RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 7:27:36)

jutro,MLJ ugrabi ti jutros pre mene [sm=smiley36.gif] ,mi cemo danas do mojih sta bi drugo,muz radi dnevnu pa do veceras je na poslu,inace D ustaje uveliko u dupku i stoji [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 7:57:42)

Sofija se probudila, ali treba da nastavi. Mukuca puna je slina. Od juce je inhaliram. Teodora jos uvek spava. Cim.se mm vrati sa sluzbe odosmo u Bg da se druzimo Prijatan vam dan!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 9:13:50)

SANJICE kod vas opet slinice [sm=smiley13.gif],da prodje sto pre,Sofija se bas muci sa tim

ivaMark -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 11:58:43)

Uh Sanjice [sm=smiley13.gif], nadam se da ce da joj prodje to brzo...

Mm nece biti kod kuce celi dan, pa mi dolazi sveki da mi pravi drustvo, hahahha... Juce je isto bila, ja sredjivala kucu malo....bio je red.

Ljiso, potseti me kada sam ja svojoj sestri razvalila jagodicu kaziprsta vratima od auta....jooooj, koliko joj je kri islo, bile smo cak i u urgentni, prst joj je bio fiksiran par dana, mnogo je bolelo i dan danas ima oziljak tu i boli je ponekad...

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 13:11:48)

Dobar dan mame[sm=smiley1.gif]
Sanjice vi se bas mucite sa slinama [sm=smiley13.gif] ljubac za malu princezu a i veliku brbljivicu [sm=smiley36.gif]
Joj kako sam se sinoc isprepadala. Jako malo spavam, pod stresom sam i svaka sitnica me poremeti. Sedim u dnevnom boravku mir i tisina, V u jednoj sobi spava a K u drugoj. Odjednom kod Koste cujem kako svira vrtuljak, skacem i idem u sobu dete spava, vrtuljak svetli i svira. Gasim ga i neverujem. Onda je K poceo da place a za njim i Vuk. Ne znam kog bi pre umirila [sm=smiley13.gif] K spustim u krevetac i zaspi a Vuka sam vise od pola sata smirivala. Da li ga je zabolelo grlo ili se uplasio nemam pojma. On kaze da je ruzno sanjao. Ali misterija mi ostaje vrtuljak. Kako je moguce da se sam upali. Plus nije jedno dugme u pitanju vec dva koja se nalaze sa strane i moraju se odozdo ka gore povuci. Jedno dugme je za svetlo a drugo za muziku i oba su radila [sm=zmeden.gif]
Samo da kazem da ne mislim da imam duhove u stanu ali da je misterija, misterija je [sm=zardeva.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 19:48:24)

dijana,tebi treba definitivno odmor[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (28.6.2014 23:46:16)

Ma, zene vise nisam pametna sta da radimo sa tim slinama. Cim T proslinavi eto I nje. Samo sto se ona junacki bori. Nije kao T da zbog toga placi.
Mi smo danas proveli divan dqn. Druzili smo se sa divnim ljudima. T je bila dobra, jer sam joj drobila ceo put[sm=smiley36.gif]
Dijana tebi je bas zabavno. Morace malo mm da te odmeni. Bas si umorna.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 2:52:54)

Umorna sam i iscrpljena sve stoji ali jos uvek nisam luda[sm=smiley36.gif]
Znam da vam zvuci nenormalno ali vrtuljak je radio, Kosta spavao u svom krevecu a Vuk u svom krevetu. Nisam tip ljudi koji bi izmisljali ovakve stvari.
A mm je posebna prica[sm=hudicek1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 7:01:22)

Dijana ne brini i nama se desavalo iz cista mira da proradi to cudo iznad kreveca. Nase radi na navijanje pa kapira da nekad ne odsvira do kraja i onda se nesto desi mozda se D prevrtala po krevecu i sl pa drmnula malo pa je onda to cudo odsviralo do kraja.[sm=smiley36.gif]

Dobro jutro mame. Moja nije nocas bas sjajno spavala, odnosno mm je probudio kad je stigao pa je njakala, pa se probudila u 6 opet njakala eno je spava jos uvek ali uskoro ce. Treba jos dve trojke da joj izadju i nabubrile su tako da mislim da je to muci.

Odoh malo da vrsljam po rr i da procitam novine

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 7:46:22)

dobro jutro
DIJO jezivo [sm=zz_cold.gif] mislim da bih se oslobodila cudnog visuljka
mame odoh da sredjujem stan sa jednom zenom,mora da se dovrsi i da poslozim po nesto od stvari sto cu sad poneti,uh vec vidim kako cu da se premorim

branki* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 8:02:08)

dobro jutro,mame.
ovi moji jos spavaju,a ja se probudim,pa ne mogu.
ajoj,vise,sanjice,dokle te sline[sm=smiley13.gif]
doco,selite se ili....?

adulence -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 8:14:22)

Dobro jutro i od nas,evo IVka i ja doruckujemo,pa cemo na pijacu u nabavku,pa se bacamo na kuvanje...hehe,danas ce kazu biti jako toplo....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 8:18:45)

da kazu da ce biti pakleno a moja frajla jos ne ustaje :(

adulence -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 11:36:56)

Evo moja beca je zaapala ,rucak mi je skoro gotov i ja sam digla noge u vis...hehe....

ivaMark -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 11:45:59)

