RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...



Poruka


tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 9:25:35)

Kad smo kod zivotinja... Imamo plavog ruskog macora i moja Neda kada ulazi u stan prvo sto mu kaze GDE SI,MEDO, KUCO STARA! :) I staaaaaaaaaalno, ali stalno ga krivi za nesto. Nedo,ko ti je probusio balon? Meda. Ko je napravio haos? Meda. Ko je prosuo ovu vodu? Meda. Ko je pocepao ovu bojanku? Pogadjate. Isto Meda. A kada krene da mu se unosi u lice i da ga opominje da treba da bude dobar! :) Sve sa onim opominjujucim pokretom kaziprsta :)




amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 9:34:18)

Joj Tekilice i mi smo imali rusko plavog macora, bio je toliko umiljat i drustven da je jadnicak trpeo kojekave gluposti od nas. Sad moja mama nece vise da cuva zivotinje, kaze veze se pa posle place danima kad ih ne bude vise.
A Neda zna znanje, pa naravno da je Meda kriv :) bolje Meda nego mama, nas decak svaljuje krivicu ili na mene ili na tatu, to je jos smesnije, kad smo svi u istoj prostoriji a on napravi glupist pa kaze mama vidi sta si uradila :)
[sm=smiley36.gif]




mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 10:14:44)

Ne mozes da se naljutis a da se ne nasmejes njihovim opravdanjima za neki nestasluk ! Moja M dok je bila mladja,optuzivala je svog malog batu(koji je bio beba) da je npr.napravio nered u sobi ili zdrobio smoki,ili ostavio odvrnutu cesmu u kupatilu..a batonja mali jos nije znao posteno ni da postoji [sm=smiley36.gif] i da,bila je ta grdnja kazipstom,to mislim svi klince rade ! Pitam se samo od koga su to naucili [sm=jezicek.gif]




amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 11:15:11)

Mila to sa prstom su sigurno videli sa crtaca :)
Nas kad se naljuti prvo stavi ruke na kukove i mrsti se a onda prstom nam mase sto nismo ili jesmo nesto uradilli,
cak i kad je on kriv, tako se podboci pa se jos on ljuti na nas :)




mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 11:33:00)

To me podseca na mog sina,on se u tom uzrastu vise ljutio nego Mima,ali se brzo i odljuti .naprci usne , a cesto se ljutio sam na sebe sto je nesto uradio ili nije uradio kako je zamislio.




veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 12:37:38)

Kada mi je S.imala negde oko 18 meseci imali smo malu macu(u dvoristu,ne u kuci) i obozavala je da je nosi.Uhvatila bi je rucicama i setala po celom dvoristu.Kako je samo volela da se igra sa njom ali smo morali uvek da budemo u blizini jer tako malo dete ne ume bas da bude pazljivo pa smo brinuli da je ne povredi




amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 12:46:05)

mnogo su slatki, ali tako brzo rastu da ne mogu da verujem da je do skoro kakio na nosu, ja ga hranila a sad on nama komanduje [sm=smiley36.gif]




Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 15:28:30)

I Elena mnogo voli zivotinje , pre svega pse .Sad za vikend smo imali priliku u parku da vidimo 5,6 istovremeno, a ona je sva ushiceno vikala av, av. ..! Pa ne zna na koju stranu pre da pogleda !
A jednom je bila u kolicima i ja je primaknem zavezanoj pudli ispred neke banke, ona je bila toliko srecna da je pocela da place sto ne moze da joj pridje i uhvati! [sm=smiley1.gif]




amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 16:03:02)

Joj ja kad vidim tako puno pasa ja se uplasim, ali klinci ne znaju za strah, pa ja ni ne pokazujem da se ne bi i on plasio, inace kod nas u naselju ima toliko lutalica da ja sizim.
Ali nas sin ih sve mazi, hrani ma idi covece, ja sve gledam da ih zaobidjem :)




Modessty -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 21:38:25)

Да се похвалимо и овде! Никола вечерас пре спаанја тражио да као Данило иде у тоалет и да пишки у шољу! Обавило дете шта треба, ставили смо пелену и онда правац у кревет! [sm=bravo.gif] Јао надам се да ово значе да ће одвикавање од пелена бити лакше него што сам мислила!




mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 21:43:23)

Hoce sigurno Mod,jer mu je stariji brat uzor. Tako je i kod nas bilo sa batom,mnogo brze je to savladao i hvalio se da je veliki kao seka !
Bravo ! [sm=bravo.gif]




amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 22:24:22)

Bravo za Nikolu, sad ce i on kao veliki bata Danilo. lakse ce se on odvici i brze, jer ima uzor, samo napred, bravo za drugare
[sm=bravo.gif]




Modessty -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 22:26:32)

Hvala [sm=smiley1.gif] Sad čekamo da prođe ovo zahlađenje pa da skidamo pelenu skroz na skroz.




amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.5.2015 22:30:48)

e to je prava stvar mi smo se isto odvikli od pelena leti ali nosili smo regularno gacice i sorc i na sat vremena sam ga nudila da piski, tako je i stekao naviku, pa mogu reci da smo bas brzo bacili pelene.
A Nikoli ce biti lakse jer ima Danila pa kao stariji bata, mora da ga imitira :)




tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:28:31)

