RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 19:32:16)

Serpi za tebe uvijek ima mjesta [sm=smiley1.gif]
Joj boze dusa mi spava,cini mi se da cu zaspati prije djece,sad sam se tusirala.Mislila sam da ce mi pomoci a ono jos gore.

veselicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 19:38:01)

Serpi [sm=smiley27.gif]
Emice ako si se tusirala toplom vodom nije cudo sto ti se spava.
Ja sam sedela iza u kolima sa decom,a ne volim da sedim nazad nikako.Muka mi je,mada kada sam sa decom onda nije,sta ti je majcin instinkt[sm=smiley36.gif] Sada vise ne mogu iza i da hocu,jedino ako kupimo veci auto.
Voci ti si se bas posekla,ne kvasi ranu i ne radi nista dok ne zaraste,moze to bas da se iskomplikuje.

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 19:52:23)

Jao, ja neverujem sta se dogadja..Uzas, prvo mama polomila nogu, prosle nedelje, danas brat. Oboje u gipsu!!!!

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 19:56:10)

Uh...grozan dan. Malo da vidim sta se radi po.netu pa da sredjujem decu .

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 20:25:45)

Veselice nisam toplom nego vrucom,pusilo se iz mene [sm=smiley36.gif]
Ja sam se pozada vozila sa Dorom samo kad idemo za Doboj inace ne.Ali kad Davidu ispadne cuca nemam srca da ga pustim da place nego se orebacim nazad.Sreca pa sam i bez problema predjem [sm=smiley36.gif]
Ih Duskic,bas ih je snaslo,da se brzo oporave

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 20:41:22)

duskic,bas nezgodno[sm=smiley13.gif]zelim im brz oporavak!
mi bile kod komsinice u zgradi,boka i ja,muz radio sa bozom.prethodno menjao neko svetlo na autu,mora zbog mora,taj trosak sad nije trebao,ali ajde..

suzi kju -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 23:00:22)

Su Duskic bas vas poteralo. Brz oporavak.
Ja se dopisujem a mužem i bas mu kažem da me sve ovo podseća na dane kada smo se zabavljali [sm=smiley36.gif]
A on poče da mi piše "ljubavne poruke "[sm=jezicek.gif]
Udvara se kobajagi. ..šašav čovek.

Skockica -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 23:00:45)

Dobro vece. Vasi i ja smo danas isli malo do grada, mislila i na igraliste da ga vodim da nije poceo da kmeci da idemo kuci da spavamo. Pa kog vraga ustajes u 6 [sm=zmeden.gif]
Posle smo odmarali, ja oko vecere, ali samo sto sam sela da jedemo stomak me je tako zaboleo da sam se uplasila da je krenulo. Ali sreca nije, jos mu je rano.
Sutra idemo u St. Galen da pogledamo neki Peugeot sto ima 7 sedista, mi svi veliki, sad i bebi kad dodje da ne bude gurkanja pozadi [sm=smiley36.gif]. A kad nam ne trebaju ta dva sica pozadi, onda imamo veci gepek za kolica, namirnice i slicno.

Duskic, brz oporavak mami i bratu, bas nezgodno. Jesu li se poklizali negde?

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 23:02:50)

Suzi, uvek kad odem kod mojih podsetim se na dane zabavljanja kad krenem da se dospisujem sa muzem. [sm=smiley36.gif] Valja se malo podsetiti.[sm=smiley27.gif]

Duškić -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (11.2.2017 23:37:29)

Bas nadrljali. Hvala Vam, uh morala sam da napisem, bas sam se nasekirala..Bice dobro, ali ljudi totalni sok vise. .
E Suzi, to je bas lepo..[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

PustinjskaRuza -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 7:14:37)

Ja ko padobranac. Samo da pozdravim.
Jos sam u krevetu a sinoc mi gosti bili.
Sve je ostalo na kuhinji. Nisam mogla sinoc nista pospremiti.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 7:56:24)

Dobro jutro.
Duskic, mogu misliti kako im je [sm=smiley13.gif]
Ja opet nudim prvu jutarnju kafu.
Inace, ja uglavnom pijem samo ujutru jednu kafu, retko dve. Preko dana ne pijem, osim ako odemo u goste, mada i tada često odbijem. Jedino znam jednom u par dana sebi da napravim nes popodne.

