RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta



Poruka


flamingos -> RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (17.9.2021 8:40:31)

Špricem.Ali,to je cika,vriska,jurnjava po hodniku.Ma-strašno.Bilo joj je mnogo muka od sirupa.Nato,koliko je prošlo od kad popije surup,pa do povraćanja?Dr.kod koje smo je privatno vodili nam je rekla da nije problem ako nakin 40 minuta povrati.Sve pre toga je kao i da nije popila.Hajd da budete dobro.Javi se doktorki.Vidi šta će da ti kaže.Baš mi je žao sve dečice,koja se muče,a i mame sa njima.Sve te razumem...Mene je jednim prilikom toliko jako ugrizla za prst da sam sve zvezde videla.Ne možemo da je savladamo i dođe mi prikateljica,drži joj usta kako bih joj stavila sirup špricem,ona,kad nema kud cap mene za prst.Na kašičicu nismo imali šanse da joj damo.Čim vidi kašičicu gleda da he udari kako bi prosula sirup.






dddaca -> RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (17.9.2021 10:29:45)

Nato, moguce je da joj ne prija lek. A moguce je i da joj brzo sipas sve u usta. Sto su stariji sve vecu kolicinu sirupa treba da popiju i onda im to malo teze ide. Znam da sam joj jednom celokupnu kolicinu iz sprica sasula u usta i dete se ispovracalo. Pozvala dr, ona mi kaze idite kupite drugi lek ako taj povraca i dajte joj postepeno, ml po ml. Odemo, kupimo, bilo malo natezaja u apoteci ali mi ipak dali posto sam ponela prethodni izvestaj od dr. Da ne duzim, sipala sam dozu u spric, dala njoj da sama popije, malo se mrstila, ali uspela je. Kod antibiotika nema tu mnogo hoce nece. Antibiotik mora da se popije. Ako ne moze oralno, postoje boce. A moja kad cuje za boce pristaje na sve da proguta




Ana RR -> RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (17.9.2021 10:57:08)

Nato, čini mi se da ni Marku nije prijao Cefzil, imao je dijareju od njega pa mu je dr promenila.




nata11 -> RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (17.9.2021 11:01:42)

Vise ne znam jel od sirupa ili je naisao stomacni virus. Ukinula joj antibiotik posto nema T (pila je 3 dana), da je inhaliram i vidimo kako ce biti sa stomakom i stolicom.




flamingos -> RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (17.9.2021 12:00:16)

Nato,pa zar ne treba antibiotik do kràja da se ispije?Šta znam.Možda i stomačni virus.Budite mi dobro.❤





Sanjica26 RR -> RE: Vrtić i prehlada - gde je granica? (17.9.2021 12:12:59)



IZVORNA PORUKA: nata11

Vise ne znam jel od sirupa ili je naisao stomacni virus. Ukinula joj antibiotik posto nema T (pila je 3 dana), da je inhaliram i vidimo kako ce biti sa stomakom i stolicom.



Cefzil je jak. Nije ni cudo sto je povratila. Dr je procenila da ne treba ab. Bice to dobro. 




Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]