|
big mum -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (7.6.2014 6:44:24)
|
Dobro jutro Budna sam od 06h.Ovo mi je omiljeni dio dana.Svi spavaju dok smirom pijuckam[sm=kava.gif]. Misha ,nije mi poznata faza grebanja u snu.Moji su se jedino grebali ,štipali ujedali kad su ljuti.Sin se čak i sad zna pokoji put ujesti kad mu se nešto brani.Oni ne znaju drugačije izraziti svoje nezadovoljstvo.Faza je proćiće,ne brini. I moji se non stop nešto svađaju.Kćerka inače teški egocentrik i sve živo brani bratu.Jako je ljubomorna na njega.Nisam više pametna kako da se postavim. Sinoć smo nas dve imale žensku veče,išle smo u kino.Gledali smo Grdanu.Postavila mi je 10000000 pitanja ,kako što,gdje,zašto.Oduševila se filmom.Mislim da nam treba više ovih zajedničkih trenutaka.To njoj fali.Lijepo smo se sredile,obukle suknje,malo našminkale ,nazule cipelice. Nekad se i bez razloga naljutim na nju,galamim.To joj jako teško pada a i meni. Ponekad želi mamu samo za sebe i tu se onda umješa ovaj mali.Sunce moje malo[sm=smiley27.gif] Pakujemo prnje ,odosmo u selo moram oprati tepihe,grozni su.
|
|
|
|