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 8:13:51)

Dobro jutro
Pijem kafu i smisljam sta da kuvam bebbanu..ideja bez!

milicicak -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 8:22:09)

Jutar u kafanu :)
Ja pijem nes, pa izvolte. U poslednje vreme me turska tera na povracanje...
Mini buba doruckuje pa da je spakujem kod b&d, mm ode na posao a meni danas dan za sredjivanje, celu kucu sam isplanirala da prevrnem. Moram da napravim mesta u mini bubinoj sobi za lego voz...
Rosi, lepo je videti te na RR [sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 8:29:28)

Milicicak, nedostajes :)
Mi cemo danas malo otici da prosetamo po Jumbu sa prijateljima.
I da, moja maca je porasla, danas nam je devet meseci,vreme leti.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 8:31:29)

jutro i ovde!
suzi,to je bas slatko.
boka i ja samo sto smo ustale,ja skuvala kafu,muski jos spavaju.sneg pada,a mislila sam da ga necu vise videti ove zime.
milicicak,i meni neka muka,ne znam da li je do turske kafe,moracu da testiram.

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 8:39:24)

Dobro jutro. Ovde ne pada sneg, ali je popriicno hladno Ne mrdam nigde sa decom.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 9:12:54)

ni ja ne mrdam nigde,danas nas ceka kupanje,spremanje ko sta da obuce,pripreme..krece radno od sutra..

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 9:19:58)

Jutro devojke.
Milicice, mila, bas sam se pitala gde si! Moram se detaljnije raspitati na temi i za nase drugare alergicare, nadam se bivse!
Tata nam radi. D i ja pricamo sta cemo danas. On doruckuje. Mogli bismo malo da provozamo bicikl, al ne znam koliko je hladno. On bi posle gledao Gulivera. Pa popodne spremanje za rabotu :(. Jos ako namolim mm da me ofarba, ih[sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 9:50:42)

Anck ti imas jos jednu bebicu,to je super[sm=smiley31.gif] Tek sad shvatam koliko dugo nisam ulazila ovde [sm=smiley36.gif] Kod nas suncano,danas cu do mame da iskoristimo poslednji dan raspusta.Bas je nesto bio kratak,fali nam bar jos nedelju dana da se odmorimo kako treba.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 9:51:01)

Rosita, ne znam u kom delu grada si, al na Mirijevu nije za voznju biciklom :)

mali_mis -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 9:55:06)

Jutro, kafa za vas [sm=kava.gif] ja cu mineralnu.
Juce sam imala strastvene zagrljaje sa wc soljom iz svih poza, nista mi se vise ne jede, samo bih se nalivala mineralnom.

PustinjskaRuza -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 10:30:57)

Cuj Rosite m je farba. Eee da moj hoce sta bih dala [sm=jezicek.gif]

Dosla mi menga, bas sam nikakva.
Kad smo kod farbe , jeste li vi imale problem sa primanjem boje / farbe kad ste u toku menge?

Rosita -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 10:36:57)

Haha, sta ga kosta, manje ga kosta nego da me farba frizerka[sm=jezicek.gif], a on me i tako najbolje ofarba.
Necemo ni mi biciklom, vidim da je minus. Malo cemo prosetati.
Lep dan zene :)

milicicak -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 10:41:48)

I mene mm farba :) a mini buba mu pomaze [sm=smiley36.gif]
Milicicak je u nekom poslovnom ludilu, nema vremena da dise a kako stvari stoje taj period ce da se nastaviiii. Al bas sam srecna zbog toga, jedino mi propadose planovi da upisem specijalizaciju na medicini. Steta da se ne iskoristi svo ovo znanje u vezi ishrane dece sa alergijama [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>