RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (10.2.2017 17:47:02)

Hahha koja je to zaludjenost sa tim slicicama, ali dobro, svako ima neki hobi koji voli.
Ja ciiitav dan za sporetom izduvalaa sam. Jedna masina sudova gotova , druga vec do pola puna. Sutra kod mame na rucak.. al sam Hapyyyyyy [sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (10.2.2017 18:40:01)

Emice kada popune tj izlepe ceo album dobijaju slatki paket.
Mi rucali,bila na mrezu da zovem majku,nestala nam struja ali srecom samo sat i po.
Sada da sredim ormane,oprala sam deci zimske jakne,prsluke.Jedva cekam lepse vreme,dosta mi je dzempera i debelih stvari.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (10.2.2017 22:50:20)

Vesela, potpisuejm, nikako da se zavrsi, a ja sa ovom gambavom rukom i zavojima, samoj sebi sam se smucila.
Rana mi je zagnojila, otvorila se celom duzinom posle skidanja konaca, da sam malo reci danas poludela u ambulanti, Ab pijem novi i tako, pritisakmi je 500 ceo dan samo zbog toga. Muzu sam rekla da vise nista ne pipam dok mi rana ne sraste, sutra i svaki naredni dan previjanje. Fuj, fuj, fuj!

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 0:30:18)

Auuu Voci bas bezveze, nemoj nista pipati do ti to ne zaraste.
Ja sam mrtva od umora, od onog stresa danas i od nespavanja. Samo sam usla da vam pozelim laku noc.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 7:41:18)

Dobro jutro.
Voci, rekoh ti, cuvaj se, ako se ne cuvamo same niko nas nece cuvati.
Kuvam kafu i sve ste pozvane!

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 8:30:34)

voci,lepo kaze ivana!evo i ja stizem na kafu[sm=kuza.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 8:33:30)

Dobro jutro!!!! Au voci, bzv. Bas se oduzi sve to...Pripazi malo i na sebe,sto kaze Ivana. Hmm...miris kafe[sm=smiley1.gif]

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 8:44:58)

Dobro jutro, bas stizem na kaficu. Mi budni od 6, iskoristila sam malo vreme za prebrisavanje prasine, sad polako da se spremamo za skitnju.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 8:46:19)

Ajde, branki, cekam te :) Duskic, ti si blizu, stizes brzo na kafu [sm=smiley36.gif]
Branki, u ponedeljak skola, meni je lose [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 8:51:10)

Boga mi i nama Ivana. A od septembra ce da mi bude duplo lose.

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:05:39)

Jutro [sm=kava.gif]
A. je drzao nogu na meni dok smo spavali, sanjala sam da je drvo palo na mene, ko u crtanom [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:11:06)

Misu, ti bas imas divne snove [sm=smiley36.gif]
Sanjice, nece, nece, nisi ti baksuz kao ja :)

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:12:02)

ivana,sanjice,isto i meni[sm=smiley36.gif]ja kukam gore od tvog sina!iscrpi me taj posao,treba da nam uvedu beneficiju,stvarno!

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:13:32)

Ivana, sve je super dok ne sanjam politicare, e onda sam pogub citav dan [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:26:55)

Branki, da se razumemo ne bi mi bilo tesko da radim da sam devojka. Ovamo trcis na sve strane. Secam se kad sam bila devojka milina. Zavrsis posao, dodjes kuci ceka te rucak. Zsto me.cudi kad ovi mladi kazu: "Ja nemam vremena".

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:31:52)

e,isto,ima i kod nas par neudatuih i kao ne stizu,eeej,pa kako onda tek mi da stignemo sa 10 puta vise obaveza od njih,jeste.mada,oni gledaju iz svoje perspektive,mi iz ove nase.ali,jeste ,u pravu si.ovo,deca,jedno dete,drugo dete,priv casovi,rucak,vecera,ciscenje,peglanje ,sve to u pola dana i jos kod kuce pisi gluposti za skolu.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:35:35)

Razumem vas, mada je generalno tako za svaki posao. Mene su ubijale moje smene, pre podne od 10-18h,popodne od 12-20 h. Jos oko sat vremena prevozom u jednom pravcu, ode ceo dan.
E sin ne kuka što ce u skolu, voli on da ide, zbog društva [sm=smiley36.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:44:50)

E Ivanice, jesam blizu ali imam dve prikolice...[sm=duda.gif]..A kad pomislim samo na posao,,[sm=zz_banghead.gif],..

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:54:23)

Dobro jutro zene.
Moji vec bili napolje sad se vratili.

Voci, bas mi je zao zbog ruke. Odmaraj. Nista nije toliko hitno. Sve batali, samo oko deteta koliko mozes.
Ja sam i dalje u potrazi za poslom. Stvarno ne znam kako ce to izgledati sa dvoje dece. Inace kao devojka sam i radila, i isla na fakultet i sve stizala. A sad ne znam kako ce to izgledati.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 9:56:23)

Cuvam se cuvam...[sm=smiley36.gif], nistapipnula nisam i necu dok ne sraste.
Dobro jutro. Skockice pisala samti u temi, nadam se da si se malo smirila.
Kafa moze, Branki, kod mene izvoli

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 10:04:10)

sanjalice,morace da izgleda nekako jer puno znaci jos jedna plata.nekako ce se uklopiti sve,nije lako,ali uigras se.
voci,stizem,evo bas pijem drugu..

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 10:08:46)

Jutro. Evo D i ja zavrsili sa doruckom, trazio je kacamak od prosa pa smo oboje jeli. Idemo da pogledamo jednu igraonicu za rodjendan 20.3. Pisala sam na temi, cudo je koliko su sve vec zauzere za taj termin :( tj.vikend pre, 20. je ponedeljak. Imamo tu termin za petak 17.3. u 18, mislim da ni to nije lose ako ne moze vikend. I tako.
Voci, da brzo prodje! Cuvaj se.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 10:11:34)

Rosita [sm=smiley31.gif] uvek se vratim dosta unazad da citam postove, divna si, dodji dodji cesce, bas fale stare clanice.
Branki ja sam i drugu popila, evo da se javim, posle cu malo kasnije i tako. Ej setala bi po planini, bas se radujem Zlatiboru, idemo 26-tog, popela bi se na mesec neto sam raspolozena da skitam.

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 10:11:45)

Kolko vi popijete kafe? [sm=jezicek.gif] Ja kafu ne pijem ujutru, u stvari sad je vise ne pijem uopste zbog ovih vrtoglavica.
Mi smo sinoc morali i Mitu da vodimo na rodj, taman na vrata, spremili se da pobegnemo, eto ga on jadan trci i naplakuje "za gde ste se splemili"... Jao.... A Matija mu " Idemo da ti kupimo iznenadjenje" Onda je placljivko reko da on zeli sam da kupi iznenadjenje, i samo sam ga obula tako u kucnom izdanju i ajde...

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 10:13:13)

ja ujutru,tj pre podne dve kafe,kasnije popodne jos jednu,tako otprilike.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>