RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 16:10:52)

IZVORNA PORUKA: isidora88

Mm skuva ali nekad tako izmotava oko toga sto mu nije postavljeno ili sto ga ne nudim 10 puta na dan. Ne znam sto zeza sa tim, kaze da mu zena ne treba, sve sam cisti, sprema, kuva, radi oko dece[sm=smiley36.gif] Ne voli nista od testenina, da se on pita jeo bi mesa i krompira svaki dan.

[sm=smiley36.gif]Pazi mozda je mm i tm pa tm nema dok je mm kod mene kuci a mm nema kad je tm kuci (kao u onom filmu o coveku sto je imao dve porodice) hahahah.. i moj ne voli testo, on bi samo mesa...Aloo covece znas ti kolko to kosta.

JEdino sto kad dodje kod mene nista ne radi ahhaha...Al sto se hrane tice identicni su

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 16:14:31)

Ne moze na dva mesta da radi u kuci[sm=jezicek.gif]izrabi ga isidora!

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 16:18:01)

[sm=smiley36.gif] Isi ajd ne izrabljuj tolko coveka i meni nesto da pomogne kad dodje.

Sad sam mu poslala poruku kad misli da stigne kuci? hehe..Mi danas bile na hokeju veceras balet. Sad cu da odgledam film do kraja operem sudove i da radim malo za sefa. Treba novaca zaraditi[sm=smiley36.gif]

Rosita ja rodjendan za dve nedelje organizovala, imas vremena do marta.

Znaci tebi je termin 8.april pa da rekoh ja 10 dana pre mene meni je 17.

smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 16:19:17)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ili se cuva za dve bebe. Lako je vama, vi cete dobiti po jednu.[sm=zz_bounce.gif]
Rosi, svaka cast na stavu. Ja ne bih insistirala da nije to kuvano deo koji preskoce. Maki bi samo supu, Niki samo meso.[sm=smiley29.gif]

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 16:36:11)

Hahahah jeste me nasmejale. Moj je otisao po sina u skplu, cekam da dodjem, znaci ljiso nece ti muz skoro, ima prvo kod mene da zavrsi neke poslove[sm=jezicek.gif]
Veceras ima sarmu da zavija, ja ne mogu, peku me rukr od kupusa[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 16:46:16)

[sm=smiley36.gif]pa moj je rekao dolazi za dva tri sata eehhe...ako naprasno u toku zavijanja sarme ode i kaze mora poslom da ide ukebali smo ga[sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 17:02:09)

Ljiso osetices ga po kupusu[sm=smiley36.gif] javljam bude li pokusao da pobegne veceras[sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 6:52:37)

Jutro drage
Vi ste skroz lude [sm=smiley36.gif]
Ja jutros jedva nadjoh ovu temu. Opet ke neka nagradna igra. Zatrpavaju se teme , samo tako...

Nego meni se vise smucilo ovo rano ustajanje, za.injekciju.
I da , posle podne idem na uz [sm=sloncek.gif] jeeeeeedva cekam

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 8:19:47)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif] evo ja doruckovala i izlezavam se, jos sam zapusena i krkljiva, ali prolazi.... T spava sad cu i ja kod njega, pa da odvalimo dugoooo zajedno [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 9:08:42)

Dobro jutro trudnice. Mm je jos ljut, i pitam ga danas oce biti hopa cupa a on mi kaze nema s kim.[sm=hudicek1.gif] seronja

Isi znaci podmirila si ga pa sad nema snage kod mene da odradi svoje duznosti[sm=jezicek.gif]

D u vrticu,otisla je kao princezica u haljinici teget plavoj sva mi je bitna. Ja bila do pekare, mesare, doruckovala pijem kafu i za sad sam samo namestila krevete. Moracu malo da se mrdnem samo da odgledam epizodu young sheldon[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 9:30:06)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ali stvarno se iznerviram nekad za mm. Iako shvatam da je to bas negde i moja greska jer ja stvarno sve mogu sama. Ja kazem mm svi muzevi idu sa zenama u pratnji na preglede, na ovo ono, ja svuda sama. Kad me vracao sa operacije zuba kaze mi pa mogla si ti to i sama vidim sve si sama obavila mogla si i kola voziti. PA dobro MOGLA SAM, al ajd bre nekad nesto zajedno ili uz neku njgovu ajd da kazem podrsku. I na kraju tako jednom u sto godina nesto zajedno kao da obavimo i popizdim i pomislim Boze sto nisam sama sve uradila[sm=smiley36.gif]

To sto mozes sama to je ok, bolje za tebe al nemoj njemu da das do znanja da mozes sama. [sm=smiley36.gif]
Ja sam u savetovaliste uvek vodala decu sama. Pa me sestre uvek hvalile kako imam troje i sama ih dovedem a neko jedno pa povede i muza i mamu i svekrvu i svekra uzu i siru rodbinu.
Mislim sto bi on izlazio s posla kad to mogu sama. Ali kad je nesto u slobodnom vremenu Ne mogu...umorna sam. Ajde brate aktiviraj se i ti oko svoje dece , nema opustanja.

