RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 8:56:13)

Joj boze tek sad stigoh da procitam post. Katastrofa. Nikad vise necu kuckati u busu dok stojim.

Figaro88 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 8:59:05)

Hvala puno mamin misu,celu noc sam jurila po internetu i sad sam zvala oca da ide da uradi sve ovo i da ode do advokata.Nadam se da cemo uspeti.Da li mozda znas da li jos uvek postoji mogucnost uknjizenja po hitnom postupku?

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 9:09:19)

Dobro jutro,ovo vrijeme me baca u depresiju,treba dočekati mart.Danas radim a pojma nemam kako da se okrenem,užasno se osjećam.

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 9:36:00)

Dobro jutro!!! [sm=smiley1.gif]
Figaro javljaj nam šta se dešava. Iskreno mislim da će sve biti ok.

Mi danas šefu slavimo rođendan. kupismo i prigodne poklone [sm=smiley36.gif] a malo ga i zezamo

Dan je bljak ali ja ne dozvoljavam da me to ponese. Neću da se nerviram danas. Petak je! [sm=smiley1.gif]

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 10:07:49)

Figaro ja ne znam odakle si ti, ali kod mene u sluzbi ako je predmet zaprimljen da nas vec naredni dan ide u rad ukoliko nema nekih smetnji tj. ako nema ne resenih predmeta ispred.
Reci mi odakle si?

Leptiric123 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 10:42:06)

Figaro ja se isto nadam da neće biti problema da će se rešiti situacija[sm=smiley13.gif]

Figaro88 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 11:19:04)

Mamin misu hvala ti puno jos jednom,uradili smo tako kako si rekla,danas je dat ugovor da se uradi aneks i vec u ponedeljak mozemo da ga knjizimo.Na stanu ima teret ali su nam objasnili da to nije problem cim prodje knjizenje i da mogu da rade uknjizenje dan za dan.Ja sam iz Lazarevca.Tako da ne moramo vise da brinemo,bar ne toliko.Pao mi je kamen sa srca,nisam spavala uopste,ni jela,izludeli smo svi.Videla sam se i sa nekim od komsija i oni ce da rade isto.

dejana007 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 12:07:36)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Da li ima neko na forumu ko se bavi pravima?Danas smo obavesteni da ce izvrsitelji da dodju da popisu stan,zato sto se jos uvek vodi na agenciju a agencija je izgubila spor i sad popisuju imovinu za zaplenu.Mi imamo kupoprodajni ugovor,uredno overen u sudu,ali posto nismo uknjizili stan kazu nam da to ne vazi i da je nas stan i jos 11 drugih u zgradi vlasnistvo agencije i ide za zaplenu.Ujutru cemo otici do suda,do advokata,ali ja cu poludeti do ujutru.Ne mogu da verujem da se ovo desava,svaki savet sta i kako dalje bi mi znacio[sm=smiley13.gif]

Uh nezgodna situacija. Moram da se nadovezem na ovu pricu svako ali svako bi trebao da placeve, kuce, stanove upise na svoje ime kako se ne bi desavalo ovo sto se desava. Pravo svojine je neprikosnoveno pravo koje se dokazuje uvidom u katastar nepokretnosti. sad posto se krenulo u izvrsenje nemoguce je izvrsiti promenu u katastru jer verovatno stoji tamo neka zabelezba, ali cim se to sredi sto pre uknjizite stan. Potrebna vam je dokumentacija (ugovor, resenje o nasledjivanju isl od prvog vlasnika stana do vas kao poslednjeg - ranije i dokaz da je placena kupoprodajna cena - kada je stan otkupljivan od drzavnih firmi).
Za tebe preporucujem da sa tim ugovorom, originalom ili overenom kopijom odes do izvrsitelja koji sprovodi izvrsenje i da istaknes prigovor da je to tvoja imovina a ne imovina te agencije i naravno dokaz da si isplatila cenu za stan. Da trazis da se izuzme iz izvrsenja tvoja imovina a ako slucajno nesto kazu da je isteo rok ti kazi da nisi bila blagovremeno obavestena o tome da je i tvoj stan predmet izvrsenja. Ako je proteklo 10 godina od kupovine stana i plus imas ugovor onda si stekla svojinu i zakonskim odrzajem i nema da brines. Ako ti je ovih dana stiglo to resenje o izvrsenju napisi prigovor i odnesi izvrsitelju sa sve dokazom o svojini i isplati tj uplatnicu o kupovini stana. I obavezno idi do katastra i pogledaj sta ce ti reci tj dal je upisano neko pravo treceg lica na tvom stanu, ako jeste pitaj ih sta bi mogla da podneses da se zatrazi brisanje prava treceg ili njihove zabelezbe i dso pre pokreni postupak uknjizenja. Uknjizenje nije vise od 12.000 din. Ja sam zavrsila sa uknjizenem stana i kuce i verujte to je jedini nacin da se zastiti imovina i da s njom moze da se raspolaze ( proda, pokloni, nasledi) . Ako treba jos nesto pitaj. Ili mi posalji preko privatne poruke broj parcele gde ti se nalazi stan, ili bar adresu da proverimo preko javnog pristupa katastru.

Ukrato ne brini - nisi uknjizena ali imas ugovor. Pretpostavljam da imas dokaz da si isplatila cenu za stan i da u njemu zivis 10 i vise godina. Ne mogu ti nista. Bar sam ja do sad tako ucila, a ti naravno pravac advokat, izvrsitelj i katasatr.

