Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/17 [chat] (14.3.2017 23:45:40)
|
Veče drugarice [sm=zz_wavespin.gif] Ja opet imam samo jedno dete, devojčice ostale kod babe. Tj mm ih ostavio pod izgovorom da nisu htele da dođu kući. Jes, kako da ne. Ostavio ih je zato što je ovako on bez obaveza. Došao kući,prilegao u 8, odspavao, super mu. A meni one tako nedostaju...stvarno su dobre. Poslušne su, H malo manje ali Lu potpuno razume da nešto ne mogu da uradim,dodam, pomognem,ima strpljenja. Svako veče mi pomaže da okupam L, jedva čeka[sm=smiley1.gif] i stalno ga ljubakaju i maze...Osećaj je neopisiv, kad vidim moje tri bube kako se vole i kako su divni. Vredelo je svake muke, presrećna sam što sam ih rodila[sm=smiley27.gif] Zemunka, super za dobar rezultat! Zumbule, samo odmaraj,biće to dobro, nemoj da bude da te sad naplaše a na kraju ćeš da premašiš termin[sm=smiley1.gif] i grlić ti je dobar,ništa ti ne brini,izguraćeš do 9.meseca, samo gledaj da ti neko 8omogne, odmori ovih 3-4 nedelje dok ne uđeš u sigurnu zonu. Bunny, ti se ne brini bez razloga, i kod tebe je sve ok,ja ti kažem[sm=smiley1.gif] Hahaha, krin, u pravu si, degu i ja nikako da se porodimo a ove sad neće da dočekaju termin[sm=jezicek.gif] Gledam vam tikere, Mimice i Ana, još malo[sm=bravo.gif] Ana, ime je baš lepo. A što se dušeka tiče, ja sam uzela sa memorijskom penom i kokosovim vlaknima, na njemu spava već treća beba, bez problema. Ja se tih sa žičanim jezgrom plašim da će se ulubiti, ali nijedno dete nije toliko teško niti spava toliko dugo na dušeku da ga ulubi, sad već znam[sm=smiley36.gif] Tako da je na tebi da odabereš koji ti je bolji. A za grlo možeš tantum verde, ako nećeš pastile onda uzmi sprej,on deluje lokalno,možeš i pantenol oriblete. Na med nakapaš propolis kapi pa progutaš. Dr mi je jednom prepisala hexoral za ispiranje grla,možeš i to. Evo ja sam 2/3 trudnoće bila bolesna,pila sam sve i svašta pa smo ok,neće to škoditi bebi,ne brini. Srele, i ja sam glasala za Unu. Micina, kod vas je već stiglo proleće. Proleće u Parizu... Mimice, nisu mi radili epiziotomiju, kaže dr gde trećerotku da sečem!! Bebac je dobro,osim ove ručice ali biće i to dobro. Moja preporuka za peglu ti je da gledaš da bude što jača,minimum 2000w. Marka nebitna,sve su iste. Sad imam siemens, gorenje me je dobro služila, a sledeća će biti tefal [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|