Moj je jedinac i sve mu je prinosila mama i nutkala al toga kod mene nema. Brate skuvano ti je svaki dan. Mozes sam sebi postaviti. Ako sam raspolozena postavicu ako nisam postavi sam. Ma hajde bre...razmazili smo mi jjih puno!

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 9:39:13)

Anck naravno da sam ja kriva. Al kao racunam kuci sam, on ide na posao (doduse radim i ja ali od kuce i to i drzim casove i radim za sefa i svasta oko kuce i deteta pa ako racunamo verovatno radim i vise sati od njega)
Ma ne znam, razmazile su ih mame a mi nastavile valjda.

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 9:43:22)

Cime vas je muz iznervirao danas Ajde lepo u tu temu.

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 9:47:36)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Cime vas je muz iznervirao danas Ajde lepo u tu temu.

[sm=smiley36.gif]Ma volimo mi njih necemo u temu[sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 10:34:49)

Ljiso kod nas nema hopa cupa, tako da izgleda nam mm ima trecu zenu[sm=smiley36.gif]
Glava me ubija. Izludeh vide od glavobolja, juce me neke kontrakcije zezale. Danas moram videti da vise sredim orman i da pakujem torbu i perem stvari.

milicicak -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 10:36:42)

Dan trudnice.
Mi smo doruckovale, iscedile sok sad cekamo da svekrva dodje da je vodi u parkic, izjalovili su im se planovi za pozoriste.
Mene bas boli stomak od jutros a treba da odem do apoteke da kupim Noska, izgubili smo crevo od starog a mini buba je bas zapusena.
Mene mm ne nervira nema kad, jos posle Nove godine mi je najavio da cemo se do 10.2. vidjati samo u prolazu :D
A sto se hopa cupa tice, o tome mogu samo da sanjam [sm=smiley36.gif] zabranjeno nam je do daljneg

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 10:36:50)

Maraj javi se posle uz[sm=bravo.gif]
Ja sam u ovoj trudnoci radila jako puno uz, ali nemam nijednu lepu sliku bebca. Jedva cekam da ga vidim uzivo[sm=smiley27.gif]

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 10:48:18)

Drugari, sta nam je sa temom o epiduralu? Ne mogu da nadjem onu u kojoj mogu da postavim pitanje...

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 10:59:09)

Madre, evo tema epdural da ili ne

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 11:23:30)

Jao mame hajte recite mi sta da radim.

Skinuli su mi konce i meni se konstantno oseti iz usta. Sad sam bila do ogledala i zijala sam kao kreten i vidim rupicu, znaci tu upada hrana i raspada se. Bojim se infekcije. A da ne pricam sto mi smrdi iz usta kao da su mi svi zubi pokvareni. Uzela sam curasept da ispiram i ispiram vodom posle jela ali ne vredi. Dete me jutros pitalo kako to da mi smrdi iz usta a oprala sam zube[sm=smiley29.gif]
Mislim dosta mi je u ovoj trudnoci lekova i bas se bojim infekcije. I dva puta su me sili jer prvi put nisu dobro a ocito nisu ni drugi put dobro. Sta sad da radim???

Hoce se rupica sama zatvoriti? Meni inace rekose da NE ispiram kad su mi stavljali konce. A sad kad su skidali zaboravila sam da pitam. budem li morala jos jednu kutiju antibiotika da popijem zbog zuba odlepicu. To bi bilo ukupno 6 kutija.

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 11:49:13)

Ljiso a sto ne bi zalfijom ispirala?
Pa javi im se, mozda je to najbolje. Mozda i zaraste samo. Razmisljam, kad izvadis zub, meso prirodno, samo zaraste, al opet to je moja pretpostavka vezano za tvoju situaciju....

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 12:03:30)

Pa sad racunam posle skidanja konaca mogu bilo cim da ispiram, a da ne pricam da se zubari ne slazu oko toga kao ni pedijatri. Jedni kazu ispirajte hidrogenom drugi kazu curaseptom treci kaze moze zalfijom ali NIKAKO hodrogenom. Eto ti pa sad ti budi pametan. Ja ispiram vodom u toku dana posle jela a uvece ispiram curaseptom i ujutru.

Ne znam eto to mi je kao logicno.

I ja razmisljam da li ce se to samo zatvoriti? A sta ako ostane hrana unutra i zatvori se i dobijem infekciju??? Pa ja sam luda vise ja vise nista ne znam majke mi

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 12:26:27)

Jedi s druge strane po manje zalogaje da sto vise postedis tu stranu gde ti je rana.
Zalfija je prirodni antiseptik. I kod upale grla se preporucuje. Mozes sigurno i curasept al meni je to sve "hemija". Zalfija je prirodna i zdrava.
Mogla bi s vremena na vreme da izbuckas usta sa njom, posebno nakon jela da ti se ne taloze bakterije

isidora88 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 13:10:05)

Ljiso nek pogleda zubar cisto da vidi jel to tako treba.
Joj nisam stavila rucam, a dusa mi spava, moram ustati da kuvam a tqko bih sa bebcem odvalila 2 sata [sm=smiley19.gif]

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (25.1.2018 13:16:12)

Ma isi odmaraj. Za rucak przena jaja i to im je [sm=smiley2.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>