P.s

Ja malo zakasnila sa odgovorom :D

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 15:15:49)

Figaro drago mi je da sam ti barem malo pomogla.
Dejana teorijski jeste tako kako kazes a sto se tice katastra brisanje zabelezbe treceg lica moze samo brisovnom dozvolom koju daje to lice ili sud. Uknjizba se moze izvrsiti i ukoliko postoji teret.

Ima li koga da skuva jedan caj?
Ja sad stigla kuci. Bila na nekoj sahrani smrzla se ko niko. Strasno!

dejana007 -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 15:37:27)

Afkorse. Nisam isla u detalje. Ali bolje da ode da pogleda i uputice je sta i kako. Be znam ceo postupak preko katastra kako ide.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (27.11.2015 16:19:27)

Ja došla da vas pozdravim.Bila na oslu pa išla kod sveki da napravim ručak,oprala veš i sad odmaram.Posle opet na posao a pojmam nemam kako ću pored svih onih mirisa [sm=smiley5.gif]

mali_mis -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 8:49:38)

Jutro [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 8:56:00)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro [sm=kava.gif]

Oooo je li to mogućeeeeeee!!!!

Miš nam kafu skuvala. Budeš li avatar promenila ''zgromiću te ja'' jer onda ne znam koji je koji miš [sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 9:13:16)

Dobar jutar, evo i mene na kafici.
Nadam se da će Figaro to završiti kako treba.

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 9:33:08)

Dobro jutro! Ja na poslu. još nisam pila kafu pa treba i meni jedna
U podne idem s drugaricama ringerajkicama u kupovinu igračaka. Osećam da ćemo im rasturiti radnju [sm=smiley36.gif]

mamin mish -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 10:01:12)

Jutro i od mene!
Dete otislo kod babe, mm radi a ja odmaram sama.
Treba da idem u nabavku za vikend a mrzi me. Napolju je bas [sm=zz_cold.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 12:32:32)

Ja se vratila sa pijace, a sad u nabavku u radnju. Popodne ću da se farbam i da zakucam krevet. Naspavah se danas ali me sad uhvatila kriza i opet mi se prispavalo :(. To je sve od ovog bzvz vremena.
Mod podseti me da napravim ukrase za jelku i čestitku za jasle. I nesrećni portfolio [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 12:34:49)

Mi se fvratili sad da zdimim pa pa premestimo ono u spavaćoj.

Figaro88 -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 14:16:44)

Hvala zene na podrsci[sm=smiley31.gif] Sto je najgore nista nije reseno dok ne dobijemo vlasnicki list iz katastra ili oni srede taj dug,mada oni sinoc tvrde da je postignut dogovor i da ce za dve nedelje najkasnije biti skinut teret sa stana.Mi cemo u ponedeljak i do suda da pokusamo da predamo prigovor,ne verujem im uopste.Mi bez grejanja vec drugi dan,pukla neka cev ispred zgrade na podstanici,valjda ce je srediti do veceras.Samo neki promblemi,da mogu da odem negde na kraj sveta,po mogucstvu da je stalno toplo, i da ostanem zauvek nikad se ne bih vratila u ovu drzavu [sm=zz_poop.gif]

vocicana -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 15:27:11)

Kakva glupa situacija, od ovog stresa ce vam trebati vremena da se oporavite, Boze kakav shit!
Wiv [sm=smiley31.gif]
Emicee polako draga, nadam se da ces moci da izdrzis, razumem te po pitanju mirisa I svega, nadam se da ti u ovoj trudnoci nece biti lose.
Trco obozavam tvoj nacin izrazavanja raznih stanja, najvise mi se dopalo sto cete rasturiti radnju! [sm=smiley36.gif]sa igrackicama

wivern -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 17:29:46)

Voci [sm=smiley31.gif]
Ono sa igračkama je bila Mod [sm=smiley36.gif] a ne Trca.
Emice izdrži jos samo 7 meseci :))), šalu na stranu to je užasan osećaj i uopšte ti nije lako.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 17:38:19)

imam cas sa devojcicim iz komsiluka a ja za rucak popila casu vina pa zaplicem li zaplicem jezikom samo tako [sm=zz_dance.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 17:46:31)

Gde ste zene?Kuvam neku corbicu,pisem neki zapisnik,kucam po kompu i cekam mm.Valjda se veceras vraca,otisao u Presevo opet juce ujutru.
A cita neku knjigu,S se blesavi,juce pao sneg pa svaki cas jure napolje a ja susim carape,odecu,jakne [sm=smiley29.gif]
Ivanka bice veselo na casu,pogotovo ako vezbate izgovor [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 17:49:20)

Jao Wiv tu sam pogresila moderatorku, a u trudnicama sam I trudnicu izmesala rekla sam Jole I Lisu [sm=zz_hot.gif]

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (28.11.2015 17:54:27)

Voci lepo sto nam svracas u kafanu,pozovi i svoje drugarice [sm=nosecka.gif].Ja sluzim i sokice i kolace,ne samo alkohol [sm=smiley36.gif]
Nego gledam u temi za sirupe koliko novih clanova imamo sa 1 objavom,imace Lesica i modovi dosta posla[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>