|
Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (8.1.2018 7:20:00)
|
Dobro jutro trudnice. Maraj ja te skroz razumem, kao da su svi nesposobni ekonomisti otisli da rade u skolama. E takav ja utisak imam, vecito sam imala problem sa sekretarom skole oko SVEGA, prijave odjave, plate godisnjeg. Muka me uhvati kad treba da odem tamo. Razumem te u potpunosti. Treba puno zivaca ali iskreno nije vredno, evo sad iz ove perspektive, 8 godina kasnije, otisla bih u kancelariju, sela i namestila se udobno i da prostis"podjebavala" bih je ceo dan dok mi ne zavrsi sve sto treba [sm=smiley36.gif] al bukvalno...e toliko mi se ponasanje i shvatanje svega promenilo za ovih 8 godina. Otisla bih i kulirala i jos bi ona odlepila od mene samo da me se sto pre otarasi. Ono dodjes pa ti kaze ok ok pa ti kao odes, pa ona opet ne odradi, pa ponovo i ponovo dolazis, a nju bas briga, pa na kraju jos dodjes i kazes dajte meni sama cu sve potrebne papire da odnesem gde god da treba samo joj jos ucinis uslugu. Znaci samo kulerski i nemoj da se nerviras. Sanjice nazalost bez politike i crne hronike ne mozemo ni u crkvu u danasnje vreme. [sm=smiley13.gif] Ja danas idem da odnesem rezultate kordocenteze kod mog drzavnog dr. Videcu da li cemo Ducka i ja na trening, dr je rekla od sutra, al vec mi se opasno smorila kuci, tako da cemo mozda i danas. Videcu koliko ja budem efikasna prepodne sefu nesto da obavim. I naravno vecita dilema, ne znam sta cu kuvati. Svega smo jeli ovih dana da sam ja stvarno bez ideja.
|
|
|
|