RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 12:58:04)

Trco znam ja da nosi mislila na mene. Nego se nadjoh tu pa reko da posluzim.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 13:08:47)

Joj Mišu koja kuč.. ja vjerovatno ne bih ni toliko izdržala,i ona moja je kreten ali bar ne vrijedja nego je onako bezobrazna.
Ja kuvam supicu dori i sebi,ona danas na dijeti a meni stalno muka pa ne mogu ništa jesti.

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 13:26:45)

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Trco znam ja da nosi mislila na mene. Nego se nadjoh tu pa reko da posluzim.

A ja somica ne reče ni hvala!

HVAAALAAAAA [sm=smiley27.gif]

Drugi mišu, ako si onda otišla - nadam se da si joj sve sasula pre nego što si otišla [sm=smiley36.gif]

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 13:54:32)

Dobar dan žene, šta se radi?

Kod mene radno, bas sam se nešto provrednila.
Kupih karte da idemo kod tate i sad odbrojavam još 30 dana [sm=smiley1.gif]

[sm=morje.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 17:25:43)

Kod nas bila zaova sa indijančićima sad odoše.
Gladna sam najstrašnije a šta god da pojedem ne godi mi pa jedem samo perece.

Figaro88 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 18:36:29)

Da li ima neko na forumu ko se bavi pravima?Danas smo obavesteni da ce izvrsitelji da dodju da popisu stan,zato sto se jos uvek vodi na agenciju a agencija je izgubila spor i sad popisuju imovinu za zaplenu.Mi imamo kupoprodajni ugovor,uredno overen u sudu,ali posto nismo uknjizili stan kazu nam da to ne vazi i da je nas stan i jos 11 drugih u zgradi vlasnistvo agencije i ide za zaplenu.Ujutru cemo otici do suda,do advokata,ali ja cu poludeti do ujutru.Ne mogu da verujem da se ovo desava,svaki savet sta i kako dalje bi mi znacio[sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 19:24:34)

Uh Figaro, ja ne znam nista o tome ali mogu zamisliti kako se osjecas. Nadam se da ce sve biti u redu :-*

Figaro88 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 19:32:03)

Ne mogu da poverujem sta se desava.Nadam se da ce naci nacin da uopste ne bude popisa.To je 11porodica,svi imamo malu decu,ujutru cemo pricati sa komsijama,mozda neko od njih zna neko resenje,mada mi se cini da mi zakonski ne mozemo nista.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 19:41:43)

Zemunka, sigurno si ga vidjala na marini, on je visio tamo godinama pa presao na office.
Misu trebala si prvo da je malo izd[sm=smiley35.gif] sa pričom o mobingu, čisto jer ti se može.
Figaro strašno, ne mogu ni da pomislim kako vam je.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 20:46:18)

Znate šta,imam najboljeg mužića na svijetu,vozio me u bazel da kupimo ćevape jer sam ih se sjetila,pa mi je usput kupio i suvog mesa i eurokrem [sm=smiley36.gif]
Joj Figaro ne znam šta da ti kažem,valjda će sve izaći u vašu korist [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 20:58:33)

Divno Emice [sm=bravo.gif]
Tako bih popila neki alkohol, i napila se kao [sm=smiley30.gif]
[sm=smiley36.gif]
Užas koja sam nemajka

Maslacak15 -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 21:08:02)

Joj Figaro neznam[sm=smiley13.gif]

Znam samo da zbog teoretske mogucnosti takve situacije ovde postoji poseban pravni korak PRE kupovine, gde se izvodjac / prodavac pravno obavezuje da cim
primi pare za tu nekretninu ona se izuzima istog trenutka iz njihove imovine i pre nego sto se pravno formalno okonca preknjizenje. Jel to traje i knjizi se naravno kad je sve zavrseno, tj kad legnu pare plati porez i sve peripetije okoncaju. Tako da je meni jasno zasto je problem nastao, ali se iskreno nadam da ce advokati pronaci resenje za tu situaciju.....

Pozdrav zene[sm=smiley31.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 21:29:38)

Vece zene [sm=smiley1.gif]
Kod mene ovih dana radno,trcim od skole do vrtica pa opet do skola i sve ukrug.Imala roditeljski kod oba deteta,danas Savet roditelja.
Ako se nekome jedu cvarci neka svrati,mm malopre zavrsio sa topljenjem istih.Najela sam se kao prase,sada cekam suvo meso.
Emice na pocetku trudnoce sa S samo mi se suvo meso jelo,tako da te razumem potpuno [sm=smiley36.gif]
Figaro bas bezveze situacija nadam se da ce se sve srediti.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 23:20:01)

Figaro,a sta se desava ako ne pustite tog popisivaca u stan?mora da ima neko resenje,valjda[sm=smiley13.gif]neverovatno!drzim palceve da se nekako sve sredi,ipak.

