Zemunka85 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 11:48:52)
|
Wiv, pretuzno. Ljudi su zaista, zaista bezosecajni danas [sm=smiley19.gif]. Ja vec dugo nemam FB i veruj mi da ne znam ni kako ni zasto, juce nesto ceprkam po FB mm i dodjem do tvog profila. Niti znam kako sam shvatila da si to ti, niti kako sam dosla do tebe. Ali vidim imte 10ak zajednickih sa mm, cak ste mi oboje jaako poznati (ti manje, njega sam vidjala sigurna sam). Zajednicki su vam pretezno ljudi sa Marine (Sv. Nikola splav - Brana, Bojana..). Mm i ja smo se tamo i upoznali i nismo izbijali odande, cak smo i 2011 NG tamo organizovali i slavili (ja sam tad bila trudna a nisam znala :D), sve one karte pica, natpise i sl je on radio .. tako, da moguce da smo se tamo i sretali. Sve to sam gledala sinoc pred spavanje, bas sam bila pod utiscima, pa sam i sanjala tako nesto - Marinu, drustvo i sl ... Ti si neverovatno jaka, ja se divim svakom tvom postu. Verovatno i nes izbor. Imas malo dete i nema stajanja...a samo ti znas koliko je tesko. Tesko je i udvoje, sto se roditeljstva tice, a kamoli kada si sam, da ne pricam o praznini. Ali moras .. Secam se jedne situacije, banalno je poredjenje, ali kada smo Li ja zaglavile u bolnici zbog njene eserihije, pa tamo docekale i njen prvi rodjendan, to je bio period najtezi za saradnju sa njom - ja sam svkai put kod kuce bila u panici kako da joj izmerim temperaturu, stavim kesicu za urin i sl .. a tamo? Niko te ne pita. Sve to radis sam, u sekundi i sa detetom kome je jedna ruka okacena na infuziji. I uspes. Tek tada shvatis da mozes. Lepse bi bilo da to nikada ne osetimo, ali niko od nas ne zna sta nam sutra nosi. Niko. Ravno lutriji u danasnje vreme. Jos ovi talibani nesto sad Srbiju pominju, ja sam do j.ja paranoik za to .. LM, kod mene standardno. Ucim, L u vrticu. Uzzaaasno kaslje, ne prestaje, ali ja to - malo meda, limuna, caj, sirup neki i aj .. bude bolje za koji dan, Vodicu je danas da gledamo Kokosauruse, samo da nas ne izbace koliko kaslje. Jooooj ja bih nju svuda - svaki dan neka akcija, ali svaki juce predstava, pa bioskop, pa kumovi, igraonica, pa gosti, pa uzeli smo karte za jos jednog Deda Mraza, pa zaPinokijo, pa Masu i Medu ... zato je i razmazena. Navikla je sve da se vrti oko nje i onda kada treba da ide sa nama da nesto mi zavrsavamo, haos, samo vice "Meni je dosano, ko ce da me zabavii i sl"... Jaaaoj juce sam je vodila na sisanje prvi put - do ramena aoooooo kako je ona nju osisala. Brt, pa nzm .. vrv joj je Lara prva musterija. Uzzzassss. Veze nema, ni linije, ni oblika, nit do ramena. Popizdela sam. Jos joj trazim kikice da joj uplete, kaze ne ume ggggrrrrr .. a bas je L bila mirna, nije do toga. Odoh da ucim, [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|