RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 7:59:49)

Dobro jutro,Eco hvala za kafu,već sam doručkovala pa bih mogla jednu [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 8:41:25)

Dobro jutro...Eco hvala za kafu,sad bi mi baš prijala.
Sto poslova sam od jutros završila i sad malo da odmorim uz kafu

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 11:20:51)

Jutro,di ste se sakrile[sm=smiley36.gif]
Ja jos pijuckam kafu,mali zaspo danas idemo do sveki na tortu ostalo je jos od rodj.
Cujemo se tek uvece..

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 11:31:16)

Ja se spremam za kupanjac u bazenu...lepo je vreme,treba to iskoristiti[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 11:37:06)

juuhuu drugarke!
moje novo dete spava, staro je ostalo na selu... ja uzivam, cekam da se Masa probudi i siki pa cu kod zubara, posle toga idem da se farbam... jedva cekam.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 12:17:38)

Jutro,ja uvek kasnim na terasu.
Bubi,novo,staro dete [sm=smiley36.gif] bas me nasmeja.
Ja pijem kafu,prvu od jutros jer sam spremala dorucak,pa se sa detetom prosetala do prodavnice,sada da cistim grasak.A napolju bas vruce,tako da moram da nadjem neku hladovinu.A mi je jos u gostima,zvala sam je malopre kaze nece kuci [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 16:16:55)

Dobar dan,ja radila pa zvala svoje,igrala se sa T i sad odmaram a ona ruši sobu [sm=smiley36.gif]
Skinula sam sebi danas dvije knjige,trebam početi sa čitanjem da vidim kakve su.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 16:20:05)

Mi smo od jutros bili malo u bazenu,dobro smo se iskupali,sada posle ručka idemo opet...a kasnije večeras idemo kod prijatelja na slavu i po salveo paket[sm=bravo.gif]...dan nam je ceo isprogramiran

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 16:34:55)

dan mame, blago vama za kupanjac, ja ceo dan sredjivala stan, mrtva sam a uskoro idem do galerije da skidam izlozbu, sad jedna kafa za mali odmor

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 16:39:55)

Ja upravo ispekla pitu sa blitvom,malo da se ohladi pa da rucamo.Muz posle ide u trecu smenu a ja i S da vozimo rolsue.Inace ona je lepo naucila ali se ja jos ne usudjujem da je pustim samu vec je drzim za ruku.
Emice i meni u sobi razbacane igracke,bio deverov sincic i sve prevrnuo[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 22:17:43)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Mi smo od jutros bili malo u bazenu,dobro smo se iskupali,sada posle ručka idemo opet...a kasnije večeras idemo kod prijatelja na slavu i po salveo paket[sm=bravo.gif]...dan nam je ceo isprogramiran

dobro vece devojke!
viki, i kod vas ce uskoro slava.... Boze, kada se setim tih predivnih devojackih dana... seoske slave... provod se ne moze meriti ni sa jednim provodom na splavovima, fensi kaficima itd...

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 22:34:15)

Žene moje drage, slabo nešto kafana danas radi? Ja u gužvi ovih dana, stalno na telefonu. Imala sam pokušaj da zakažemo eho urinarnog trakta, da vidim šta je-kamen ili pesak. Rekli mi da dođem-u septembru. [sm=zmeden.gif] Tako da moram ići privatno... Inače, bolje mi je, ne boli me mnogo. Ako sutra budem ok, odosmo kod mojih u vikendicu, instalirali su bazen. Sreća, sreća, radost!!

bubulence -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 22:45:37)

jeli moguce da te je i to snaslo??? nisam bila par dana na forumu pa nisam znala... bzvz... ajde neka sto pre prodje pa da ides da uzivas... ipak si ti sada javna licnost :D...
ej, znas da je pivo jako dobro za pesak? toplo pivo? bez zezanja

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 22:48:41)

ipak si ti sada javna licnost

[sm=zz_mstickle.gif]
Nisam znala za pivo. Za čaj od rusnice da, ali za pivo ne, hahaha, olakšala si mi život!! [sm=sloncek.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 22:55:38)

Evo i mene u kafanu,uspavala dete.
Sta pijete?
Queen draga sta te sve snadje,dobro kaze Bubi dobro je pivo za pesak ako mozes da ga pijes,samo navali.

bubulence -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:00:12)

Queen samo pazi da te sada ne uhvati paparazzo lov [sm=jezicek.gif], moras da budes oprezna, znas ono , poznata licnost, majka maleletnog deteta ispija pivo :p . bez zezanja, toplo pivo je jako dobro za pesak, ali po malo, jednu casu da pijes po dva sata...
veselice draga, daj jednu limunadu da drmnem pa da idem da spavam :D

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:02:55)

Au Bubi,sto ces biti opasna kad drmnes tu limunadu [sm=smiley36.gif] moze limunada Veselice,a onda i nesto zesce malo [sm=smiley36.gif] Kako je vruce,ustvari sparno danas ceo dan!

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:03:44)

Bubi draga sve za tebe [sm=smiley31.gif] Izvoli:
[img]http://www4.slikomat.com/13/0714/l9z-limuna.jpg[/img]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:05:57)

A evo nesto i za Milu i Queen
[img]http://www4.slikomat.com/13/0714/qbn-koktel.jpg[/img]
Taman da se bar u mislima preselite na more [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:06:22)

mmmm veselice, predivno, hvala [sm=smiley27.gif]
mila, da vidis kakva sam kada limunadu munem na belo [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:08:33)

Hahah Bubi,ja danas pila fantu shokatu a inace ne pijem gazirano i evo sve sam kao pijana,udarilo me [sm=jezicek.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:13:55)

Hvala Veselice..sto kazes,bar u mislima na plazi i u talasima[sm=smiley1.gif]
Ma salim se ja Bubi,retko kada i ja pijem alkohol,a limunada i meni najcesce prija.
Veselice,ja reeeetko pijem gazirano,pre neki dan sam probala valjda Fantu Shokatu sa ukusom zove,svidela mi se,bas mi je prijala.

bubulence -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:16:31)

ne zna se koja je opasniji alkoholicar od nas tri [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:19:54)

IZVORNA PORUKA: bubulence

[sm=smiley36.gif] Ma opasne smo ! Ja leti volim povremeno da popijem casu piva,a dok sam bila mladja[sm=smiley36.gif] u obzir je dolazila djus votka ili crno vino.Sad me muz doveo u red [sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (14.7.2015 23:25:30)

IZVORNA PORUKA: mila83

IZVORNA PORUKA: bubulence

[sm=smiley36.gif] Ma opasne smo ! Ja leti volim povremeno da popijem casu piva,a dok sam bila mladja[sm=smiley36.gif] u obzir je dolazila djus votka ili crno vino.Sad me muz doveo u red [sm=smiley36.gif]

Hehe Mila nasmeja me, sad si kanda stara [sm=smiley36.gif]
i ja vam ne pijem al moze sad jedno pivce, sama sam kuci pa da ludujem[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>