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 23:37:18)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Da li ima neko na forumu ko se bavi pravima?Danas smo obavesteni da ce izvrsitelji da dodju da popisu stan,zato sto se jos uvek vodi na agenciju a agencija je izgubila spor i sad popisuju imovinu za zaplenu.Mi imamo kupoprodajni ugovor,uredno overen u sudu,ali posto nismo uknjizili stan kazu nam da to ne vazi i da je nas stan i jos 11 drugih u zgradi vlasnistvo agencije i ide za zaplenu.Ujutru cemo otici do suda,do advokata,ali ja cu poludeti do ujutru.Ne mogu da verujem da se ovo desava,svaki savet sta i kako dalje bi mi znacio[sm=smiley13.gif]

KOliko znam nemaju pravo na to. AKo ste zaključili pravno validan ugovor o kupoprdaji bez obzira na prenos valsništva nemogu tek tako da udju u stan i naročito nemogu da plene vaše stvari pa ni stan. Ugovor je validan i vi kao pravno ispravna treća strana ne možete da snosite posledice malicioznog prodavca. Svakako bi bilo najbolje da advokat bude tu ako do toga dođe. Imate pravo i da izjavite prigovor na odluku o zapleni vašeg stana. Vi kao treća lica ne možete da odgovarate za obaveze prodavca. Stan je vaš i tu je tačka.
Raspitajte se da li možete da izjavite prigovor na izvršenje

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (26.11.2015 23:55:32)

Ne mogu da poverujem sta se desava.Nadam se da ce naci nacin da uopste ne bude popisa.To je 11porodica,svi imamo malu decu,ujutru cemo pricati sa komsijama,mozda neko od njih zna neko resenje,mada mi se cini da mi zakonski ne mozemo nista.

NIje mi jasna jedna stvar - ako je pitanje zaplene stan šta ima da neko dolazi fizički u stan?! to nema smisla.
Mislim stvarno da to ne ide tako.

bubulence -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 0:49:36)

Hm. Ne znam celu pricu. Ali na primer, firma koja je pravila nasu zgradu je otisla u stecaj i mi smo morali da radimo izlucenje iz stecajnog postupka da nam se ne bi dogodilo bas to o cemu pricas.
U svakom slucaju, 11 stanova je u pitanju. Drzava ne bi smela da dozvoli tako nesto. Ipak se bluze izbori...
Lepe snove vam zelim zene moje

marketing RR -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 1:20:43)

Drage naše dame,

Značilo bi nam da sutra između 13h i 14h postavite pitanje nekom od doktora na Ringeraji (pedijatar, psiholog i dermatolog), i unapred se zahvaljujemo. Evo linka na temu u kojoj se mogu postaviti pitanja, samo prilikom postavljanja pitanja naglasite kog doktora pitate:

http://www.ringeraja.rs/forum/novembarski-online-sastanak-sa-pampers-doktorima/m_1680465/tm.htm

Možete postavljati i kasnije ako se set_ite da nešto niste pitali, narednih mesec dana, do sledećeg sastanka, samo pitajte, pitajte, pitajte :)

Figaro88 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 2:27:59)

Mi imamo pravo njih da ne pustimo u stan,i necemo.Ujutru idemo do suda da vidimo sta mozemo da radimo,i do advokata.Posle cemo videti sa komsijama isto.Ono sto smo do sada saznali je da moras da budes upisan u katastar da bi bio vlasnik.Postoji mogucnos da se ova firma dogovori sa njima i da se postupak obustavi,ali ako do sada nisu imali odakle da im isplate dug ne znam kako mogu da stvore pare sad za tri dana.Oticicemo i do katastra da vidimo da li mozemo jos uvek da prenesemo zahtev za knjizenje na nas.Ne znam ni kome vise da se obratimo,prosto mi je neverovatno da se ovo desava.

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 6:54:07)

Dobro jutro zene.
Figaro ja nisam peavnik pali radimu katastru pa znam za neke takve slicajeve. U katastru mozes da podnezes zahtev za uknjizbu bilo kasa ako si z mogucnosti uradi to odmah danas. Drugo, sa svom dokumentacijom o stanu i ponesi za svaki slucaj i racune o struji ili.nseto slicno da bi mogli da dokazete i da zivite u stanu pa ravac kpd sudije kao trece lice sa dokazom da si vlasnik stana trebalo bo da izuzmu stan iz resenja o izvrsenju. U katastru sigurno vec i postoji teret na vasem stanu i za to sud treba da ti izda resenje da se te zabelezbe brisu.
Nadam se da sam ti koliko toliko pomogla.
Odo sad na posao.
Kad stignem kuvam [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 7:50:41)

Mamin mišu ala se vidi da kucaš sa tableta/telefona ili još nisi došla sebi [sm=jezicek.gif]

Dobro jutro!

Figaro, devojke sve rekle. Ja se i tako u to ne razumem

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 8:04:47)

Evo obecane kafe.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1127/4fg-Coffee.jpg[/img]

Trco kucala sam sa telefona u busu.
Izvinjavam se za greske u pisanju.

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 8:09:58)

[sm=kava.gif] ja danima napisem po jednu poruku i nestanem, mrzim zimsko vreme nista se ne stize

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 8:29:00)

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Trco kucala sam sa telefona u busu.
Izvinjavam se za greske u pisanju.

Hvaalaaa za kafu!!!

A za greške nemoj da se izvinjavaš. Ja kad nekad pročitam moj post počnem ozbiljno da se pitam da li patim od disleksije. Sve permutujem slova, a crnjak je što kucam na slepo, tj čitam ono što kucam!!!!

mali_mis -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 8:54:49)

jutro [sm=kava.gif]
probudili se oko 7, i sve cekam da ovo moje cudo ponovo zaspi, kad cvrc, evo ga kod mene u krilu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>