonili. Poklonila sam i bebelac neotvoren i mislila sam flasice ali mi bezveze da dajem koriscene. I tako svasta nesto. Mm je hteo da ide za Sabac ali iskreno ja mu nisam dala. Kod nas je bio problem sa septickom jamom jos mi samo falilo da se ja sama bakcem sa tim pored D. Tako da nije otisao. Zao mi je sve te dece. strasno. Mada eto drzava kakva je najavili tolku kisu a nisu se spremili za nju. Al dobro na muci se poznaju junaci tako da je eto bilo i dosta junaka. Hvala Bogu.

Danas je bio lep dan pa smo D i ja svrckale okolo naokolo, sto se kaze bile smo poseluse.

Nadam se i sutrasnjem lepom vremenu i da cujem neke lepse vesti na tv-u (ustvari posto retko gledam tv bolje da kazem da procitam lepe vesti na netu)

Laku noc mame

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>