I moja spava a ja pijem kafu jutarnju, rucak cu kasnije da spremim [sm=smiley36.gif]

O, Dijana,.... nadam se da postoji logicno objasnjenje za vrtuljak [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 11:48:57)

Zene da vys pitam sta nam je sa jole 82 nije me bilo neko vreme pa sam mozda nesto propuatila,kako li nam je Teica...

ivaMark -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 12:02:20)

Adulence, nema Joleta neko vreme [sm=smiley13.gif], i ja sam se pitala gde je, verovatno nema kada da pise jer radi...
Nadam se da je to.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 12:21:06)

Jutro i od nas. Tek sada pijem kafu, glava mi puca:-(
Sta god da je samo da se vise ne pali, noge su mi se odsekle.
Jole radi pa ne moze da stigne da se javi.
Kod mene rucak od juce , danas laganica[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 13:15:26)

Dobar dan! Kod mene svi spavaju. Cele noci su obe spavale. Sofija je spavala do pola devet. Kad su se probudile hranjenje i oblacenje. Mm mi ostavio kola da ne idem s njima dvema pesice do crkve, a on je otisao pesaka.
Meni se pije nesto hladno.[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 13:34:59)

Cao mamice, kratko da se javnem! Juce smo bili na obliznjoj plazi ceo dan, predivna Xiropotamos, jer je kod nas bilo vetra. A sa druge strane prsta nista, uvek je tako.
A jutros smo bili u manastiru Kakovo, to je metoh naseg Hilandara, svega 9 km od Jerisosa. Zatekli tamo autobus nasih plus pojali Prizrenski bogoslovi, ma sta reci, raj na zemlji. Beban zadzonjao, ostali na plazi. Poljubac svima

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (29.6.2014 16:13:49)

evo mene,razbila sam se cisteci ali sve je gotovo,nesto prenela,nesto cu polako ovih dana,bitno da je cisto
BRANKI pa da selimo se ,za sada cu ja biti vise dole,malo tamo malo ovamo [sm=jezicek.gif],imamo ovde tri psa,pa zato ne mozemo skroz da predjemo u stan svo troje vec neko mora i ove da bude povremeno zbog hranjenja pasa,tako da cemo setati ovo leto,svekijevc se vracaju u penziju sledece prolece kada cemo i mi definitivno preci u stan
TORBI divno sto ste bili u Kakovu,prelepo je tamo,blago vama ja bih opet rado u taj deo grcke

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (30.6.2014 6:08:10)

Dobro jutro. Ko rano rano ceo dan mu se spava[sm=smiley36.gif]. Ja sam budna od pola 6 a legla sam oko 1. Jao vec vidim da cu crci danas. Izgleda se danas bas sprema kisa. Bezveze a ja mislila sa svojom drugaricom i D malo da se svrckam u gradu posto imam kola. Al otom potom.
Dosla mi je drugarica iz Dubaija, pa smo sinoc do kasno divanile. A ona je D dala poklone sinoc, nove igracke i dete nije moglo od uzbudjenja da mi zaspi, zaspala je tek u pola 11. Tolko je izdrzala samo dok je imala grceve[sm=jezicek.gif]. Lepo sam rekla drugarici sacekaj dok mi D zaspi pa onda dodji, ali ne ne ona hoce da vidim moju cerku pa je dosla taman pred njeno spavanje i mozete zamisliti moja zenska nije hatela da spava nije bilo sile. Posle mi drugarica kaze "izvini mora da si ljuta na mene" ma di cu biti ljuta. Jos da ste videli uzbudjenje D sa tim novim igrackama. Ma haos je bila. Mozda bih i bila ljuta da je D nervozirala ali je bila bas dobrica jedino me sad brine kakav ce nam danas biti dan. Gledacu da je probudim iskreno oko 8 kao sto i inace ustaje da bi mi zaspala oko pola 12 kao i inace pa da veceras nemamo problema[sm=jezicek.gif]. Inace idem danas da je upisem u vrtic. Pa ce ici i ta moja drugarica sa nama. I tako. svasta nesto.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (30.6.2014 7:33:50)

Dobro jutro mame...evo ja sad ispratila moje dvoje starije dece na autobus,odveo ih deda malo u brdovite krajeve,biće kod dede i babe 10 dana, a zajedno sa njima poveo je i sestrinu ćerkicu tako da će baba i deda imati pune ruke posla sa njih troje[sm=smiley1.gif] sto puta sam im rekla samo da se ne tuku.I samo što sam ih ispratila ovde je počela kiša odjednom provala oblaka[sm=smiley13.gif]
Najmlađi mi još spava...ne znam kako će reagovati kada vidi da je ostao sam pošto ga je deda juče napalio da ide i on za Užice,pa je ceo dan po kući išao i pričao,,idem za Uzice,, a deda se smeje,milo mu.Ipak nisam mu dala da ide još mi je nekako mali a i baba i deda neznam kako bi izašli na kraj još i sa njim

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (30.6.2014 7:45:15)

jutro mame evo i nas ,muz dosao iz nocne pa daje Dori da pije jogurt iz solje i ona ladno pije [sm=smiley36.gif] svasta li ce da je nauci

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (30.6.2014 7:57:46)

Cao mamike, mi se mislimo da li da skitamo na neku obliznju plazu ili da ostanemo tu. Prvo cemo do igralista da izmorimo ekipu pre dorucka, poljubac

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 24 [25] 26   Sledeća stranica >   >>