RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:30:53)

Hihihihihihi..zato sam i stavila smajlija,mada..usla u tridesete,nije za terati segu sa mnom ! ja sam ubedjena da su najbolje godine tek preda mnom.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:43:54)

Vece[sm=zz_wavespin.gif]vidim pije se limunada[sm=smiley1.gif]
Konacno sam legla,dosta mi za danas trckaranja,sad ce baba biti jedno vreme mirna dok se ne uzeli ponovo unuka[sm=smiley36.gif]
Ukljucila sam masinu pa neka pere......sta vi?

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 5:16:45)

Jutro [sm=kava.gif]
Ledja me bole uzduz i popreko, ma svaka koskica me boli. Prvo nisam mogla da zaspim jer mi je bilo pretoplo, onda nema sanse da se namestim, pa kad se fino namestim, A. mi se natrti, pa sam i u neudobnom polozaju i toplo mi je. I onda me jos probudi u 4 [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 7:12:26)

Dobro jurto ! Misu,pa ti bas poranila[sm=smiley36.gif] Mm ide na posao oko pola sest,ja se uvek probudim tada,i nekada se i ne vracam u krevet.Jutros sam ustala u pola sedam, i pristavila pasulj za rucak,da imamo dva dana.Sutra slavimo rodjendane pa me ceka puno posla,dve torte i slane grickalice da pravim,pa bar o rucku da ne moram misliti.Zalila cvece,pijem kafu,slozila jedan ves,ukljucila masinu za drugi..i tako..bice turbo sad,dok ne prodje rodjendan[sm=smiley36.gif]Jos sam sama sa njih rtoje danas i sutra do 14h,dok se mm ne vrati sa posla.Smao da T bude dobra[sm=smiley1.gif] trazi moju paznju non stop.[sm=smiley1.gif]

mama micki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 7:20:09)

Dobro jutro svima na terasi. Ja ispratila muža, cure spavaju, a ja umesto da se odmorim, pijem kafu i razmišljam šta ću pre da radim.
Sutra je Teodori rođendan, u subotu slavimo pa su i pripreme u toku.
Jel pije neko kafu sa mnom?

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 7:26:29)

Pije se kafica Micki [sm=smiley1.gif]Znaci i tvojoj T je sutra rodjendan,kao i mom Dimitriju [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 7:27:42)

Jutro evo i mene!

sinoć smo ostavili vrata od terase u dnevnoj otovrena, vukla promaja pa pomakla zavesu - sunce sija. Mislila sam da je starije dete ustalo i upalilo svetlo. Pogledam na sat, nema ni 6

totalno sam šlogirana. Mali se probudio oko pola 7 i ne spava sad.

Nego bre jel vam nije težak pasulj na ovu vrućinu???

mimahana -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 7:28:13)

Evo mene na kaficu.
Ja sam ustala u pola sest kad je mm otisao na posao,ispeglala pola brda vesa,pijem kafu sad pa cemo onda po redu u radnju,dorucak,ves,rucak i tako u krug iz dana u dan[sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 7:40:12)

Dobro jutro na terasi...
I mi smo jutros rano ustali...čak su i deca ustala jutros rano[sm=smiley13.gif] a ja sam sinoć mislila da će jutros spavati do 10 jer smo se sinoć kasno vratili sa slave.Znači evo ih sede i gledaju crtani.A ja razmišljam šta za ručak i meni je pao na pamet pasulj.Jes da je vrućina,što kaže Trca,ali kada skuvam pasulj imam ga za dva dana.Jedini problem je što nisam juče videla da nemam više pasulja,pa sad razmišljam da li da kupim u prodavnici,što inače ne radim.Pasulj kupujemo na pijaci.A možda mi na pamet padne nešto drugo za ručak[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 8:08:35)

