RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 9:45:23)

Dobro jutro-dobar dan.
Mišu ti ne radiš više?
Joj treba mi pod hitno nešto da me malo razdrma,totalno sam bez energije.

mali_mis -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 10:00:02)

emice, vec 10-tak dana. Dala sam otkaz, nisam vise mogla da trpim raznorazna sr[sm=smiley35.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 10:50:34)

Ma mišu neka si,ne daj da te neko ... u zdrav mozak,a naćeš opet nešto.
Ja se malo bolje osjećam pa sam se razletila o stanu kao blesava,da sve završim dok me nije opet smlatilo [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 16:59:58)

dobar dan, vece , ja evo pijuckam caj i citam RR danas bas dosta trudnicica novih [sm=bravo.gif] to me bas obradovalo

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 17:57:06)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1125/gl6-jkuykd.jpg[/img]

Zene moje,danas mi je Imendan pa izvolte pocastite se[sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1125/de2-images.jpg[/img]

17 joka -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 18:56:31)

Kato, srecan imendan, evo ja popih picence, jela nema [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 19:12:29)

Kato srecan imendan
Kakvo odvratno vreme, mrzim zimu i ova [sm=zz_poop.gif] što padaju.
Da li možete da verujete da mi neki lik sa fb daje podršku i kaže kako sam još mlada, treba da živim, da se ne zatvorim u sebe, cak i da se udam...
Jel ja to mislim da je ono što mislim ili tripujem [sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 19:23:17)

Wiv, dobro mislis

kako ste ti i Maksa? [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 19:40:18)

Joj Wiv strašno,reci ti njemu da se slažeš sa njim i da si planirala već sledeći mjesec tražit mladoženju.
Ja danas pravila pitu,i za nas i za svekijevce,pa sam oprala njihov i naš veš,bila u prodavnici i sad konačno odmor.

vocicana -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 19:40:37)

Da, da u pravu si , dobro mislis!
Zenskice, veliki poljubac za barrsko druzenje, sa zadovoljstvom citam svaki post.
Kako je zivot obican I neobican a kako je lepo kada sa nekim ljudima to delis na ovakav nacin, bas je divno.
[sm=smiley31.gif]
Sutra medju ostalo(sto kaze moj teca), dajem rezultate, naravno bocicu za urin nikada da se setim sa odeljenja da uzmem, zato plati I misli na vreme

branki* -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 20:24:18)

Kato,srecan ti imendan[sm=bravo.gif]za mene moze neka zestina onako lepa i pitka da danem dusom malo!ceo dan ja i moj mali paket zajedno!boka zaspala,bozu sam jedva oterala u krevet,samo vice,hocu ciiiips!a,on kaze cipis[sm=smiley36.gif]
Ja kazem nema,a on vice kupi u prodavnici[sm=bravo.gif]
Sutra posle casova nam dolazi jedna mama sa sinom koji ima slican problem kao moj b,iz istog smo grada,a i oni dosli ovde privatno zbog casova,pa se sad srele.jedva cekam!da popijemo kafu i ispricamo se i podelimo muku.
Glupa kisa pada,nadam se da ce stati do sutra.
Wiv,muskarci..sta reci,sve je vec poznato.
Voci[sm=smiley31.gif]evo,prekrsih pravilo za tri smajlija ,ali moradoh tebe da grlnem!

17 joka -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 21:50:58)

Branki kod nas pada ovaj glupi sneg, ubi vreme, hladno da se smrznes. joooj jos nije pocelo ni pravo zimsko vreme a ja bih leto i more[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 21:51:57)

Branki Tvoj Boža stalno traži čips a ova moja gumene bombone [sm=smiley36.gif] a smanjila je slatkiše skroz,nije tri dana tražila čokoladu samo eto što jednom dnevno pojede onu mini kesicu bombona,ali bude možda 7 medica u kesi.
Jel neko za sladoled [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 23:04:43)

Ma ja prosto ne mogu da verujem u to, pošteno se nisam ni navikla na činjenicu da je mm umro. Danas upisujem na poslu Makau za paketić, i odlučim da je mali za predstavu ali rekoh bolje da tu odluku donesemo zajedno mm i ja. I uhvatim telefon daa ga zovem a onda se sledim.
A život će ići dalje, da.. Ali zaista sada ne razmisljam o tome čeka li me negde neko ili ne... Idemo sat po sat, dan po dan, godinu po godinu pa kako bude..

Ana RR -> RE: NovembaRRski bar (25.11.2015 23:29:57)

O Wiv...[sm=smiley13.gif] biće puno tih trenutaka, teško je odjednom shvatiti i prihvatiti i reprogramirati sebe. Život ide dalje i sunce i dalje sija, i sve je kao i pre... samo što nije kao pre. Samo polako, korak po korak, dan po dan.. jednog dana neće više toliko boleti. [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 1:51:53)

Oh,wiv[sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif]
Sat po sat,korak po korak....sta drugo[sm=smiley13.gif]
Ja se probudih opet i ne mogu da zaspim.

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 8:11:15)

Jutar u bar!
Wiki, zaboravi' da ti kažem da mi pošalješ link od tog lika, da ga ošacujemo. Da vidim vredi li čemu[sm=jezicek.gif]

Kato srećan imendan sas zakašnjenje.
Di ga je miš da kuva kafu, ima da je progonim[sm=hudicek1.gif]

mali_mis -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 9:18:08)

Jutro [sm=kava.gif]
Trco ako mislis mene da proganjas, stani u red [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 9:58:25)

Mišu mišu ajd već kad kuvaš kafe da i meni dva lonca da otvorim oči.
Strašno se osjećam,kud ono malo što sam spavala imala sam snove da Bog sačuva.