A evo kako smo mi to :) Rekla sam joj da ako kaki u wc-u, da cemo da ispratimo gospodina Ukakindosa. Tako smo nazvali TO. :) I onda je ona jedva cekala da trazi da ide u wc, a onda, kada sve bude gotovo, pustimo vodu i masemo Ukakindosu :) Sustina sa nosom je da prvo nauce da je traze, da kazu NOSA ili vec neki znak da imate za nju...Dete u tom uzrastu vec moze da oseti kada ce mu biti potrebna, a kada nauci i da je trazi, onda je posao zavrsen. Najbolje je da uvek bude na oku detetu. I podsecajte ga na svaka dva sata. Mislim da je vazno, narocito nocu, da pitate tako - hoces li da piskis U NOSU? Naglasite mesto gde dete treba da piski. I, naravno, ako je suvo neko vreme, znaci da ume da kontrolise. Nocu to znaci da stavite musemice, ima ih i u Liliju, pa cak i ako se dete upiski neki put, izgurajte dalje, ne vrajate se na pelene.




mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:39:01)

Da Tekilice,jako je bitna doslednost, samo se zbunjuju ako ih vracas na pelene. Moja cerka je imala problem da kaki i sedi(navikla stojeci u peleni) ali kad sam joj rekla da slusa kako ce kaka da bucne u vodu,to joj se svidelo i taj zvuk [sm=smiley36.gif] i to nam je dosta pomoglo.
Ali da ne duljimo, mislim da ova tema vec postoji, o odvikavanju pelena, nosi,kakenju,dosta smo je ovde iscrpli!

Evo uspavljivala sam Teodoru,pa sam se setila kako smo to radili sa M i D.Ja sam najcesce pevala pesmicu Leptiricu sarenicu,a tata Nune nuske ,a bata je voleo i pesmicu Visnjicica.
Cesto smo i izmisljali neke pesmice za uspavljivanje [sm=smiley36.gif]




tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:42:59)

:) Znas koji problem sada imam? Sada vec zna mnogo pesmica i samo narucuje. Ranije joj pevusim i ona se uspava. Sada odslusa do kraja, pa naruci drugu :) I tako ona uspava mene. :) :) :)




superm -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:43:41)

Evo jedne simpatične priče i od nas. Moj mlađi sin ima 22 mes.Jedne nedelje, probudim se, svi spavaju, mlađeg sina nema u krevetiću. Potražim ga po stanu, kad on u kuhinji. Probudio se prvi, nikoga od nas nije probudio, bio je gladan. Otišao je u kuhinju i jeo keks koji je našao na stolu! To je snalažljivost i samostalnost! [sm=smiley36.gif]




mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:50:03)

Hahaha,superm, bilo je i kod nas takvih iznenadjenja,pogotovo sincic!
Tekilice, kod nas bude takvih situacija i dan danas, sa najmladjom cerkom,ali uglavnom taja zaspi prvi [sm=smiley36.gif] Nekad se salim da imam cetvoro dece [sm=jezicek.gif]




superm -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:53:15)


IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Да се похвалимо и овде! Никола вечерас пре спаанја тражио да као Данило иде у тоалет и да пишки у шољу! Обавило дете шта треба, ставили смо пелену и онда правац у кревет! [sm=bravo.gif] Јао надам се да ово значе да ће одвикавање од пелена бити лакше него што сам мислила!


I naš mlađi sin znatiželjno gleda šta to stariji bata radi pa sad i on da do znanja kada mu se piški ili kaki. Stvarno je lakše sa mlađom decom, ona imaju od koga da nauče.




tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:54:51)

Superm :) , isto i moj devojcurak voli da se umiri i da se ne cuje. Tek se izgubi negde, niti se cuje lupnjava, niti pevusanje nista...A ona, smizla, zavukla se u krevet i pustila crtani :) Ruke ispod glave, kao na plazi, i uzivancija. Kad je poslednji gledan deciji kanal, onda se paljem tv-a prvo upali on...E, a kad nije...nista od lencarenja po krevetu. Inace, voli i ona da se iskrade iz kreveta,pokupi neku lutkicu i vrati se. Stane pored kreveta i budi me. BUDJENJEEEEE, MAMA! Pa, onda usledi masaza, pa mi onda prsticem otvara oci :) To upali uvek. Ili mi gurne daljinski pod nos i kaze PUSTI CUNICE, OCU GLEDAM MEDAMASU :)




tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:57:35)

Mila, pa da znas da se racunaju kao deca. Sve sto radim za dete, radim i za njega. Peglam,perem, cistim, kuvam rucak, sredjujem haos...Jedino sto u toalet ide sam :) A, bogme,kako godine idu...pitanje je i to dokle ce potrajati :D ;D [sm=jezicek.gif]




superm -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 8:58:54)

Joj, i moj malac voli 'mededa' da gleda! [sm=jezicek.gif]




mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 9:10:25)


IZVORNA PORUKA: tekilica

Mila, pa da znas da se racunaju kao deca. Sve sto radim za dete, radim i za njega. Peglam,perem, cistim, kuvam rucak, sredjujem haos...Jedino sto u toalet ide sam :) A, bogme,kako godine idu...pitanje je i to dokle ce potrajati :D ;D [sm=jezicek.gif]



[sm=jezicek.gif]




Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (12.5.2015 9:19:52)

Cao mame,evo nas ponovo,sinoc smo stigli iz BG i napokon skinuli konce Marku.Bili smo u parku na Kalemegdanu da se deca voze i igraju i sve je bilo OK do Marko nije razvalio guzu kad je pao jer je trcao ka toboganu ...




Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>