sonyasha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (23.1.2018 19:20:11)
|
Maslacak, mislim da je problem što većina ne zna da.da spinal! Ja sam prvi imala pod totalnom, a drugi spinal, i ne mogu da vam opišem koja je drastična razlika!!! Prvo i osnovno, videti bebirona kako prvi put zakmeči - neprocenjivo! A onda i sam porođaj, posle toga oporavak, sve mi je bilo brže i lakše!!! Pritom citiram tvoje viđenje bola od anestezije - ne postoji, sekund osetiš nešto i utrneš to je to! Eto rekoh samo da podelim moje iskustvo i da ako možete da birate izaberete spinal! Inače, meni su rekli da ne daju spinal ženama sa niskim pritiskom, jer zna tokom delovanja da spadne naglo ,meni se to desilo i brzo su reagovali ali sve to jer me nisu shvatili ozbiljno da trudnica od 100+ kila može da ima nizak pritisak [sm=smiley36.gif] Ljubim trudničice moje drage!!! IZVORNA PORUKA: Maslacak15 spinal je super stvar i mnogo manje dramtican nego sto pricaju lovacke price. Ali vidim i da ga u Srbiji bas retko rade iz meni nepoznatog razloga. Iako je spinal definitivno bolji za bebu. Ja sam lepo rekla, meni je davanje spinala bilo manje grozno od anestezije u gornju vilicu kod zubara koje nepodnosim- bole ko djavo.
|
|
|
|