|
Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (24.1.2018 12:05:22)
|
Von, popravljala osmicu. I super je proslo. Smucilo mi se, u cetvorku jednu mi je drugi put stavljala lek, taj zub smo pocele da radimo u decembru i tek je planirano za kraj februara plomba. Zato sto ja trzam bez anestezije iako nisam unapred htela, ali boli. Sad za ovu popravku mi je rekla hajde da damo anesteziju, ti si osetljiva, lakse i tebi i meni. Nista nije bolelo :) Ljiso, kad bese tebi termin? Mislim da smo maslacak i ja najgore od sve dece. Radimo u 16 i nista se ne spremamo za bebu. Evo ja bih trebala od februara tako da prebirkam stvari. Ali ja ih nemam ni gde. Treba nam jos nekog namestaja, a gde ce da ide pojma nemam. Nekih popravki po kuci... Mm nit imw vremena, nit smo pri parama, on kaze znam sta treba i ne pritiskaj, a ja ne volim sve u zadnji cas. I tako... Moje dete opet slinavo. Pola vrtica bolesno. Nakon mesec i po van vrtica dve nedelje bude tamo i eto. Praticu ga, u vrticu je, malo je promukao, ako procenim dacu inhalacije. Sigurna sam da to mogu da procenim bolje od njegove dr, paradoksalno.
|
|
|
|