Ima li iko pojma šta se dešava,ili ne mogu uopšte ući ili napišem poruku i izbaci me.Već treći dan tako.
Dobro jutro.Ja ljeti uopšte ne probirem hranu,sve može i uvjek može [sm=smiley36.gif]
Čekam zaovu da dodje na kaficu.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 8:22:30)

emice i ja sam poslednjih dana imala problema,bude jedan deo dana kada je jako usporeno tako da nemogu ništa da stignem da napišem jer me izbaci.

mama micki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 8:34:22)

Ja tri dana-do danas, nisam mogla da šaljem poruke.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 9:06:02)

Jutro[sm=kava.gif]mi smo malopre ustali,mali se vec zaigro sa igrackama......
Ma mene uvek odjavi sa rr posle nekog vremena,i slike ne mogu da vidim.....tek posle par dana.....
Juce sam kupila vanish za fleke,mogu vam reci da mi je odlicno izvadio fleke......bas sam gledala.

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 10:01:29)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nego bre jel vam nije težak pasulj na ovu vrućinu???

Trco,jeste tezak,ali zato ne stavljam puno mesa,a obavezno stavim i po paradajz,papriku,luk,sargarepu,bude bas lepo.A posto imam puno da spremam za proslavu dva rodjendana sutra,to mi je bilo najjednostavnije ,da ne mislim jos i o tome.Bilo sta sto se tako krcka samo,ovaj put pasulj,bas ga duuugo nismo ni jeli.Vec je gotov.a imacemo i sutra rucak,kad mi bude haos sa poslom.

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 11:18:48)

Ja ispratila zaovu,pošteno smo se ispričale,poželiću je kad odemo [sm=smiley1.gif]
Malo sam se gnjavila sa T pa je sad uzela da "boji" a ja malo sa vama [sm=smiley1.gif]

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 11:36:18)

dan drage, muka mi je nekad od kucnih poslova, sutra putujem za sb. pa da sredim da me ne ceka vasar kad se vratim, vec druga masina pere ves, a ja vec smlacena, jos nisam ni kafu popila.
napolju pakleno.
Emice drago mi je da sa zaovom imas lep odnos, jetrva i ja se ne mozemo gledati ocima [sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 12:17:05)

Emice lepo je to kada imaš takav odnos sa zaovom[sm=bravo.gif]
Mi sad izašli iz bazena,iskupali smo se baš...nego kada sam izlazila pošto sam bila bosa stanem na pčelu u travi i usmrtim je na licu mesta,nisam je ni videla[sm=zmeden.gif] ali sam osetila ubod i videla celu žaoku u nozi.Sada smo u kući na predahu do sledećeg kupanja

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 12:35:56)

Jao Viki baksuze ! Jel imas neku reakciju?

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 13:04:20)

Ja uvjek kažem hiljadu puta imam bolji odnos sa njom nego sa rodjenim bratom.Glupo je ali je tako.
Joj vik pa gdje nju nadjw,ja bih tablete za sat vremena zaglavila u hitnoj.

Sanjica26 RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 13:11:28)

Meni jedna hladna lumunada, pa cu malo da odremam. Bas mi se spava. Deca spavaju. Tako da cu i ja da dremnem.

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 13:28:45)

Ja pijem l'dnu koka kolu mmmmmmm [sm=smiley1.gif]
Da ručamo pa pakovanje za put nazad.... [sm=smiley1.gif]

mama micki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 15:08:10)

Dobar dan teraso! Jel može i za mene jedna hladna limunada? Mada mi se i kafa pije. Ručak gotov odavno, deca ručala a ja čekam mm. Tea izašla napolje sa drugaricom, Sara slaže kocke i tako.
Imam još dosta toga da uradim ali sam nešto baš umorna!
Danas baš puno rođendana imamo na našoj RR!

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 15:21:19)

ja sad ruckam pa cu ladan caj, gazirano ne smem zbog secera a rado bih jedan tonik

mimahana -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 15:24:57)

Jel neko za popodnevnu [sm=kava.gif]?

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (15.7.2015 15:26:16)

Evo posluženje, da se rashladimo

[img]http://www.dodaj.rs/f/3V/133/4W85JxJ9/3/limunada.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>