RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 10:20:14)

Branki, mene samo plasi kako ce biti kad se razbole, jer bukvalno nema ko da ih cuva. Morala bih da nadjem neku zenu. Recimo sad ce G morati na operaciju treceg krajnika, sad pije ab 10 dana, posle ce morati u izolaciju da se ne bi razboleo, da radim ne znam kako bi.

Kako bih ja na Zlatibor... Ili gde god. Mislila da odemo negde sl nedelje, ali nne vredi G mora na kontrolu.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 12:21:58)

sanjalice,dobro,otom potom,zelim ti da nadjes posao neki korektan i da budes zadovoljna[sm=smiley1.gif]
nesto mi je bas hladno u stanu...i napolju je bas bzv..mm ode do prodavnice,boka spava..jao,kako mi se ne ide na posao..

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 12:28:15)

Ajte.zene na sejk: jabuka, ananas, mix crvenog voca. Kad sam ga vec kupila da ga koistim kako treba

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 12:40:16)

E to moze, kad vec kafu ne pijem.
Mene boli stomak, treba da dobijem. A boli me nesto i sa desne strane, u blizini mest gde je bio dren. Ne znam da li ke od op ili mozda slepo crevo. To mi sad ne treba uopste.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 12:40:28)

Sanjice, ja bih sa plazmom, bananom i bez crvenog voca [sm=smiley36.gif]
To sebi spremam sa stapnim mikserom :)

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 12:43:17)

Plazma goji[sm=smiley36.gif] Ti kao mm stavio covek plazmu a kao kupili smo zbog zdravih napitaka.
Meni kad pocne post bice mi to umesto dorucka.

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 13:18:06)

Sanjice, je l postis bas najstroze? Ja moram da se posavetujem sa svestenikom. Postila bih prvu sedmicu na vodi da se pricestim. Posto inace jedem skroz dijetalno i uzdrzano, pitam se moram li bas tako strogo. Volela bih ribu cesce. Zbog zdravlja, ne zbog gurmanluka. Kad sam dosta na poslu isto bi mi odgovaralo da moze nekad neki posni keks i sl
Voci[sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 13:22:43)

Rosita, vidi sa svestenikom da ti ublazi post posto je Vaskrsnji stroziji post. I riba se cak jede samo za Blagovesti i Cveti. Posebno sto si ti na posebnom rezimu ishrane sigurno ce ti dozvoliti. Ja obicno Vaskrsnji post izdrzim bez ribe.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 13:59:26)

Rosita, moze posna Plazma, ali ja je ne jedem kad postim na vodi.
Sanjice, sejk bez plazme ne priznajem kao sejk [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 14:06:38)

videh na fb kao slana plazma sa susamom..je l to fora ili stvarno ima?

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 14:09:33)

I ja videh na fb, kao reklamu, pa mislim da onda verovatno ima. Ali sam ja ipak za obicnu plazmu :)

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 14:12:44)

Videla sam i ja. Bljakic.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 14:22:52)

i meni je bljak!

eca89 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 14:56:35)

Evo i mene, povratak otpisanih!
A., spava i to krevetcu i to je zaspala sama, uz malu pomoć moju[sm=smiley36.gif], naučila se u bolnici, sinoć sama ide u svoj krevet, ajde ima i nešto dobro.
Ja sam pospremala stan, muž na poslu, ova 2 dana nije išao, jer ima pravo biti sa nama od 11-19h, pa je bio, inače bih ja pukla sa njom sama, ode žena kao da je došla u hotel[sm=smiley36.gif]!

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 15:12:02)

Eco, što ste bili u bolnici? Koj žena je otišla?
Mati, jel ti je rana sada ok? Znam da si pisala da nešto nije bilo uredu.

Sad mi se pije plazma sejk.
Čula sam i ja za tu slanu plazmu. Ja bih probala, više volim slane grickalice.

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:10:17)

Sanjice, hvala.
Znam za posnu plazmu. Ja licno od posnih najprostijih keksova najvise volim Stark Avala.
Pitam, jer u strogom smislu i dvopek nije na vodi, recimo ( mnogi nisu ni posni, al dobro sad), a keks opet ima neku biljnu mast.
Lose sam spavala pa mi glava puca. Bas lose podnosim kad lose spavam, ni malo od one nekadasnje mladalacke izdrzljivosti[sm=smiley36.gif].
D i ja pogledali igraonicu i napravili predrezervaciju.
On spava, a ja evo uradila pedikir :).
Posle idem na jogu. To je nesto sto sam sebi priustila, sto bih rekla- jedini izlazak. Idem sad treci mesec i svidja mi se.
:*

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:19:24)

Super Rosita. Ja krenula da gledam film i ove dve nisu zaspale i ja stadoh sa gledanjem.
Posle idemo u goste i tako. Glava me boli. Sad cu da merim pritisak.

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:22:06)

Rosita, super za jogu. Gde ides? Ja sam isla par casova i odustala kad je Ika bio beba. Sad bih vec mozda mogla to sebi da priustim, nisu vise bas vezani za mene.

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:32:31)

Idem kod mene u komsiluku, teretana pa tu iznajmljuje Ninas fitnes tim. Radimo fitnes jogu i istezanje. Tek pri kraju nekad malo i relax, mada sam ja krenula sa idejom relaksacije jer mi je svega bilo preko glave. Ali prija i ovo, napredovala sam, sad umem da izvedem neke stvari koje nisam na pocetku. Dobro je sto je maltene u zgradi pa me ne pece luda majcinska savest, 3x nedeljno sat vremena, mada subotom nekad ne odem. Dobra stvar je krenuti na nesto. Ja nisam nikad nista trenirala, a s obzirom da mi ne treba preznojavanje i skidanje kg, ovo mi je bas po volji.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:37:16)

gdje ste,fino ste se raspisale.Mi isli u Bazel,Dora i ja vozom a mm i David autom.Oni su vozili svekijevce na aerodrom pa smo se tamo nasli.Malo prosetali,rucali pa kuci.odoh napraviti nama dvoma kafu,nesto mi se pije.Hoce jos neko [sm=smiley1.gif]
Vracajuci se kuci zaustavi nas policija,kontrolisu pojase,ja pozada i nisam svezana.Srecom nije naplatio kaznu nego samo da se odma svezem,a da zna da sam na sred autoputa sa prednjeg prelazila na zadnje sjediste(u toku voznje) ogulio bi me samo tako [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:42:06)

emije,ja citam-mi isli u brazil[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 16:57:19)

Emice, kod mene nema pomeranja. Kako sednem napred vise ne prelazim. U sustini nisam nikad sedela sa decom pozadi.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 17:00:03)

Sanjice ni ja ne sjedim pozada,ali David poceo zaspivati i ispadne mu cuca.Rasplakao se mislila sam da ce poceti povracati i sta cu,ne mogu ga pustiti da toliko place.

serpica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 17:24:54)

Dobro vece drugarice [sm=smiley1.gif] ima li mesta u kafani? Ajde da castim,danas je tacno 5 god kako sam se registrovala na ringeraji [sm=smiley1.gif]
Ko da je juce bilo... pa da popijemo u to ime [sm=zz_dance.gif]

eca89 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 17:53:05)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Eco, što ste bili u bolnici? Koj žena je otišla?

He, he Sanjalica, ma ja sam za A., napisala da se šeta po bolnici, kao da je u hotelu!
Bila je pehlađena i krenula brže disati, pokupila je neki respiratorni virus, ali ok smo sad!
[/quote]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>