AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat] (17.3.2017 15:54:29)
|
E hvala za link za temu, nisam je videla, ne mogu da pohvatam vise sve teme koje me interesuju, toliko toga ima! Dusek, garderoba, velicina, pranje, porodjaj, posle porodjaja, flasice, cuclice, trudnoca, tezina, ishrana, dojenje, kolica i jos milion pitanja... hahaha ne znam vise gde sam sta pisala [sm=smiley36.gif] Krin kucaj u google posteljina tri drugara pa ce da ti izadje, i ja sam naisla na nju na forumu kad sam pocela da trazim posteljine jer mi se nista nije svidjalo po radnjama... sa ogradicom je oko 5.000, i ja i micinamama smo uzele u bez boji :) ja cu da uzmem i baldahin jer mnogo muva i komaraca imamo ovde u kuci jer smo u naselju koje je hvala Bogu van gradske guzve i okruzeni smo zelenilom... Haahaha krin ne odustaje za stomacic [sm=smiley36.gif] evo obecavam postavljam sad za vikend sa ulaskom u 9. Hehehe a videcete Boze zdravlje i klip koji mm i ja pravimo, tj to ce biti video klip sastavljen od mnogo slika, ali o tom potom kada se porodim i namontiram ga :) trudnoca kroz nedelje, nesto kao "time lapse pregnancy"... :) ima ih po youtubu na tu foru...
|
|
|
|