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 10:05:37)

Jutro i od mene. (Napokon)
Ovih dana sam bila bas u guzvi pa nosam stigla ni da se javim.
Misu bas mi je zao za posao.
Wiv [sm=smiley31.gif] samo polako korak po korak. Vremenomce biti lakse.
Trco moze kafica.

[img]http://www4.slikomat.com/13/1126/6qu-home-0.jpg[/img]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 11:27:23)

Misu,sto si dala otkaz?
Moze kafa,evo upravo kuvanm!

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 11:40:04)

Jaoj koliki miševi bre ovde!! Mišu nisam mislila tebe da progonim, onog drugog miša - dala otkaz i rekla da će ujutru da se druži i da kuva kafu, a sad ni rep ne vidim [sm=smiley36.gif] (ako si to ti i promenila si avatar - zadaviću te ahahahahahahahah)

Zemunka85 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 11:48:52)

Wiv, pretuzno. Ljudi su zaista, zaista bezosecajni danas [sm=smiley19.gif].
Ja vec dugo nemam FB i veruj mi da ne znam ni kako ni zasto, juce nesto ceprkam po FB mm i dodjem do tvog profila. Niti znam kako sam shvatila da si to ti, niti kako sam dosla do tebe. Ali vidim imte 10ak zajednickih sa mm, cak ste mi oboje jaako poznati (ti manje, njega sam vidjala sigurna sam). Zajednicki su vam pretezno ljudi sa Marine (Sv. Nikola splav - Brana, Bojana..). Mm i ja smo se tamo i upoznali i nismo izbijali odande, cak smo i 2011 NG tamo organizovali i slavili (ja sam tad bila trudna a nisam znala :D), sve one karte pica, natpise i sl je on radio .. tako, da moguce da smo se tamo i sretali. Sve to sam gledala sinoc pred spavanje, bas sam bila pod utiscima, pa sam i sanjala tako nesto - Marinu, drustvo i sl ...
Ti si neverovatno jaka, ja se divim svakom tvom postu. Verovatno i nes izbor. Imas malo dete i nema stajanja...a samo ti znas koliko je tesko. Tesko je i udvoje, sto se roditeljstva tice, a kamoli kada si sam, da ne pricam o praznini. Ali moras ..
Secam se jedne situacije, banalno je poredjenje, ali kada smo Li ja zaglavile u bolnici zbog njene eserihije, pa tamo docekale i njen prvi rodjendan, to je bio period najtezi za saradnju sa njom - ja sam svkai put kod kuce bila u panici kako da joj izmerim temperaturu, stavim kesicu za urin i sl .. a tamo? Niko te ne pita. Sve to radis sam, u sekundi i sa detetom kome je jedna ruka okacena na infuziji. I uspes. Tek tada shvatis da mozes.

Lepse bi bilo da to nikada ne osetimo, ali niko od nas ne zna sta nam sutra nosi. Niko. Ravno lutriji u danasnje vreme.
Jos ovi talibani nesto sad Srbiju pominju, ja sam do j.ja paranoik za to ..

LM, kod mene standardno. Ucim, L u vrticu. Uzzaaasno kaslje, ne prestaje, ali ja to - malo meda, limuna, caj, sirup neki i aj .. bude bolje za koji dan, Vodicu je danas da gledamo Kokosauruse, samo da nas ne izbace koliko kaslje. Jooooj ja bih nju svuda - svaki dan neka akcija, ali svaki juce predstava, pa bioskop, pa kumovi, igraonica, pa gosti, pa uzeli smo karte za jos jednog Deda Mraza, pa zaPinokijo, pa Masu i Medu ... zato je i razmazena. Navikla je sve da se vrti oko nje i onda kada treba da ide sa nama da nesto mi zavrsavamo, haos, samo vice "Meni je dosano, ko ce da me zabavii i sl"...
Jaaaoj juce sam je vodila na sisanje prvi put - do ramena aoooooo kako je ona nju osisala. Brt, pa nzm .. vrv joj je Lara prva musterija. Uzzzassss. Veze nema, ni linije, ni oblika, nit do ramena. Popizdela sam. Jos joj trazim kikice da joj uplete, kaze ne ume ggggrrrrr .. a bas je L bila mirna, nije do toga.

Odoh da ucim, [sm=smiley31.gif]

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 11:52:34)

Dobar dan,sto je hladno napolju stigao i sneg kod nas.
Sioc sam bas gadno spavala,ubi me ovaj kasalj vec[sm=zmeden.gif]
Malisa zaspo,probacu i ja dremnit malo.

mali_mis -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 12:02:41)

branki, doveli su nam novu seficu, sa kojom sam svaki je[sm=smiley35.gif] dan imala "informativne razgovore" od po 2 sata, tokom kojih mi je govorila da sam glupa, nesposobna, ne znam nista da radim, matora (ja u najboljim godinama), da imam velike podocnjake, da trebam da razmislim sta zelim u zivotu, bukvalno mi je ubila volju da dolazim na posao i radim. Izdrzala sam drndanje 3 nedelje, i zalila se ovima iznad nje, al nista. I onda mi je pukao film, jer sam skontala da niti spavam kako treba, niti jedem, da cu nacisto prolupati, i da necu da dozvolim da mi neka idiotkinja i glupi posao zeznu zdravlje i zivce.
Tako da sad odmaram, i zderem ko prasence da nadoknadim, i srecna sam [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>