RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (10.1.2018 22:50:47)

Drugari, sta ste kupovale na poklon kumu koji vam je krstio decu i da li ste ista? Moji svi spavaju, ja u krevetu, sad cu i ja jos malo...

dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (10.1.2018 23:14:38)

Ja sam sebi davala prvo u stomak, pa u nadlakticu pa u butinu. Ali mislim da sam pre 16. nedelje prešla sa stomaka na ruku, čini mi se da je ranije.
Znam da mi je posle nekog vremena strašna frka bila da ne ubodem bebu [sm=smiley24.gif], i dr. je rekla dosta bre više (nije mogla više da me sluša ..), pređi na ruku.

IZVORNA PORUKA: smeško

Maraj, iskustva drugarica koje su te injekcije davale sebi od pocetka trudnoce su takva da su u stomak bockale do neke 16 nedelje. Tada negde materica pocije da prelazi liniju kukova i onda su presle na butine. Ja sam fraxiparin dobila kasnije, u sedmom mesecu i ja sam ga davala sebi u rame.

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 7:43:18)

Dobro jutro.

Joj mene vec muka hvata od sopinga za porodiliste [sm=smiley36.gif]. A moram polako krenuti i da prebiram po Ducinim stvarima da vidim sta bi deran mogao da nosi, a mozda cemo se voditi i parolom : gej je okej [sm=smiley36.gif]

Idem frajlu da budim danas je vodim u ledenu sumu.Obecala sam. Organizovala sam i par mama sa decom cije mame klizu da moja D ne bude sama na ledu jer ja ne smem da stanem, ne klizem ali da nisam u drugom stanju opusteno bih ja isla sa njom [sm=smiley36.gif]

Mozda joj fore radi preko skafandera obucem i njen dres Vojvodine Gucunski 5 [sm=smiley16.gif]
Nemam pojma sta cu za rucak, a mozda izlevatimo dedu (mog tatu danas) da nas casti u gradu jer treba sa njim da se nadjemo posle klizanja.

Jos 4 dana i operacija umnjaka[sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 7:50:17)

Jutro i od nas. Budni smo od 7. Ispratili tatu na posao. L popio caj. Ja stavila mleveno meso da uprzim pa cu ga zapeci kasnije sa makaronama i paradaiz sosom u rerni ...i to je danas za rucak.

Dunja, hvala ti. Ja sam se ipak juce i jutros bocnula u stomak. Sad sam 12 nedelja. Mislila sam jos2-3 nedelje da ae bockam u stomak pa cu preci na noge. Nisam se do sad bockala u nadlakticu

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 7:53:00)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif] ja bas volim te pripreme i kupovinu stvari za bebu[sm=smiley1.gif] ja sad doruckovala tunjevinu [sm=smiley11.gif], kao jos uvek pazim [sm=smiley36.gif] kad se T probudi, vodim ga kod babe, a ja idem u kupovinu za rodjendan i krstenje...

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 8:18:56)

Jutro, ja ustala da radim nesto za posao od kuce. Pa cu kasnije na posao. Mislim da cu te spiskove da radim tamo negde u februaru. To sta kupiti. Jos nisam uopste u tom filmu, ne stizem.
Madre, nesto se ne secam sta smo kumu :(. Mislim da je bademantil bio i jos neke dve stvari, sitnije... Sta znam, osrednje nesto. Krstili smo D sa 3 godine. Samo mi i kum.

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 9:06:06)

I ja volim kupovinu bebecih stvari. Ma volim šoping uopste...
Imam dosta L stvari. Mozda samo za izlazak iz bolnice. To bi kupila. Ostalo sve imam i da je decak i da je devojcica
Zeka je zeka. Pa u kojoj god boji. Jedino sto bi novo kupila je ona podloga za presvlačenje sto mi stoji na krevetcu
Nju je L unistio [sm=smiley1.gif] ni kolica necu kupovati. Ova njegova su skroz ok. Samo cemo ih oprati
Madre ja kao izbegavam tunjevinu. Navodno nije ok da se jede u trudnoci zbog zive. Sad za veliki petak je jesam doruckovala. Al eto gledam da je ne jedem nesto cesto. A volim... ja stavim i prazi luk i limun i malo majoneza.

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 9:32:06)

Dobro jutro, mi smo spavali do pola 9, jos nismo doruckovali, moram nesto da smuckam na brzinu, za rucak ce biti boranija sa mesom.
Moram samo kupiti grudnjake za dojenje, to nisam juce stigla.
Ljiso uzivajte na klizanju. Ja sve hocu da M ide na klizanje ali nema ko da ga vodi, cekam da brat uhvati slobodno pa da ga odvede[sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 10:43:34)

Isi ja sam prosli put kupila u h&m grudnjak za dojenje. Ok mi je bio. Al se naravno raspao. Taj jedan sam imala. Uvece g operem ujutru je suv
Mada ga po kuci ni nisam nosila. Samo kad izadjemo negde.
Jesi kupila steznik? Meni je to pod obavezno. Ne znam gde cu to da kupim. Jos mi je rano, al sam se prosli put zeznula sa nekim lisca. Bas me zuljao u preponi i nisam mogla da ga nosim

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 11:29:43)

Ja cu uzeti neki pamucan top ili grudnjak u nekoj radnji pamuka, mislim da je oko 400 din komad, nema sanse da dajem par hiljada na grudnjak.

milicicak -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 12:37:48)

Isidora, ja sam pre pet godina uzela te grudnjake za dojenje u women'secretu, jos su zivi.
Mi smo se jutros uspavale, nisam ni odvela mini bubu u vrtic... Probudila sam se u 3 i nisam mogla da zaspim do 5 pa sam nastavila da spavam do 9. Danima se osecam kao da me je voz pregazio, bas sam malaksala.

