|
Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (4.6.2014 12:49:16)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ne kazu dzabe - decija masta moze svasta. Mozda sam ja blesava, ali meni bude drago jer onda vidim da se zaista zaigrala. Pravi cajanke, stavlja barbike na spavanje pa ih uspavljuje i svasta nesto, nikad me to nije uznemiravalo. A evo i bata je krenuo da prica sam sa sobom, tj sa spajdermenom [sm=smiley1.gif] Pa moja D je ihaj mladja pa vidim ja da ona sve kobajagi, od devetog meseca je davala macama u svom krevecu da rucaju[sm=smiley36.gif]. Kazu razvoj maste je glavni pokazatelj da dete nije autisticno ili sl. Ona sad ko bajagi pije kafu, daje igrackama da piju kaficu, cak juri i macu po dvoristu sa svojom plasticnom soljicom da joj da kafu[sm=jezicek.gif], ko bajagi zaliva cvece ma sve zivo ko bajagi i meni je isto tako drago. Npr uzela je karton od biser namaznog sira i ide po kuci i vice žžžžžž brm brm i kao vozi kola hahahaha...Pa je taj karton nosala i po dvoristu. Glavna igracka[sm=smiley36.gif]. Ja se valjam od smeha naravno, sto veci krug to je veci volan. Nego stigao majstor[sm=hudicek1.gif]. D spava, najele se opet voca ko prasice, uzele smo seme mirodjije od komsinice, bile u basti, plevile i skidale zlatice (D ih isto skida hihhih...al beze joj nekako zlatice iz prstica pa ih ispusti pa ih uzima sa zemlje i tako se zanima). Ja cu sad lignje da przim i mlade krompirice. Stigao ringispil u selo tako da cu morati da se doćeram za popodne. A i ćerkicu cu morati da uparadim malo da je prostam i da se vozamo na auticima i sl.
|
|
|
|