Andjelika80 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (13.11.2015 22:03:47)
|
Draga pozitivna evo da ti ja napisem svoje iskustvo, da ti se ne bi ponovilo isto. Ne znam u kom si sada stadijumu postupka vantelesne. E ovako posle spontanog prosle godine bila sam na eutiroxu 50, pila sam ga celo leto da bi u septembru tsh bio 0,22, doktor mi smanji terapuju na 25 i kaze kontrola na 3 nedelje. Posle tri nedelje tsh 0,025, on mi tu iskljucuje terapiju i kaze kontrola za 3 nedelje. Na sl. kontroli tsh 0,040. Krecem u novi postupak vto i proverim tsh 7 dana stimulacije i on iznosi 0,080. Nisam ga vise proverava, dane koje sam lezala posle et. 13 dan nakon et beta hcg pozitivna, ja ne odradim taj dan tsh nego tek 15 dana nakon et i dozivim najstrasniji sok on je iznosio 23!![sm=zmeden.gif] Nisam znala za sebe, mislila sam da je sve gotovo. Odmah me stave na terapuju eutiroxa 50 i odmah je krenuo rapidno da pada. Sreca endokrinolog mi kaze da je za razvoj embriona sada bitan ft4 koga sam uvek imala u dovoljnim kolicinama. Tako da veoma oprezna budes i sa ukidanjem terapije i neka ti neko dobro odredi istu. Pozdravljam te puno i zelim svaku srecu[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|