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 13:54:18)

Ja nisam ni znala za te bruseve za dojenje u hmu, skoro sam ih videla i odusevila se[sm=bravo.gif] obavezno cu uzeti jedan! Imam i 4 njihove majice za dojenje i sada ih nosim, obozavaaam ih... Uzecu jos dve kad vudu na nekom snizenju, sada mi nije hitno. Ja sam u pripremama za krstenje i rodjendan, sva sam se nesto u to unela, ima gomila sitnica...

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 13:59:41)

Madre ja ni ne znam kakve su ti to majice? Misis na potkosulje ili na bluze?
Sta cete za steznike? Ocete li se stezati i pritezati [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 14:04:17)

Maraj, potkosulje, majice na brtele. Meni su bas koristile[sm=bravo.gif] ja nisam koristila steznik. Je l to mislis u svrhu brzeg vracanja stomaka u normalu ili nesto drugo?

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 14:39:16)

Da da madre. Ja već raumisljam ksko cu stomak da utegnem. A i prvi mi je bio cr, mozda cu i sad na carski

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 14:48:08)

Ja imam steznik ali meni to smeta, sva se potparim tako da ne planiram da ga koristim.
Maraj jesi li nesto resila oko plate, hoce li ti uplatiti ostatak?

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 15:05:41)

Maraj, nisam koristila jer ne mislim da steznik ista tu moze da pomogne... Moji veliki decaci otisli da zavrsavaju neka posla, a mali ce sada da se budi...

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 15:05:58)

Pa kazu da ce proveriti. Ako sve bude ok uplatice mi i zaostatak sa drugim delom plate. Al sam im i na viber poslala zakon. Ako ne znaju gde da gledaju.... ma haos. Sve moras da znas i tudji posao. Ako mi ne uplate idem odma kod direktorke

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 15:39:23)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa kazu da ce proveriti. Ako sve bude ok uplatice mi i zaostatak sa drugim delom plate. Al sam im i na viber poslala zakon. Ako ne znaju gde da gledaju.... ma haos. Sve moras da znas i tudji posao. Ako mi ne uplate idem odma kod direktorke

Posle toga u skolsku upravu[sm=hudicek1.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 15:48:47)

Uzas Maraj..ko zna koliko njih su i zeznule,a ne znaju ljudi..
Ja sam mrtva opet..premorena sam..imam tonu vesa da slazem,a rucala sam i legla[sm=smiley13.gif]

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 16:25:33)

Madre, mu smo kumu kupili rucni sat.
Maraj, ja imam neki steznik, kupio mi mm posle prvog cr, ali se ni posle prvog ni posle drugog nisam secala da ga nosim.[sm=smiley36.gif] Inace je ok. Dola gde su gacice kopča se kao bodi, pa mozes i da ga otvoris, a on da i dalje drzi stomak.
Ja sam smorena, mm radi do 17,18h, ja sam sama sa decom.
Prokuvace mi mozak od neizlazenja napolje! Nikola tek od danas sme u lagane setnje i taman smo se spremili...i onda Maki ustane sa temperaturom. Verujem da je to od boginja i da i njemu sada sleduju.[sm=smiley13.gif] Znaci, nova tura. Kilaza mikebila super dok se nisam zakucala za kucu, sada sam otisla na +4 i bas me nervira.

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 19:10:19)

Mm se bavi prodajom vesa i ima te bruseve za dojilje, neke turske, dobri su, nisam koristila u prvoj ali sad bih mogla da uzmem jedan za van kuce. Bas mi kaze da trudnice uzimaju i gace za trudnice, steznike... Ja isto nisam koristila steznik niti planiram.
Moji odose na sisanje.
Ja cu sad da pravim neke cufte iz rerne i pirinac i kukuruz.

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 20:05:19)

Rosi jesu dobri. Jel pritezu dobro? Jel imas neki link gde mogu da pogledam?

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 21:58:53)

Muke sa grudnjacima niko nema kao ja..nosim inace 85d..a sad sam 100d..meni prvo grudi nabujaju..a posle porodjaja jedva nadjem grudnjak za dojenje..osvojila sam preko Rra cariwel,koji je super..cvrst,jak..ali su oni skupi..moracu da dokupim da imam jos jedan..

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (11.1.2018 22:10:20)

von ti i ja u istom problemu [sm=smiley36.gif] u normalnom stanju nosim F korpu, 85 F, a sad...I ja sam kupila cariwel grudnjake kad sam dojila D i jedan je u okstanju drugi je u kriticnom a treci nisam cak mogla ni sa ekstenzijom da nosim i stalno me je stiskao jer sam uzela kao sa cipkom, bilo mi je jako neprijatno za bradavice i uopste ga nisam nosila. Iskreno sad znam sta me ceka i bas sam nekako u losem psihickom stanju zbog toga [sm=smiley36.gif]. Mislim svesna sam kako ce biti, kako sve to ide. Prvi put ne znas sta da ocekujes pa se nosis sa tim nekako iz dana u dan a sad kad znas....bas mi nekako tesko ni sama ne znam kako da vam opisem. Znaci govorim sebi samo da prezivim i da budem normalna prvih godinu i po[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>