Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (1.2.2018 22:50:28)
|
Jao Von Isi [sm=smiley31.gif] bice sve to ok. Von dobro je da ne ostajete tamo. Ja nikad necu zaboraviti kad su D isto zbog povracanja stavljali braunilu i davali infuziju. Mm su isterali napolje, ja sam je drzala (ovaj moj je plakao u hodniku) a D su prv rukicu fiksirali drvetom da je ne savija, ja sam je drzala i tako je sve proslo ali moram priznati da je osoblje bilo vise nego ljubazno. Inace mm nikad necu oprostiti sto nas odveo u bolnicu, bukvalno je povratila 5 puta od 5 popodne do 23 uvece i to zato sto je on nije ostavljao na miru, davao joj non stop da pije i da gricka stapice, i kazem mu pusti je da joj se stomak smiri pa cemo onda. I dete zaspi ikazem mu vidis da je ok(nije imala ni temp) vidis da spava i on kao ali koliko je puta povracala bla bla i kazem mu zato sto je teras da jede i pije. I kazem mu ok ako jos jednom povrati vodimo je i ona ko u inat povrati jos jednom, i on nas spakuje i odveze u bolnicu. Panicar.Naravno nije joj nista bilo, pojela je cevap koji joj nije prijao [sm=smiley36.gif] a trauma mi ostala, srecom njoj valjda nije, ne place kad joj vade krv iz vene hehehe...Strasno. Ovo vase je bas bilo ozbiljno. Meni ludo vece.Non stop sam bila na telefonu sa sefom, klijentima i ko u inat jos jednom zenom na skajpu za neki part time posao. Treba nam dodatnog kesa, pa sam poslala par prijava na upworku. Moram derana opremiti i pripremiti sve pre nego sto dodje a bas smo nesto u stisci. Odoh da pozavrsavam sta imam. Pa da idem
|
|
|
|