RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 11:08:50)

Zdravo zenskaci. Jao sto je hladno, kanim se da izadjem da kupim hranu za macora ali mi se ne da. Kako bas u nedelju da mu nestane.
Ja se godinama farbam sama, tacnije od prve trudnoce. Dam sebi oduska nekad i prepustim frizerki, ali uglavnom sama. Mm jadan hoce da mi pomogne, posebno sad posle op, ali lakse mi sama. Inace njegov otac farba sveki, pa kaze kad moze on mogu i ja...

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 11:12:26)

Mm nekad fenira. Deci pravi frizure.[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 11:15:30)

ja to sve sama,sto se tice farbanja i najvise tako i volim.

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 11:35:30)

Sto se tice ne(primanja) farbe u toku mens to je normalno, zbog hormona. I ja se sama farbam.
Mi odosmo u Jumbo, pozdravljam vas 😘

mati -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 11:40:14)

IZVORNA PORUKA: Sanjalica
Mati, jel ti je rana sada ok? Znam da si pisala da nešto nije bilo uredu.

Pa sto se tice dr jeste. Ali na uz je radiolog video neku kolekciju koja postaje gusta, i tu mi je na dodir bas tvrd stomak. Prestala je rana da curi, ali ja mislim da se to sad sve skuplja unutra. Trazila sam misljenje jos jednog hirurga i on kaze da ne bi trebalo da bude strasno. Ma mogla bi roman da pisem. Sve u svemu, cekam da pocnem da radim pa da trazim nekog hirurga na VMA koji bi pogledao nalaze.

vocicana -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 12:57:43)

Dobar dan mackice. Figaro, citala sam tvoje postove od ranije, dodji nam cesce [sm=smiley31.gif]
Icka lepo se provedite, ja sam zeljna da odvedem dete negde tako, ali sacekace to jos.
Milicicak, ja sama farbanje, friziranje, mm nista o tome ne zna, tacnije svi smo svoji frizeri, jedino sisa i malog masinicom, jako lepo to uardi mogu ti reci. [sm=smiley36.gif]
Danas za rucak za nas velike ne znam sta cu, malom se kuva, juce sam se slatko najela rostiljskih kobasica, krompir pirea i salate. Supa naravno...a danas....[sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 14:41:28)

Voci, nema u Jumbu nista posebno za decu, osim igracaka [sm=smiley36.gif]. Bili malo i do Usca, pa cemo sad do prijatelja.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 15:08:24)

Pa ja ovde od sinoc nisam pisala.Ganjala sam Doru po stanu sa Davidom u rukama,umirem [sm=smiley36.gif]ovde nesto kao sunce sija ali ne idemo nigdje.Smisljam kakav bih kolac napravila.Mislila sam jaga kolac ali sam zagubila dobri rezept

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 15:17:53)

Ja sam pravila lenju pitu sa jabukama. Imala sam puno jabuka, pa da ih iskoristim da ne propadnu

Milena18 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:02:27)

Ivana, bravo za devet meseci!
Sanjice, dala si mi ideju, mogla bih i ja lenju pitu da pravim, imamo dosta jabuka, a slabo ih jedemo sveže.
Uh što se meni vozi bicikl, nisam već dugo, dugo, jedva čekam proleće da počnem ponovo.
I ja se šišam i farbam sama, ali meni je kratka kosa, pa mi je lako. Odem ponekad i kod frizera, ali retko.

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:05:28)

Hello cure

To da ne prima boju za vreme mens. bar kod mene nema veze s vezom, uvek mi je dobro ofarbano bilo. Bas poslednji put kad sam se farbala imala sam,.

Malisa naucio da puzi, sad ga ima svuda po kuci. Stigoh do pola da oribam, moram sto pre eno nameracio se na deciju sobu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Danas isli malo u setnju, ja jedva docekala, a ono...Siiibir jbt [sm=smiley13.gif] bili pol,a sata jedva docekala kuci da krenemo.

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:21:21)

Dobr dan.
Kuvam kafu, ko je za.
Zavrsili sa ruckom, oprala sudove i sela. Macici se igraju i svadjaju.
Ja za dezert imam puding od cokolade i vanile. Dva dana nisam izasla nigde. Sutra cu, i ovako me ceka ludilo.

Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:24:14)

Ja pravila u petak cokoladne pudinge, a juce kod mojih mama pravila Urmasice pa mi poslala, i danas uzivam u njima

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:24:38)

moze meni kafa...ja ucila sa bozom,cekam da se ostatak probudi,pa da rucamo..kasno smo doruckovali.
sanjice,odolecu tvojoj lenjoj piti[sm=jezicek.gif]

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:29:46)

Branki, izvoli [img]https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c060.gif[/img]
Obozavam urmasice, nisam ih dugo jela.

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:30:35)

Mi rucali. Recept za lenju pitu je cista desetka.[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:31:08)

hvala,sanjalice,diivna je slicica[sm=smiley1.gif]
ja to ne umem da pravim,mislim nisam nikad..a,jela sam kooo zna kada,davno..

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:39:58)

ja nemam pojma sta bih sa sobom,mogla bih neki kolac ali za sve treba dugo dok napravim pa dok se ohladi i mene ce zelja proci.a da nesto kupim danas nemam gdje.

branki* -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:47:48)

ajde,bre,emice,sta ce te proci zelja,pravi neki kolac[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:50:16)

Branki ma nemam pojma sta da pravim,mada meni je stvarno vise da nesto mjesim nego sto mi se jede.Pojest cu mozda parcence da probam i to je to.Ali uhvati me da nesto pravim i onda ludim [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:56:41)

Emice, kako ne znas sta ces.[sm=smiley36.gif] Red keksa, red pudinga i preko slag.[sm=smiley36.gif]
evo ti jedan divan kolac KLIK Ti ne moras kupine.

emicaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 16:59:23)

Nemam slag a i petita nemam dovoljno a danas ne rade prodavnice da kupim.
Mislim da cu ostaviti pa sutra,a danas cu se nekako zabaviti da zaboravim na to [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 17:02:52)

Sanjica, ti si zmaj[sm=bravo.gif], kolac je extra, ali kud bas postavi sad kad krecemo sa vjezbanjem[sm=smiley36.gif]!
Samo mi maline/kupine fale[sm=jezicek.gif]!

Sanjica26 RR -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 17:05:39)

Eco, necemo preterivati sa slatkisima. Pojedemo jedan do dva i dosta.[sm=smiley1.gif] Mozes i neko drugo voce.[sm=smiley1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: FebRRuarska čavRRljaonica! (12.2.2017 18:37:21)

Prijavila se i ja za vezbanje. Moram da obecam sebi da cu svaki dan vezbati. Kad bih mogla nekako da ucenim sebe [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>