degu -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat] (16.3.2017 17:10:48)
|
Skockice lako je nama pricati, nusmo u tvojoj kozi, ne bih ni ja pustila dete da place, samo uvek trazim resenje a da mi nije bas u rukama, radije legnem pored bebe i grlim i i masiram stomacic nego da je nosam. Prosto imam utisak da je i njima i nama tako neudobno, a razumem te potpuno, kad ne znas da li ga boli nesto. Moj bebac ima alergiju, kos se ne zna na sta, najcesce je to kravlje mleko, pa sam ja sad na strogoj dijeti bez kravljeg mleka i svacega jos da vas ne davim, pa se oko toga brinemo, sekiramo, ali je Bogdan divna beba, smesko i maza mamina. Jako sam srecna sto ga imam, obogatio mi je zivot samo tako. Gledam ih oboje, toliko su mi lepi i savrseni da ne mogu verovati da su moji. Da sam ih zamisljala, ne bih ih lepse zamislila. Anci ja sam dobro, malo mi jos fali snage u nogama, ali radim sve sama bukvalno. Mm je skrsio ruku tako da mi slabo moze pomoci, ali mogu sve i ne zalim se,samo mi kondicije fali. Krin i ja sam se sa T osusila, sad jos nikako da krenu kile na dole. Ukupno od porodjaja sam 10kg skinula, 8 jos u porodilistu. Valjalo bi jos 8kg.
|
|
|
|