RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 18:16:24)

I kod mene rr nije htela negde oko 3.Mada je nama struja nestala tacno u 3 evo tek sad dosla.
Muz sad udje u kucu,pravio neke stazice po dvoristu,da se odmori pa u setnjicu malo sa S.Stigao nam paket od babe,dobila prelepu gitaru za devojcice,sada samo zveci po kuci i dvoristu [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 18:57:58)

Ja sad usla u kucu ,iskupala sam se samo tako. I deca su se kupala ali ja sam vise. Muz kad je dosao sa posla pricao mi da je cuo kako se u skupstini glasa o nekom zakonu koji bi svakoj majci as troje dece davao mesecno platu u visini republickog proseka do detetove 18 god.Je li neko od vas cuo nesto o tome?

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 19:01:06)

Cula sam ja,danima se na netu pise o tome.nema nista od toga,da znas.

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:08:36)

Evo i mene,uspavala T.Večeras nije htjela sa rajom,okačila se o meni i ne pušta,majmunče pravo [sm=smiley36.gif]
Pije li se išta ovde [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:12:16)

Evo Emice da se opustis malo
[img]http://www4.slikomat.com/13/0713/6ye-pice.jpg[/img]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:25:17)

Evo i mene na koktel...malo da se opustim,mali mi razbio tablet[sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:35:41)

Veselice hvala,da znaš da me drma nervoza kad pomislim šta mi je spremila za noćas [sm=smiley13.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:40:08)

Emice sta je bilo?

Mala Elena -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:50:30)

Vikiveki , steta , bas mi je zao. I nama je E bacila kriglu na tek kupljen tel koji u tom trenutku nije bio ni otplacen . Nekad sekunda mnogo kosta. .

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:57:01)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Veselice hvala,da znaš da me drma nervoza kad pomislim šta mi je spremila za noćas [sm=smiley13.gif]

[sm=smiley36.gif] misliš zato što će te opet buditi i neće hteti da spava[sm=zmeden.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:59:03)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo i mene na koktel...malo da se opustim,mali mi razbio tablet[sm=hudicek1.gif]

Viki zar ti nisi pre neki dan pisala da treba da popravis tablet?Bas mi je zao,ali sta ces sto akze me nekada je sekunda dovoljna da dete napravi neku stetu.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:59:22)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Vikiveki , steta , bas mi je zao. I nama je E bacila kriglu na tek kupljen tel koji u tom trenutku nije bio ni otplacen . Nekad sekunda mnogo kosta. .

[sm=smiley36.gif] nisam ni ja tablet još otplatila,ne kažem radi tablet,ali sada ga niko više neće uzeti u razmatranje za reklamaciju ako se nešto drugo desi
Ali ne vredi se nervirati,što ti kažeš to su bile sekunde u pitanju

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 21:59:37)

evo me drage moje, vratila se iz galerije, srecna, ponosna, puna sebe,pozitivne kritike i samo pohvale, ima interesenata za kupovinu jeee
sad njupam pa cu uskoro u krevet bas sam umorna

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:01:30)

Veselice kao što Viki napisa opet neće spavati,uh jedva čekam da krene u školu kako ću je rado budit [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:02:07)

IZVORNA PORUKA: veselica

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Viki zar ti nisi pre neki dan pisala da treba da popravis tablet?Bas mi je zao,ali sta ces sto akze me nekada je sekunda dovoljna da dete napravi neku stetu.

Jesam tako rekla,zato što je tablet bio na opravci,uvažili su reklamaciju i popravili ga,jer nije bilo nikakvih mehaničkih oštećena bio je u pitanju neki flet kabl unutra...a sda je ekran napukao pa mi to za reklamaciju sigurno neće uvažiti

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:03:35)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Veselice kao što Viki napisa opet neće spavati,uh jedva čekam da krene u školu kako ću je rado budit [sm=smiley36.gif]

emicee kada počne rano da ustaje,videćeš kako će lepo spavati celu noć i još ujutru nećeš moći da je probudiš[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:04:57)

Hahha Emice dobra si [sm=smiley36.gif]
Viki pa jel radi tablet ili ne?Sada ne mozes da ga popravis na garanciju to je sigurno.Moja drugarica ima tablet i nekoliko dana posle kupovine cerkica ga je ispustila i napukao je ekran ali radi normalno.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:47:00)

Di ste kraljice[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:49:28)

laku noc makike, odoh da spavam ceka me sutra naporan dan, uzivajte ko ostaje ovde,
saljem vam poljupce i zagrljaj jedan veeeliki [sm=zz_sleep.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 22:55:25)

Viki nama ekran nije radio. Pitao mm pretplaceni servis koliko kosta. Zamena kosta 120 evra. MM lepo narucio preko aliexspesa za 20 evra i sam namestio. [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 23:42:22)

IZVORNA PORUKA: veselica

Hahha Emice dobra si [sm=smiley36.gif]
Viki pa jel radi tablet ili ne?Sada ne mozes da ga popravis na garanciju to je sigurno.Moja drugarica ima tablet i nekoliko dana posle kupovine cerkica ga je ispustila i napukao je ekran ali radi normalno.

Ma radi tablet,nego mi krivo jer je naprskao malo ekran i sada to može da se širi dalje kada ga sledeći put slučajno ispuste.Sakrijem ja tablet od njih ali ga oni uvek nađu,ovaj stariji me špijunira gde ga ja ostavim pa posle uzme kada ja ne vidim,večita borba, a ima i lap top i komp na raspolaganju

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 23:43:57)

IZVORNA PORUKA: Kata90

Di ste kraljice[sm=smiley36.gif]

Kraljice se polako spremaju na počinak,nešto počinje umor da me savlađuje

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 0:16:58)

Laku noć žene,ja sam gotova ,glava mi pada...sutra se družimo opet na terasi

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 7:11:34)

Jutro [sm=kava.gif]

eca89 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 7:12:02)

Drage, evo kafa!
[img]http://shrani.si/f/1x/sw/7xuugjz/1/solja-crne-kafe.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>