Bebana17 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (3.11.2015 18:49:31)
|
Yellena, u Novom Sadu sam radila ERA test, odmah čim su počeli da ga rade na klinici. Imali smo pet neuspešnih transfera, od kojih su dva bila iz kompletnog IVF postupka sa stimulacijom, a tri iz FET-a, gde su nam vraćali odmrznute embrione. Od toga smo imali samo jednu biohemijsku trudnoću (kada mi je blasta vraćena) pa smo radili era test, ustanovili da trebaju da vraćaju embrione peti dan. Posle toga smo radili odmah treći IVF, kada smo opet imali biohemijsku, pa FET koji je bio uspešan i obe blaste su se primile. Nismo nikad radili haching metodu. ERA test su nam savetovali da uradimo dr i embriolog iz Valjeva, kako bi utvrdili da li endometrijum ima prijemčivost i kada je. Draga Joko, trudna sam i čekamo blizančiće, dečaka i devojčicu, ušla sam u osmi mesec trudnoće. Uspeo nam je FET u Valjevu. To je najvažnija vest kod mene. Uživam u svakom danu i čekam da se moja dečica rode. I zahvaljujem se Bogu što mi je pružio priliku da postanem majka. Ljubim te puno, i nadam se da će se tvoj period čekanja okončati i da ćeš uspeti u ovoj borbi, te da ćeš nam uskoro biti trudnica.
|
|
|
|