|
Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (9.1.2018 7:33:44)
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 Trudnice ima li medju Vama da je neka iz Novog Sada,i da je neka imala iskustva sa dr Bogavac? Ima nas par iz NS. Javice se neko. Ja nisam imala iskustva sa tom dr. Dobro jutro mame. Da se na brzaka pre opomene nadovezem [sm=smiley36.gif] ja kao i Ana ako D nije u 9 u krevetu i doceka pola 10 ja siznem. Malo al samo malcice se opustim preko raspusta i odmah su kao raspustena banda, aja to ne volim. Juce je frajla ustala u pola 7 danas 7, leze u 21 ako ne zaspi do tad sama ja je u 21 oteram u krevet[sm=smiley36.gif],a u vrticu uglavnom ne spava. Prosle godine je jos redovno spavala ove godine ne zeli da spava u vrticu, i iskreno bolje mi je da ne spava jer onda uvece imamo belaja. Maraj mozda ga kasno stavite na spavanje preko dana. Npr D je uvek spavala oko 11, a ako zaspi oko 14 pisi propalo, ima energije valjda celu noc da djira. A uvece opet mozda bolje u 18h da ga stavis u krevet pa ce zaspati do 20 [sm=smiley36.gif]. Ja ne znam ja sam za to spavanje Hitler. Kao i Rosita, rutine sam se drzala fest a planiram i sa ovim detetom, a ne da mi se njari kad negde odemo da mu se spava, jer nismo nesto na vreme. Bebina satnica ce da se postuje kao sto smo postovali i Dunjinu[sm=hudicek1.gif]hihihi... Mama Hitler. Kaze mi dete da sam joj lepa sa kratkom kosom[sm=zz_wub.gif]a mm... Boze me sakloni u kakvom je on stanju kad dodje kuci. Samo je mrzovoljan ma rec mi jednu nije rekao. Seronja. Danas konacno na trening [sm=bravo.gif] jeeee... Imam cas prepodne, skuvamo malo sredimo i idemo. D izgleda ima gljivice od ab [sm=smiley13.gif] al nadam se da ce brzo da je prodju. IDem da je poceram da se oblaci, pa do prodavnice i da se malo razdrmamo. Ljubim vas
|
|
|
|